οτι λεει ο τιτλος.που βρισκουμε κατι τετοιο αλλα να αντεχει λαδια και βενζινες?
οτι λεει ο τιτλος.που βρισκουμε κατι τετοιο αλλα να αντεχει λαδια και βενζινες?
απο μεταφορικες ταινιες που χρισημοποιουσαν σε λατομια για μεταφορα χαλικιων αμμου κτλ.
το παχος ειναι περιπου 10 χιλ και αναμεσα εχει λινα οπως τα λαστιχα αυτο/των.
αυτο εχω στον παγκο μου και ειμαι ευχαριστημενως
vag 70.ντου απο παντου...
Επικοινωνησε με αυτους και ρωτα για "ρεταλια"
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Κάτω στον Πειραιά, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού (Λεωχάρους νομίζω απέναντι από τον ΟΑΕΕ) έχει μαγαζάκια με βιομηχανικά λάστιχα-τσιμούχαι-σινεμπλόκια και άλλα πολλά.
Ζήτησέ τους μασόνι. Είναι χοντρό λάστιχο σε ρολά με διάφορα πλάτη.
Πάρε όσο χρειάζεσαι και το ρετάλι σου κάντο ροδέλες να βρεις την υγειά σου αν καβαλάς καμιά κουδουνίστρα![]()
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Μαρκουτσάς Νίκος, Λ. Αθηνών 44, Αθήνα. Τηλ. 210-5235531.
Εχει λάστιχα (σε ρολλό, με το μέτρο) για κατασκευή φλατζών, οπότε μάλλον αντέχουν σε βενζίνες κλπ.
Άμα είναι έτσι, τράβα ΙΚΕΑ και πάρε ένα φτηνό πάγκο κουζίνας (60 φάρδος, επί 2 κάνουν 1,2) και βάλτον πάνω στον πάγκο να φχαριστέσαι κοπάνημα.
-Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!
Ενα εμπορο που ρωτησα εδω εχει με το μετρο (18Ε)3χιλ παχος με μπιμπικια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σε τι διαστάσεις το θέλεις;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
1,2x3 μετρα ας πουμε.και μεγαλυτερο να ναι τα ρεταλια δεν θα πανε χαμενα
Mια ανέξοδη λύση είναι σαμπρέλα απο τρακτέρ η οποία είναι πολύ χοντρό λάστιχο, δεν έχει καμία σχέση με τις σαμπρέλες των μοτοσυκλετών.
Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν θα σου καλύψει το 1.20. Οι τρόποι για την τοποθέτηση είναι διάφοροι, απο κόλλημα πρώτα σε ξύλινη επιφάνεια την οποία θα ακουμπήσεις πάνω στον πάγκο, έως κόλλημα απ ευθείας πάνω στον πάγκο (εννοείται αφού κοπεί σε λωρίδες) Τέλος πάντων τον τρόπο εσύ θα τον βρεις. Πάντως το είχα κάνει παλιότερα σε μικρό πάγκο και ήταν κούκλα.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Σε μια αντίστοιχη ανάγκη είχα δει την λύση του …δαπέδου πάνω στον πάγκο …
Κάτι τέτοιο …. http://www.plastelhome.gr/product-255.html
Δεν ξέρω αν σε βολεύει βέβαια…
![]()