Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Γνωμες για ελαστικα MOTOZ TRACTIONATOR DESERT

Παλαιό μέλος

Γνωμες για ελαστικα MOTOZ TRACTIONATOR DESERT

Γεια σας

Προσφατα επισκεφτηκα ενα μαγαζι στην περιοχη και ρωτησα για on-off λαστιχα. Το παιδι μου προτεινε οτι για το δικο μου μηχανακι και αν θελω αντοχη, καποια λαστιχα που λεγονται motoz tractionator desert.

Οπως θα δειτε απο τις φωτογραφιες, εχουν παρα πολυ μεγαλο δοντι, που δεν εχω ξαναδει προσωπικα. Το παιδι μου ειπε οτι αντεχουν παρα πολυ, ακομα και σε αγωνιστικο ρυθμο, κατι που φυσικα δεν κανω εγω στις βολτες μου.

Βεβαια μου ειπε οτι στην ασφαλτο κανουν παρα που θορυβο.

Κοστος; Πισω 85ευρω, μπροστα 52.

Εχετε καμια αποψη επι του θεματος. Λεω να... "ψηθω" για πισω τελος σεπτεμβριο, μιας και ερχεται μια τριημερη βολτα στα Βαρδουσια!
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων MOTOZTRACTIONATORDESERT-18.jpg‎   MOTOZTRACTIONATORDESERT-21.jpg‎  

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Στο ADVrider υπάρχουν κάποια thread για τα συγκεκριμένα. Πολλοί όντως υποστηρίζουν πως έχουν καλή διάρκεια ζωής, ενώ πολλοί συμφωνούν στο ότι δεν τα πάει τόσο καλά με τη βρεγμένη άσφαλτο.

Για σκληρο τεραιν ξερό καλοκαίρι δεν είναι κακά.. απλά όπως σου είπε και ο πωλητής για άσφαλτο δεν ειναι και οτι καλύτερο.. και γλυστράνε.. αρκετα

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σε τι μηχανή θα τα φορεσεις?εχω βάλει εγω το πίσω μόνο σε ktm adventure 990 και μπροστά παίζω με karoo.λοιπον..το έχω πάνω απο τέλη Μαΐου...όταν το φορέσα τις πρώτες δυο μέρες ήταν τρομακτικά επικίνδυνο...αφού πάτησε έχουμε τα εξής..στο δρόμο έχει πολυ καλή συμπεριφορά..στο χώμα δεν το συζητω..απίθανο σε όλα τα τερέν...λάσπη,βράχια,ότι θες με μεγάλη ευκολία...τώρα στα κατα...όταν βλέπεις νερό αλλάζεις δρόμο απλά...τσουληθρα φάουλ....τρελός θόρυβος λες και οδηγας atv...στην αρχή ειναι υποφερτος αλλά μετά απο λίγο καιρό αρχίσεις και το βαριέσαι!και με ξεταπωτες άκραπες πάλι το λαστυχο ακούς...τώρα απο αντοχή το λαστυχο ειναι σκύλος μαύρος...πριν απο αυτό είχα το Karoo r,μετά απο δυο βόλτες στο χώμα έψαχνα τα μισά τακουνια...με αυτό πρόλαβα να πάω μέχρι τέλη Ιουνίου 4 με 5 φορές χώμα και δεν έλειπε ούτε κομματάκι!εκανα και ένα ταξιδάκι γύρω στα 600 χιλιόμετρα τριβαλιτσος,δικαβαλος και με ταχύτητες απο 125-145 και ενώ περίμενα ότι θα το γυρίσω καραφλο το γύρισα ολόκληρο με 4-5 τακουνια απο τα κεντρικά τα μικρά να λείπουν..για τα λεφτά του πιστεύω ότι ειναι σούπερ...απλά θα πρέπει να έχεις και κάτι για της βροχέρες μερες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από m/m990 Προβολή μηνύματος
    Σε τι μηχανή θα τα φορεσεις?εχω βάλει εγω το πίσω μόνο σε ktm adventure 990 και μπροστά παίζω με karoo.λοιπον..το έχω πάνω απο τέλη Μαΐου...όταν το φορέσα τις πρώτες δυο μέρες ήταν τρομακτικά επικίνδυνο...αφού πάτησε έχουμε τα εξής..στο δρόμο έχει πολυ καλή συμπεριφορά..στο χώμα δεν το συζητω..απίθανο σε όλα τα τερέν...λάσπη,βράχια,ότι θες με μεγάλη ευκολία...τώρα στα κατα...όταν βλέπεις νερό αλλάζεις δρόμο απλά...τσουληθρα φάουλ....τρελός θόρυβος λες και οδηγας atv...στην αρχή ειναι υποφερτος αλλά μετά απο λίγο καιρό αρχίσεις και το βαριέσαι!και με ξεταπωτες άκραπες πάλι το λαστυχο ακούς...τώρα απο αντοχή το λαστυχο ειναι σκύλος μαύρος...πριν απο αυτό είχα το Karoo r,μετά απο δυο βόλτες στο χώμα έψαχνα τα μισά τακουνια...με αυτό πρόλαβα να πάω μέχρι τέλη Ιουνίου 4 με 5 φορές χώμα και δεν έλειπε ούτε κομματάκι!εκανα και ένα ταξιδάκι γύρω στα 600 χιλιόμετρα τριβαλιτσος,δικαβαλος και με ταχύτητες απο 125-145 και ενώ περίμενα ότι θα το γυρίσω καραφλο το γύρισα ολόκληρο με 4-5 τακουνια απο τα κεντρικά τα μικρά να λείπουν..για τα λεφτά του πιστεύω ότι ειναι σούπερ...απλά θα πρέπει να έχεις και κάτι για της βροχέρες μερες
    Το μηχανακι που εχω ειναι ενα ΚΤΜ 950Super Enduro. Και ο μαγαζατορας μου ειπε οτι ειναι φτιαγμενα για μεγαλα on-off. Το "καλο" με μενα ειναι οτι δεν το κινω πολυ και οταν το κινω ειναι 1ον) για να μην σκουριασει (που σημαινει οτι αν βρεχει δεν θα το βγαλω) και 2ον) για να παω χωμα στο βουνο. Ασφαλτινες βολτες σπανιοτατα. Αν τυχει και παω θα το σκεφτω μ αυτα τα λαστιχα. Μπορει να κανω και τραμπα, μιας και εχω ενα ζευγαρι ασφαλτινα. Αλλα οι ασφαλτινες βολτες ειναι σπανιοτατες, εως καθολου. Εδω εχουν αρχισει να μειωνονται δραστικα και οι χωματινες, αλλα οκ.

