Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 66

Θέμα: Υαλοταινια στις εξατμήσεις, ναί ή όχι ?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Question Υαλοταινια στις εξατμήσεις, ναί ή όχι ?

Μια ερώτηση γιατί οι απόψεις διίστανται

μπορούμε να βάλουμε στις εξατμίσεις αμιαντοταινία ή όχι ???

Πχ όπως έχει κανει ο Phatt στην steedαρα του?? http://www.moto.gr/forums/showthread...=130029&page=6

Ή όπως έχει κάνει ο κύριος παρακάτω???

Ό ένας λέει οτι θα κάνει cark απο την θερμοκρασία ο άλλος λεει οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων honda-cb750-4.jpg‎  
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Πιό πολύ για λούκ ρετρό είναι....η χρήση της καθεαυτού είναι για εφαρμογές σε τούρμπο κινητήρες που οι θερμοκρασίες εκεί ειναι εξωπραγματικές σε σημείο που κοκκινίζουν τα μέταλλα.
    Keep spamming!!!:a13:

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Πιό πολύ για λούκ ρετρό είναι....η χρήση της καθεαυτού είναι για εφαρμογές σε τούρμπο κινητήρες που οι θερμοκρασίες εκεί ειναι εξωπραγματικές σε σημείο που κοκκινίζουν τα μέταλλα.
    Εννοείτε ότι είναι κυρίως για το look, το θέμα είναι εάν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανση στις κεφαλές κλπ (το μοτοσακό δέν είναι υδροψυκτο)
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Julius Προβολή μηνύματος
    Εννοείτε ότι είναι κυρίως για το look, το θέμα είναι εάν θα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανση στις κεφαλές κλπ (το μοτοσακό δέν είναι υδροψυκτο)
    Όχι δεν πιστευώ προσωπικά ότι θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στις κεφαλές,ούτε και στους λαιμούς.Ίσα ίσα που θα φεύγει η θερμοκρασία από την κεφαλή πιό εύκολα.
    Keep spamming!!!:a13:

Υπάρχουν βέβαια και από την άλλη μεριά αναφορές που λένε πως όλοι αυτή η θερμοκρασία που εσωκλείεται μέσα στις ταινίες έχει ως αποτέλεσμα τη διάβρωση των λαιμών με μεγαλύτερο ρυθμό από τι πριν .

Τώρα αλήθεια ή ψέματα ? Δεν ξέρω ....αλλά εμένα που ήμουν έτοιμος να βάλω με απέτρεψε .

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Trismegiste....

Αν οι λαιμοι ειναι καλης ποιοτητας ανοξειδωτοι τοτε αφοβα, αφου πρωτα τριφτουν και καθαριστουν. Αν ειναι μαπα σιδερενιοι τοτε θα τα παιξουν καποια στιγμη. Επισης υπαρχει καποια ταινια που εχει βαση τιτανιο και ειναι υποτιθεται καλλιτερη.
    Ακομα λογω ταχυτερης ροης και καλλιτερης αποδοσης εξατμισης, ισως να χρειαστει αλλαγη στο μιγμα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Ακομα λογω ταχυτερης ροης και καλλιτερης αποδοσης εξατμισης, ισως να χρειαστει αλλαγη στο μιγμα.

σιγα την καλυτερη αποδοση αμα ανεβαινε με πανακια η αποδοση θα τα βαζαν και στα αγωνιστικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!
    Η υγρασία που θα παγιδεύεται θα σου βγάλει τους λαιμούς νοκ άουτ πολύ σύντομα,ας είναι και από ανοξείδωτο χάλυβα ναυτιλιακό.
    Διαφορά στην απόδοση δε θα'χεις καμμία.
    Στις κεφαλές δε θα'χεις πρόβλημα αλλά την εξάτμιση θα την ξεκωλιάσεις.

Εκτός και αν 2 -3 φορές το μήνα ξετυλίγεις,καθαρίζεις και μετά ξανατυλίγεις.
    Θα κάθεσαι να κάνεις κάτι τέτοιο;
    Σε κόβω να μην κάθεσαι...
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 27/11/2012 στις 20:05.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    εγώ που θέλω να βάλω στον πήγασο μου αλλά όχι σε όλον τον λαιμό, μόνο στο κομμάτι που περνάει απο το δεξί πόδι μου (ζεματάει άγρια λέμε) και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες (θα βγαίνει κάθε Οκτώβρη και θα μπαίνει κάθε Ιούνιο μπορώ; η θα έχω θέματα;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

[QUOTE=Bowleno;2261124]εγώ που θέλω να βάλω στον πήγασο μου αλλά όχι σε όλον τον λαιμό, μόνο στο κομμάτι που περνάει απο το δεξί πόδι μου (ζεματάει άγρια λέμε) και μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες (θα βγαίνει κάθε Οκτώβρη και θα μπαίνει κάθε Ιούνιο μπορώ; η θα έχω θέματα;[/Q

μπορεις,μπορεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το XR φόραγε 2 χρόνια σε όλη την εξάτμιση μέχρι το τελικό.
    Δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα εκτός από την τρελή θερμοκρασία που ανέβαζε το τελικό ( πολύ ελεύθερο supertrapp IDS2) και την άκουσε το πλαστικό πίσω φτερό ελαφρά από την ζέστη.
    Αποτελεσματικότατο με την θερμοκρασία στο πόδι, στο αμορτισέρ και όπου υπάρχει πρόβλημα λόγω γειτνίασης με τους λαιμούς.
    Νομίζω ότι συμβάλει στην καλύτερη ψύξη της κεφαλής, και γενικά δεν είδα κανένα πρόβλημα από την χρήση του μηχανικά.
    Ενα θέμα είναι ότι δεν καθαρίζεται, και όπως είναι φυσικό έγινε αίσχος από τα νερά που πέταγε η μπροστινή ρόδα.
    Δεν καθαρίζεται γιατί ενώ στην αρχική μορφή του είναι σαν ύφασμα με την θερμοκρασία ασπρίζει και γίνεται πιό ψαθυρό, με αποτέλεσμα να είναι ευαίσθητο σε πιεστικά και έντονα τριψίματα.
    Στό τέλος το έβγαλα από τους λαιμούς Μετά από κανα δυο χρόνια που έγινε πολύ βρώμικο και το άφησα στην υπόλοιπη εξάτμιση έως και πρόσφατα.
    Τα παραπάνω βέβαια ξεκίνησαν πρίν από καμιά δεκαριά χρόνια οπότε η τεχνολογία μπορεί να έχει ξεπεράσει τα παραπάνω προβλήματα.

Super Moderator
    Λοιπόν, η μοτοσικλέτα είναι χαλαρής βόλτας κάθε μια στο τόσο.
    Εφόσον δεν θα υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης, θα βάλω για ένα διάστημα και μετά θα τις βγάλω να δώ τι διάβρωση και έαν έχει επηρεάσει καθόλου τα μέταλλα των εξατμίσεων.

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Παλιότερα είχα διαβάσει οτι μπαίνουν στις πολλαπλές αυτοκινήτων turbo για να λύσουν τα παρακάτω πρόβληματα λόγο μεγάλης θερμοκρασίας.

α) περίπτωση να κάνουν κρακ
    β) σπρώχνουν την θερμοκρασία από την περιοχή της μηχανής προς τα κατώτερα σημεία της εξάτμισης. Έτσι πετυχαίνουν και μικρότερη θερμοκρασία εισαγωγής αέρα από το φιλτροκούτι/φίλτρο κλπ.

Αλλά μιας και το θερμαινόμενο μέταλο που καλύπτεις πιο πριν έκανε μεταφορά της θερμοκρασίας προς την ατμόσφαιρα (όπως κάνουν τα αερόψυκτα φαντάσου με τις ψύκτρες γύρω από τον κύλινδρο) με το να τα καλύπτεις μεταφέρεις την μεγάλη θερμοκρασία προς τα κάτω στο τελικό ή όπου υπάρχει ελεύθερο μέταλλο χωρίς ταινία. Αν το κλείσεις μέχρι το τελικό μάλλον το υλικό που υπάρχει μέσα για το θόρυβο θα στο καίει σε χρόνο dt. Ο κύλινδρος πάντως δεν νομίζω ότι θα επηρρεαστεί από αύτο θερμοκρασιακά.
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geez996
    Εγω τυλιξα ολη την εξατμιση του ΚΤΜ 950 ADV....

ΕΤσι ελυσα το προβλημα της θερμοκρασιας το καλοκαιρι

α) απο το να καιγομαι

β) Δουλευει καλυτερα στο κεντρο της πολης.

Προβλημα στους λαιμους δεν εχω δει. Τα εχω 2 χρονια τυλιγμενα. Τωρα στο μελλον , αγνωστο...
    Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Μια ερώτηση γιατί οι απόψεις διίστανται

μπορούμε να βάλουμε στις εξατμίσεις αμιαντοταινία ή όχι ???

Oxi.....

Γιατι θα γινονται οι λαιμοι ( και γενικα η εμφανιση στο μηχανακι ) μπου.....λο στα πρωτα νερακια που θα πατας....

Μηχανακι για θητεια στα ΜΥΚ ετοιμαζεις...????: p

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eξουσιοδοτημένα συνεργεία Ναί ή Όχι;
    από Geo 25 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2007, 13:38
  2. Μαθητικές παρελάσεις... ναι ή όχι
    από Cpt. Haddock στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 141
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 18:38
  3. Ιδιωτικά πλήρως αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια: Ναι ή όχι ?
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2006, 06:36
  4. ΛΆΣΤΙΧΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ( ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗ)
    από sakisdani750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 20:57
  5. fz1 ναι...αλλά όχι και ξεκράνωτη!!!
    από Jo.Da. στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2006, 13:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας