Σκέφτομαι να αγοράσω ΚΑΙ γουρούνα έτσι για να έχουμε να λέμε που λένε και προσανατολίζομαι σε αυτήν. Εμπειρίες, εντυπώσεις, αξιοπιστία και τι να προσέχω σε συντήρηση από κάποιον που την έχει ή την είχε;
Θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ.
Σκέφτομαι να αγοράσω ΚΑΙ γουρούνα έτσι για να έχουμε να λέμε που λένε και προσανατολίζομαι σε αυτήν. Εμπειρίες, εντυπώσεις, αξιοπιστία και τι να προσέχω σε συντήρηση από κάποιον που την έχει ή την είχε;
Θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ.
Γιατί δεν κοιτάς το mxu300 που έχει και άξονα πίσω,και 2 σχάρες για φόρτωμα,έχει και καλύτερη κάλυψη και δεν τρώς τις λάσπες.Επίσης έχει και αργή σχέση που δεν έχει το maxxer.
Πάντως η μόνη ζημιά που έχει βγάλει το δικό μου mxu 300 σε 5 χρόνια είναι μια κομμένη ντίζα χειρόφρενου.Πολύ αξιόπιστο σε όλους τους τομείς και γερή κατασκευή.
Το κοιτάω αλλά έχει 400 και κάτι ευρώ παραπάνω από το maxxer. Η αλήθεια είναι ότι έσπειρες τον σπόρο της αμφιβολίας σε μία σχεδόν σίγουρη απόφαση...
Το mxu είναι νικητής στα σημεία, αυτό δεν μπορώ να το παραβλέψω.
Thanks anyway![]()
Μόνο τα αλυσιδογράναζα που θα αλλάξεις όσο θα το κρατήσεις καλύπτουν τα παραπάνω λεφτά.![]()
Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη στο θέμα της συντήρησης. Από manual που βρήκα στο νετ, για να ενημερωθώ πριν την αγορά, αναφέρει πρώτη αλλαγή λαδιών στα 150 χλμ, ρύθμιση βαλβίδων κλπ. Σαν κάτοχος πως το έστρωσες και στα πόσα χλμ κάνεις service.
Όπως και η συρματινη σίτα του φίλτρου λαδιού, κρατάει κάτι ή είναι μόνο για τη μόστρα.
Κατα προσέγγιση,λάδια στα 1.000 περίπου,λάδια στα 4.000, και τώρα στα περίπου 7.000 πάμε για μεγάλο βαλβίδες κλπ.
Χρήση μόνο στο εξοχικό,δηλαδή βόλτες στο βουνό και ελάχιστα δρόμο.Επίσης έχει κάνει κάθε είδους μεταφορές με ένα τρέϊλερ που έχουμε,χώμα,καυσόξυλα και άλλα..Και δεν έχω κανένα παράπονο απολύτως.Γι'αυτό σου λέω,χτύπα το mxu και θα με θυμηθείς,είναι εργάτης λέμε![]()
Στρώσιμο 1000 χιλιόμετρα περίπου αλλά δεν θα σου φανεί αν το χρησιμοποιείς βουνό.
Ε ναι, καμμία σχέση με maxxer... μάλλον προς τα εκεί με βλέπω.
Ευχαριστώ, ήσουν κατατοπιστικότατος.![]()
Εαν θα το βαλεις βουνο η αργες σχεσεις ειναι must
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Πληροφοριακά ρώτησα για το τρέιλερ, το ξέρω πως είναι παράνομο σε δημόσιο δρόμο.
Είδα την βάση της μπίλιας.
http://www.ahellas.gr/%CE%BC%CF%80%C...E%B1-p-90.html