Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Καταστρεμένo Exup.....

Καταστρεμένo Exup.....

Καιρό τώρα,άκουγα απο χαμηλά..δίαφορους ενοχλητικούς μεταλικούς θορύβους και αναρωτίομουν τι είναι.
    Φανταστήτε όμως οτι πρόσφατα το είχα βγάλει απο service.Ενα service...το οποίο..θεωρούσα οτι τα πάντα είχαν ελεγχθεί και συντηρηθεί η επισκευαστεί.
    Ετσι εχτές αποφάσισα να "γυμνώσο"την καλή μου προκειμένου να βρώ εγώ τη φταίει και να μην ακούσω πάλι κάποιον "ειδήμων" τρελλό μαστούρη.....

Αφού λοιπόν στύριξα καλά την καλή μου και έβγαλα το κουστουμάκι της....έμεινα μλκς.......
    και τα 2..συρματόσχοινα απο την βαλβίδα του Exup....ήταν κομένα και διαμελισμένα....έτσι αποφάσισα να προβώ σε αντικατάστασή τους.Τα παρείγγηλα και δεδομένου το οτι άκουγα και μεταλικό θόρυβο,εσωτερικά της βαλβίδας είπα να προβώ και σε λύπανση αυτής.Ετσι παρείγγηλα και στην Αγγλία το περιβόητο "Exup juice" απο το φόρουμ του Thunderace club.
    Ετσι και έγινε. ..με όλα τα ανταλακτικά ανα χείρας και με φραπεδιά,τσιγαράκια και καλή διάθεση ξαναλύνω την καλή μου και πάω να ξεβιδώσο της βίδες απο το καπάκι που καλύπτουν τα συρματόσχοινα.....και εκεί έμεινα μλκς......
    απο της 6 βίδες...οι 4..ήταν κομμένες,σαν αγγούρι.!
    Ετσι ξεκίνησα να βγάλω την εξάτμησι ,έλα όμως που πρέπει να βγούν και τα ψυγεία,κολάρα...κλπ.
    Τι να κάνω..έτσι και έγινε .
    Αφου τα έβγαλα όοοοοοοολα,και με ανα χείρας την εξάτμησι ,άρχειζα να ψάχνω για μηχανουργείο να επισκεύασω τα πάσα προκειμένου να μπούν νέα σπειρώματα πιο γερά αλλά να καταφέρα να βγάλω και την βαλβίδα του Exup.....
    Σήμερα όμως διαπίστωσα οτι στα 4 μηχανουργεία που πήγα τα 3 ήταν κλειστά και το ένα δεν είχε κάθετη φρέζα....έλεος!
    Τέσπα..άυριο 8α ξαναβγώ στην γύρα μπάς και καταφέρω και το φτείαξω.
    Αυτά θα σας κρατώ ενήμερους.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gb on works.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	76,8 KB 
ID:	22217
    Φοράτε παντα κράνος αδέρφια!!!

είδα φως και μπήκα

Re: Καταστρεμένo Exup.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF1000
    Καιρό τώρα,άκουγα απο χαμηλά..δίαφορους ενοχλητικούς μεταλικούς θορύβους και αναρωτίομουν τι είναι.
    Φανταστήτε όμως οτι πρόσφατα το είχα βγάλει απο service.Ενα service...το οποίο..θεωρούσα οτι τα πάντα είχαν ελεγχθεί και συντηρηθεί η επισκευαστεί.
    Ετσι εχτές αποφάσισα να "γυμνώσο"την καλή μου προκειμένου να βρώ εγώ τη φταίει και να μην ακούσω πάλι κάποιον "ειδήμων" τρελλό μαστούρη.....

