Καλησπέρα εχω το εξεις προβλημα στο kaze r 115c μου, αυτο το προβλημα το ανακαλύψει οταν με έπιασε η κα@λα να ανοίξω το γραζι σε μια ευθεία του δρομου μου! Λοιπόν ας αρχίσω οπως ελεγα στην αγαπητη ευθεία άνοιξα το βρομογκαζω και ειδα πως το μηχανακι οταν θα πιάνει ο δείκτη τα 60 παει με τρελες ανεβασμενες στροφες μουγκριζη τερματα αλλα τα πιάνει τα 60 και αντε 70 αλλα ειναι έτοιμο να σκαση! Αν περνάω κάποιον πεζό απο διπλα θα κανει την προσευχή του να μην "σκαση" το μηχανακι.Και η αλλαγές στις ταχύτητες ειναι πως να το πω καπως κοντες δηλαδη βαζω πολυ γρηγορα την 4η ακομα και σε χαλαρο οδήγημα πχ τα 40km/h γιατι η 3η τελικιάζει και ολες η ταχυτητες μεχρι να μπει η 4η και οσο παει μετα δηλαδη τα 60 και μετα το λοιπάμε και αφήνω το γραζι!! Έλεγα για δισκους πήγα σε μαστορα μου ειπε να το κανει βολτα το κανει και μου λεει πως εχει μικρο πατιναρισμα αλλα δεν επιρεαζη το ολο θεμα και μου λεει πως πρεπει να εχει πιο κοντα γραναζια απο τα μαμα (ειχε μια λογικη αυτο που ειπε) μου λεει 14-42 θα πρεπει να εχει δηλαδη τα μαμα παω την αλλη μερα αφου ανοιξα και ειδα οτι οντος ειναι 14-42 αυτα που εχει πανω οππ λεω κατι αλλο τρεχει παω και μου λεει πως θελει ψάξιμο και μετα τις 26 γιατι εκλησε σημερα! Εσεις τι λετε μια βοήθεια παιδιά δεν παω για μπανιο με το παπι γιατι ετσι και βγω σε μεγαλο δρομο θα πρεπει να πιγενω με 40 για να μην εχω το προβλημα
Έχω σκεψει και για βαλβιδες αλλα δεν της ακουω, δεν ξερω ομως
![]()