Είναι κάτι φάσεις που σε χαλάνε και βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που έχεις μοτοσυκλέτα. Έτσι και εγώ προχτές βράδυ που έμεινα με την μοτοσυκλέτα.
Αρχικά απενεργοποιείται το ABS από μόνο του..έπειτα πέφτει η απόδοση της και τα φώτα αρχίζουν και πέφτουν όπως και τα φώτα στο καντράν.
Η μηχανή αργοπεθαίνει βασικά και το μυαλό μου πάει σε ένα πράγμα μιας και ξέρω τα κουσούρια της. Ο ανορθωτής έχει παραδώσει και η μηχανή πάει μόνο με ότι έχει η μπαταρία απόθεμα.
"Μαλακίες αλλαγή είχε κάνει ο προηγούμενος κάτοχος" σκέφτομαι.
Είμαι κάπου 7-8 χιλιόμετρα απο το σπίτι και επιστρέφω απο απογευματινή βάρδια. Εχω σβήσει τα φώτα(πατέντα έξτρα διακόπτης)και κρατάει ακόμα αρκεί να πηγαίνω με 20 χαω. Ε στα 4 χιλιόμετρα έμεινα. 4 χιλιόμετρα ανηφόρας όμως. Οδική εχω αλλά θέλω να κρατήσω την μεταφορά που δικαιούμαι μέχρι να δω τι στο διάολο συμβαίνει με φώς και όχι μεσα στο σκοτάδι να την πηγαίνω στα συνεργεία(και σάββατο βράδυ μάλιστα).
Αρχίζω να σπρώχνω 240 κιλά μηχανή σε ανηφόρα ήπια αλλά αρκετή να σε κουράσει σε κεντρική λεωφόρο της πόλης μου με αρκετή κίνηση. Στα 2 εχω φτύσει ότι έχω φάει απο παιδι, εχω γίνει στουπί στον ιδρώτα και πονάω σε γάμπες και χέρια.
Και κεί που λέω πάμε και αν φτάσω σπίτι και 2 τη νύχτα καλά θα είναι σταματάει δίπλα μου ενα παλικάρι με γουρούνα 300άρα με συναναβάτη και μου λέει
"Φίλε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε??? Εχω κατι λάστιχα να την τραβηξουμε!!" Φίλε του λέω δεν γίνεται με τα λάστιχα θα γίνει μαλακία και θα σου γαμήσω και το μηχανάκι με τόσα κιλά μηχανη+αναβάτης. "Εχει αργό αυτη μου λέει τραβάει τα πάντα. ΠΟυ να την πάς 250 κιλά μηχανή στην ανηφόρα". "Εχω ιμάντα γερό μαζί μου λέω".
Ε την δέσαμε και με τράβηξε για την πλάκα. Να έιναι καλά το παλικάρι. Οταν σταμάτησε τον γούσταρα αμέσως. Είχε τόσα πολλά tattoo που είπα αμέσως "Εντάξει τον πάω μόνο και μόνο που σταμάτησε για να τον δω". Τους ευχαριστησα 1.000.000 φορές για αυτό που κάνανε και πήγαν στην δουλειά τους τα παιδιά.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
p.s: Ο προηγούμενος κατοχος μια χάρα είχε αλλάξει τπν ανορθωτή και είχε κανει και καλή δουλειά όποιος το έκανε μιας και τελικά είχαν καεί και οι 2 3οάρες ασφάλειες που είχε βάλει και αυτό ήταν τελικα το πρόβλημα. Μάλιστα η μια είχε καρβουνιάσει κιόλας Τωρα πάει σφαίρα το εργαλείο πάντως.