Αφού λοιπόν στύριξα καλά την καλή μου και έβγαλα το κουστουμάκι της....έμεινα μλκς.......
    και τα 2..συρματόσχοινα απο την βαλβίδα του Exup....ήταν κομένα και διαμελισμένα....έτσι αποφάσισα να προβώ σε αντικατάστασή τους.Τα παρείγγηλα και δεδομένου το οτι άκουγα και μεταλικό θόρυβο,εσωτερικά της βαλβίδας είπα να προβώ και σε λύπανση αυτής.Ετσι παρείγγηλα και στην Αγγλία το περιβόητο "Exup juice" απο το φόρουμ του Thunderace club.
    Ετσι και έγινε. ..με όλα τα ανταλακτικά ανα χείρας και με φραπεδιά,τσιγαράκια και καλή διάθεση ξαναλύνω την καλή μου και πάω να ξεβιδώσο της βίδες απο το καπάκι που καλύπτουν τα συρματόσχοινα.....και εκεί έμεινα μλκς......
    απο της 6 βίδες...οι 4..ήταν κομμένες,σαν αγγούρι.!
    Ετσι ξεκίνησα να βγάλω την εξάτμησι ,έλα όμως που πρέπει να βγούν και τα ψυγεία,κολάρα...κλπ.
    Τι να κάνω..έτσι και έγινε .
    Αφου τα έβγαλα όοοοοοοολα,και με ανα χείρας την εξάτμησι ,άρχειζα να ψάχνω για μηχανουργείο να επισκεύασω τα πάσα προκειμένου να μπούν νέα σπειρώματα πιο γερά αλλά να καταφέρα να βγάλω και την βαλβίδα του Exup.....
    Σήμερα όμως διαπίστωσα οτι στα 4 μηχανουργεία που πήγα τα 3 ήταν κλειστά και το ένα δεν είχε κάθετη φρέζα....έλεος!
    Τέσπα..άυριο 8α ξαναβγώ στην γύρα μπάς και καταφέρω και το φτείαξω.
    Αυτά θα σας κρατώ ενήμερους.

καλή δύναμη....

με το χταποδάκι ανα χείρας!

Όνομα:	gb with octapus.jpg 
Προβολές:	238 
Μέγεθος:	76,2 KB 
ID:	22218

είδα φως και μπήκα
    στον μ@λακα που το πήγες για service πήγες???

δεν μας είπες λεπτομέρειες... (ξέρεις τώρα..τον γ@μησα,τον εκανα ξεφτίλα σε 18 τετράγωνα κλπ)

Το exup....και τα χάλια του....

Όνομα:	exup.jpg 
Προβολές:	229 
Μέγεθος:	87,3 KB 
ID:	22219

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    στον μ@λακα που το πήγες για service πήγες???

δεν μας είπες λεπτομέρειες... (ξέρεις τώρα..τον γ@μησα,τον εκανα ξεφτίλα σε 18 τετράγωνα κλπ)
    Αντε και πηγα....να του πω τη???
    απλά τέλος....

¨ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ να πάν να μαμηθούν!!!!!!

Ο Καντίνας Το avatar του/της SGrouts

¨ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ να πάν να μαμηθούν!!!!!!
    Σωστός!!!!!
    Κουνιάδος του Μπάμπη του Ανεμιστήρα...

με το χταποδάκι ανα χείρας!
    αυτο βρε συ Γιωργο δεν ειναι χταποδακι!! χταποδαρος ειναι !!! δεν πας να το αλλαξεις ολοκληρο λεω γω και να βαλεις καινουργια εξατμιση απο λαιμους;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
    αυτο βρε συ Γιωργο δεν ειναι χταποδακι!! χταποδαρος ειναι !!! δεν πας να το αλλαξεις ολοκληρο λεω γω και να βαλεις καινουργια εξατμιση απο λαιμους;;;
    Αν το πώ αυτό στην ψιλή....θα με πάρει εκείνη απο το λαιμό...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ασε ρε ξέρεις πώσο στοιχίζεί???ασε ,έτσι και αλλίως όμως τελικό έχω....yoshimura.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fire
    επειδη το exup γενικα θελει συντηρηση ριξτε μια ματια στην παρακατω σελιδα..

http://www.thunderace.host.sk/thunde...en/howto/exup/
    silver fazer '00 :smilea:

Παρόμοια θέματα

1. δυστιχως πουλαω ενα FZR 1000 EXUP 95
    από tdmakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2006, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας