Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: dunlop gp ή dunlop sportmax για ss600;;;

Μέλος

dunlop gp ή dunlop sportmax για ss600;;;

Χρηση: Kυριως σε στριφτερο ορεινο δρομο (πχ. Ευβοια) και αναποφεκτα εντος Αθηνων. Επισης με βαση τα οικονομικα μας σημερα υπολογιζω καπου στα 5 trackday το χρονο.
    Μηχανη: ss 600.
    Οδηγος: Αρχαριος

Αν καποιος γνωριζει μπορει να μου πει ποσα χλμ κατ' εκτιμηση θα βγαλει το λαστιχο πιστας και ποσα (περισσοτερα) το λαστιχο δρομου; Στα χρηματα ειναι πανω κατω ιδια, 310 και 320, αλλα αν τα χλμ διαφορας ειναι πολλα η αποφαση εχει σχεδον παρθει.

Η διαφορα προσφυσης στο δρομο ειναι αρκετα μεγαλη; Μηπως για αρχαριο το sportmax ειναι προτιμοτερο καθως θα σε προστατεψει στο δρομο απο νερα κλπ καλυτερα η μηπως να παρω το 100% της προσφυσης (συγκριτικα μιλοντας παντα αναμεσα στους δυο αυτους τυπους ελαστικων) για να εμπιστευτω πιο πολυ το μηχανακι μου;

Δυστυχως τα λαστιχα που φοραει τωρα ειναι αρκετα παλια (αρχες του 10) και με εμποδιζουν να μαθω τη μηχανη και να την εμπιστευτω, για να μην πω οτι μου εχουν δημιουργησει μια μικρη μονιμη φοβια εκει που δεν υπηρχε καθως γλιστρανε παντου και πολυ.

Ευχαριστω.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Μέλος
    Εχω τα sportsmart θα σου πρότεινα όμως η το δοκιμασμένο πλέον s20 της Brigstone που λένε κορυφαία λόγια ή το καινούριο όμως michelin pilot power 3 το οποίο όμως είναι εντελώς καινούριο αλλά και τα 2 που σου προτείνω βγαίνουν πρώτα και συγκεκριμένα ισοβαθμούν σε τεστ του περιοδικού Motorrad. Εγώ παρεπιμπτόντως θα βάλω τα michelin pilot power 3 σε λίγες μέρες αφού τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή 265 παρακαλώ.

Μέλος
    Επειδη τα τωρινα λαστιχα ειναι michelin και δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος θα ηθελα να αλλαξω κατασκευαστη. Φυσικα μπορει να μην φταιει η michelin αλλα αποκλειστικα η παλαιοτητα του ελαστικου.

Που τα βρηκες τοσο φθηνα να παρω και εγω καμια προσφορα;

Τα michelin που προτείνεις ειναι για χρηση κυριως δρομου, οχι γομα για πιστα σωστα; Ειναι δηλαδη αντιστοιχα με τα sportmax της dunlop.
    And those who dance where thought to be quite insane by those who could not hear the music...

Μέλος
    Απο θεσσαλονικη τα βρήκα, προφανώς δεν σε βολεύει ουτε παζαρια ουτε τιποτα τον ρωτησα και μου ειπε αυτην την τιμη. Οσον αφορα το pilot power 3 ειναι αυτο http://www.michelinmotorcycle.com/ti...-pilot-power-3 το οποιο ειναι το σπορ λαστιχο της εταιρειας και ειναι αντισοιχο με το sportsmart. το αντιστοιχο σε gp ειναι αυτο στην μισελεν http://www.michelinmotorcycle.com/ti...wer-supersport. Αλλα σου τονιζω δεν εχω ιδεα αν πραγματι ειναι καλο λαστιχο διαβασα οτι βγηκε πρωτο μαζι με το σ20 το οποιο ειναι αποδεδειγμενα παρα πολυ καλο το εχει φιλαρακι, και απλα διαλεξα το μισελεν λογω τιμης σε σχεση με το σ20 και γιατι ειμαι περιεργος να το δοκιμασω που ειναι διγομο. Αν δεν θες να δοκιμασεις θα σε προτεινα το s20 παντως.

Μέλος
    Παντως ασχετως μαρκας... το βασικο ερωτημα ειναι το εξης:

Λαστιχα πιστας που θα τα κυκλοφορω στο δρομο οπως κανουν γνωστοι που πανε στα trackdays η λαστιχα δρομου με λιγο απο dna πιστας; Ποια δουλευουν καλυτερα για γρηγορη οδηγηση στο δρομο και ποση διαφορα εχουν σε διαρκεια ζωης;

Μέλος
    Δεν ξέρω να απαντησω γιατι δεν το έχω δοκιμάσει, το χω σκεφτεί ομως αλλά κατέληξα σε σπορ λάστιχα, εδώ άλλοι βάζουν και τουριστικά στους δρόμους της Ελλάδος.

gp racer 211
    αυτα τις υπογραφης, σε σοφτ μπροστα και μιντιουμ πισω, απολυτα ευχαριστιμενος...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF