Που θα πατε διακοπες φετος???
...οσοι πατε.
Που θα πατε διακοπες φετος???
...οσοι πατε.
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.............
άγνωστο ακόμα, λογικά κάνα 4ήμερο, κατά προτίμηση σε ηπειρωτικό προορισμό, κάποια στιγμή τον Αύγουστο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αν και αργεί ακόμα(25 Αυγούστου) θα πάω Ρέθυμνο(για άλλη 1 χρονιά) μιας και εκεί υπάρχει τζάμπα σπίτι της κουνιάδας(δεν μένει εκεί) μιας και λεφτά για ξενοδοχείο-ενοικιαζόμενα κλπ δεν παίζουν. Πάλι καλά που έβαλαν και κατι προσφορές τα καράβια και θα πάμε και με πιο φτηνα εισητήρια γιατί και κεί ζόρι έπαιζε χεχε.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Σε ποιο μέρος της Λήμνου είναι αυτή η παραλία ?
Το αλλο Σαββατο αναχωρηση για Κερκυρα και Aqualand γιατι το ειχα υποσχεθει στα πιτσιρικια μου.......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Απο Ζωγραφου Περιστέρι και πίσω
3 μήνες διακοπές στο κρεββάτι του πόνου. Αρχή αρχές Ιουνίου, τέλος τέλη Αυγούστου. Και προσεκτικά και οδυνηρά απολαυστικά με τον μηρό ανοιχτό και με την ελπίδα να είμαι οκ στην ετήσια.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κριμα ρε βασιλη...μακαρι να τα πουμε απο κοντα στην ετησια μιας και ειναι στα λημερια μου!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σαρωνιδα ........σωστο Σπιτι μου....εκει που μένω δηλαδη.....και μην γυρίσει κανένας να μου πει έλα τς η, εσυ δεν έχεις πρόβλημα , εχεις την θαλασσα διπλα σου κτλ, γιατι θα τον φάω....
Βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους και τα ίδια......θέλω να αλλάξω παραστάσεις ......αλλα δεν.....κρίμα.....
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»