τον τυπο με το μπουσα δεν τον ξερω αλλα ξερω τον τυπο με το πορσικο.
πριν δυο χρονια,καλοκαιρακι,πινω ποτο με εναν φιλο με μπουσα στην παραλλιακη ναυπλιου,πριν μπουμε μεσα ειχαμε καθησει και χαζεβαμε το πορσικο το οποιο ηταν πρωτη μουρη στην εισοδο το μαγαζιου.
πινουμε τα ποτακια μας,λεμε τις μαλακιες μας,το παιζουμε και λιγο γκομενοι και παμε να φυγουμε...
βλεπουμε εναν τυπο να εχει στηθει διπλα στο μπουσα...
"γεια...πιανου ειναι το μπουσα??(τσαμπουκαλεμενα)
"δικο μου απαντα ο φιλος μου(στο χαλαρο)
"τα παμε μια στην ευθεια της νεα κιου?τον ρωταει ο πορσακιας
(εγω ειχα φορεσει κρανος γαντια καλοκαιρινο μπουφανακι ειχα βαλει μπρος και κραταγα ρελαντι στις 4.000 για να ζεσταθει το τυονο,ηξερα την απαντηση...)
με κοιταζει ο δικο μου και γελαει...του κανω νοημα ΟΚ....
2 λεπτα δρομος απο εκει που ημασταν,τους αφηνω να φυγουν,κανω ενα μπερν αουτ και ξεκιναω κι εγω για την ευθεια που θα τα εστειναν...
τους βλεπω να πηγενουν ο ενας πισω απο τον αλλον και να περνουν μια μικρη στροφη για να στηθουν αλλα απο την καβλα που ειχα μπαινω απο δεξια στο πορσε με καμια δεκαρια χιλιομετρα ρολαριστος τον κοιταζω απο το παραθυρο του συνοδηγου και του κανω νοημα.......................................................................................... .................................................................................................... ....................................................................................................
με περασε στα 265(στο δικο μου κοντερ)με καμια 300αρια στο χαλαρο και ααααανοιγε....και αααααααανοιγε και αααααααλλο.....για την ηχο του πορσε δε λεω τιποτα....με περασε σαν πυραυλος..
πς η κοντρα με το μπουσα δε μπηκε ποτε..
πς2η κοντρα ηταν πανω απο 400μετρα
επεσα κατα τυχη σημερα πανω σε αυτο το βιντεο και γνωρισα την πορσε απο τις πινακιδες της..
παιζει να το εχει φτιαξει κι αλλο απο προπερσι το καλοκαιρι...
και το βιντεακι....το καινουριο....
http://www.youtube.com/watch?v=ZzqMEBdjdMA