Απ οτι καταλαβα απ αυτα που μου ειπες (τα οποια ηταν πολυ κατατοπιστικα), νομιζω οτι ειναι πολυ καλο λαστιχο και ισως ιδανικο, σε σχεση με την χρηση που του κανω εγω το ΚΤΜ μου.

Μαλλον προς τα εκει θα παω.

Σ ευχαριστω.

Αμα ειναι έτσι όπως τα λες πάρτο με κλειστά ματιά...και εγω τώρα πήρα μια ζαντα πίσω κομπλε για να βάλω ένα άσφαλτινο να πηγαίνω κανένα ταξίδι άνετα...για τα λεφτα του ειναι πολυ σούπερ και αντέχει πολυ...στο χώμα πάντως θα τρελαθεις...ρωτά για πιέσεις μόνο γιατί αυτά παίζουν με πολυ χαμηλή...α και για μπροστά δεν ξέρω τι λέει γιατί ακόμα παίζω με το karoo...κάποια στιγμή στο μέλλον θα το δοκιμάσουμε και αυτο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από m/m990 Προβολή μηνύματος
    Αμα ειναι έτσι όπως τα λες πάρτο με κλειστά ματιά...και εγω τώρα πήρα μια ζαντα πίσω κομπλε για να βάλω ένα άσφαλτινο να πηγαίνω κανένα ταξίδι άνετα...για τα λεφτα του ειναι πολυ σούπερ και αντέχει πολυ...στο χώμα πάντως θα τρελαθεις...ρωτά για πιέσεις μόνο γιατί αυτά παίζουν με πολυ χαμηλή...α και για μπροστά δεν ξέρω τι λέει γιατί ακόμα παίζω με το karoo...κάποια στιγμή στο μέλλον θα το δοκιμάσουμε και αυτο
    Και γω με αλλο λαστιχο θα παιξω μπροστα, γιατι εχει πολυ ψωμι ακομα.
    Σ ευχαριστω.

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΑΣΤΙΚΑ αλλαγη-γνωμες (για VTR 250)
    από RIFF RAFF στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:45
  2. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  3. τι προτεινετε για ελαστικα?
    από alfa156 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2005, 15:48
  4. Οσοι ενδιαφερονται για ελαστικα Michelin Pilot Race...
    από Runner Ducati στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2005, 12:29
  5. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