Κατ´ αρχήν,πολλές καλημέρες..
Έχω βγει εδώ και μια βδομάδα στη γύρα για αγορά κράνους και το ταβάνι που έχω ορίσει είναι όπως λέει και ο τίτλος στα διακόσια ευρώ. Έχω δοκιμάσει αρκετά κράνη που βρίσκονται κοντά στο όριο όπως HJC (IS 17,FG 15, RPHA), AGV K4 & Horizon, Nolan N86, Suomy Vandal, Shark S900 & Vision R, Nexx R1R, Bell M1 & M4..και ίσως κανά δυο ακόμα που μου ξεφεύγουν.
Από όλα αυτά λοιπόν, αυτά που μου κάθονται καλύτερα στο καυκάλι μου είναι με σειρά άνεσης και εφαρμογής:
1) Suomy Vandal στα 195€
2) Nolan N86 στα 170€
3) Shark Vision R στα 220€
(Όλες οι τιμές είναι από Ελλάδα)
Τα υπόλοιπα κάπου με "χτυπάνε"..κάπου δε με βολεύουν ..είτε στο κούτελο, είτε στο πίσω μέρος του κεφαλιού,είτε στην τσέπη.
Από αυτά τώρα μόνο το Suomy είναι ανώτερο σε υλικό κατασκευής με αρνητικό όμως ότι μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο(δεν μιλάω για κατασκευή..η κατασκευή είναι του 2012).
Τα τσιτσιφλίκια του τύπου εσωτερικό γυαλί ηλίου δεν μου λένε και πολλά.
Το Nolan έκατσε καλά επίσης και η τιμή του είναι η καλύτερη όλων. Στα συν ότι μιλάμε για φρέσκο μοντέλο και το ίδιο ισχύει για το Shark.
Τελικά να πω ότι μάλλον κλίνω προς το Nolan, σκεπτόμενος ότι θα με βγάλει 4-5 χρόνια και ό,τι κι αν χρειαστώ από ανταλλακτικά σε αυτό το διάστημα θα το βρω.
Όποιος λοιπόν κάθησε και διάβασε το σεντονάκι και έχει κάτι να πει/προτείνει, θα το εκτιμόυσα και ευχαρίστως να το ακούσω.