Χαιρετώ τους πάντες εδω μέσα. Είναι η πρωτη φορά που μπαίνω εδώ οπότε ελπίζω να μήν εχω κάνει λάθος ως προς το Forum που δημοσιέυω αυτό το θέμα.
Ήμουν κάτοχος ενος Hornet και τώρα έχω ένα cbf 600. Μετά από καιρό επιτέλους είμαι σε θέση να αγοράσω μια καινούργια μηχανή για ταξιδιά αλλα να μην ξεπερναει τα 800 κυβικά λόγω φόρου. Εδώ να σημειώσω πως είμαι παντρεμένος οπότε ότι εψαξα το έψαξα μαζί με την γυναίκα μου γιατί θα ανεβαίνει και αυτή. Έχω ψάξει τα πάντα σε αυτη την κατηγορία όλες τις μάρκες. Τελικά καταλήξαμε σε τρεις μηχανές. Το bmw800gt, το fazer 800 και το crossrunner 800. Το bmw το αποκλείσαμε λογο πολιτικής της εταιρείας οι οποιά είναι αθλια κατα την αποψή μου καθώς όταν τους ρώτησα για την τιμή μου είπαν 10.450 ευρώ και μετά μου έβγαλαν ένα κατάλογο με τα extra για τη μηχανη. Δηλαδή αμα θέλω εχτρά trip computer για παράδειγμα πρέπει να πληρώσω 200 ευρω η αμα θέλω σχάρες για βαλίτσες άλλα 200 ευρώ. Για έπτωση ούτε συζητηση και για δώρο ούτε λέξη. Αυτό σε δυο αντιπρόσωπους. Οπότε το παράτησα. Τώρα είμαι ανάμεσα σε fazer 800 η honda crossrunner800. Το κακό με το fazer είναι οτι εψαξα σε 3 αντιπροσοπειες και καμιά δεν το είχε για να το δω. Καλά για test drive ουτε συζητηση. Με καποιον αντιπρόσωπο που μιλήσα μου είπε εμπιστευτικά ότι το fazer καλό αγιο μηχανακι αλλα δεν έχει εμπορευσιμότητα σε σχεση με το crossrunner. Σε αντιθεση το crossrunner το βρίσκω παντού και ετοιμοπαραδώτο το εχω δοκιμάσει κιόλας (απο τις λίγες μάρκες που έχουν test drive μαζι και η bmw-ολοι η άλλοι απλά μου λέγαν ειναι το τάδε τι θες να το δοκιμάσεις) και μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Τώρα θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει το fazer 800 η και το crossrunner να μου πει εντυπώσεις. Να σημειώσω ότι τη μηχανή τη θέλω για ταξίδια, λίγο μέσα στη πόλη και όταν θέλω να τη δώσω να δίνει.να έχει κάποιο απόθεμα δύναμης. Περιμένω τα φώτα απο τους ειδικούς εδώ μέσα