Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: CB 1300 φωτα

CB 1300 φωτα

ολα καλα ολα αγια , αλλα απο φωτα πασχουμε κυριοι...τουλαχιστον εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος η μαλλον ειμαι πιο απαιτητικος απο αλλους ..
    Εχω δοκιμασει ολες τις "αλλες" λαμπες που προσφερουν παραπανω φως , μεγαλυτερη δεσμη κλπ οπως υποσχονται οι Osram και η Philips ,αλλα τιποτα το σπουδαιο...και ψαχνομαι να βαλω xenon και μαλιστα με προτζεκτορα που εχει και angel eye μεσα , αλλα το προβλημα ειναι οτι ο προβολεας ειναι κολημενος με το τζαμι ενα fix πραμα , και δεν ξερω πως να το κανω...
    Εχει βαλει καποιος xenon η αυτο που σκεφτομαι μπας και βγαλω καμμια ακρη??
    Εχει βρει κανεις σαν τον προβολεα του 1300 να ειναι ανοιγομενος??

Μιλαμε γιαυτο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	projector_xenonH4.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	54,6 KB 
ID:	266828
    Τελευταία τροποποίηση από scotty; 23/08/2012 στις 17:30.

δεν εχω καποιο παραπονο με τα φωτα του 1.3 με τα δεδομενα της κατηγοριας παντα, και εχοντας βαλει philips xtremevision +100%.
    Το καλυτερο mod "εργοστασιακου" τυπου ειναι να βαλεις διλαμπο φαναρι απο hornet 2006..Αναβοντας και οι 2 λαμπες ταυτοχρονα θεωρητικα αποδιδει τα διπλα απο μια Η4...Στην πραξη ειναι απλα καλυτερο απο το φαναρι του 13.

Κινεζικο μουφοξενον παντως δεν θα εβαζα για παρα πολλους λογους...Πρωτος και κυριος η διαρροη παρασιτων στο κυκλωμα της μηχανης που μπορει να στειλει τον εγκεφαλο στην ανακυκλωση...

και εγω αυτη τη λαμπα φοραω αυτη τη στιγμη αλλα...ενταξυ....εν τσακ καλυτερη απο την μαμα ..οχι πολλα πραματα ...
    το φαναρι αυτο του hornet ταιριαζει στη δικη μας την βαση??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από scotty Προβολή μηνύματος
    και εγω αυτη τη λαμπα φοραω αυτη τη στιγμη αλλα...ενταξυ....εν τσακ καλυτερη απο την μαμα ..οχι πολλα πραματα ...
    το φαναρι αυτο του hornet ταιριαζει στη δικη μας την βαση??
    Νομιζω οτι το cowling απο πισω εχει τον ιδιο κωδικο με το 13...Θα το δω τωρα και θα σου πω..

κοιτα να δεις ..το θεμα δεν εινα να βαλω 2λαμπο , δεν νομιζω να κανει καμμια διαφορα , δεν θα δωσει παραπανω φως η μια Η7 απο την Η4 , απλα θα υπαρχουν 2 λαμπες ..το ολο σκηνικο το παιζει ο καθρεπτης , και στην προκειμενη περιπτωση ο καθρεπτης του 13 δεν ειναι κακως , απλα θελει μια ενισχυση νομιζω η "ποσοτητα" της δεσμης , γιαυτο σκεφτομε για χενον..
    Τα φαναρι του Hornet , απο οτι βλεπω στην φωτο πρεπει να ειναι το ιδιο αλλα με διπλο καθρεπτη ..δεν ειναι κακο ..αλλα ..λεμε !!

Όνομα:	fanari_hornet06.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	35,6 KB 
ID:	266829

κοιτα να δεις ..το θεμα δεν εινα να βαλω 2λαμπο , δεν νομιζω να κανει καμμια διαφορα , δεν θα δωσει παραπανω φως η μια Η7 απο την Η4 , απλα θα υπαρχουν 2 λαμπες ..το ολο σκηνικο το παιζει ο καθρεπτης , και στην προκειμενη περιπτωση ο καθρεπτης του 13 δεν ειναι κακως , απλα θελει μια ενισχυση νομιζω η "ποσοτητα" της δεσμης , γιαυτο σκεφτομε για χενον..
    Τα φαναρι του Hornet , απο οτι βλεπω στην φωτο πρεπει να ειναι το ιδιο αλλα με διπλο καθρεπτη ..δεν ειναι κακο ..αλλα ..λεμε !!

Όνομα:	fanari_hornet06.jpg 
Προβολές:	195 
Μέγεθος:	35,6 KB 
ID:	266829
    Καταρχας ειναι πιο ομορφο ικα
    Οι δυο λαμπες θα αναβουν ταυτοχρονα, που σημαινει διπλο φως (8εωρητικα) απο την Η4...

Πιο ομορφο..Ναι.....καλο ειναι ....αλλα γιατι θα αναβουν και οι 2 λαμπες?? Μονο στο σηνιαλο...κανονικα η μια ειναι η μεγαλη η αλλη η μικρη σκαλα , η μια κλεινει η αλλη ανοιγει ...σωστα???

Βασικα ..ταιριαζει στην βαση στηριξης??

αυτο συμβαινει στις Η4, γιατι η λαμπα θα υπερθερμανθει αν αναψουν και τα δυο νηματα ταυτοχρονα για πανω απο 30'...
    Το φαναρι με ανεξαρτητες λαμπες δεν εχει τετοιο θεμα.Θελει απλα μια πολυ μικρη παρεμβαση στο διακοπτη ωστε να μην σβηνει την μεσαια σκαλα οταν πας στην μεγαλη...

Μαλιστα ..συμφωνω σε αυτο ..αλλα θα ειναι αναμενες και οι 2 στην μεγαλη σκαλα κατι που θα δωσει θεωρητικα περισσοτερο "ογκο" ,αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια με την μεγαλη σκαλα!

Μαλιστα ..συμφωνω σε αυτο ..αλλα θα ειναι αναμενες και οι 2 στην μεγαλη σκαλα κατι που θα δωσει θεωρητικα περισσοτερο "ογκο" ,αλλα δεν μπορεις να πηγαινεις συνεχεια με την μεγαλη σκαλα!
    Προσωπικα τα φωτα τα χρειαζομαι περισσοτερο κυριως στο επαρχιακο δικτυο..εκει θα εκτιμησεις τις 2 λαμπες

Mαλιστα ..σωστο και αυτο ..δεν μου ειπες ομως ..ταιριαζει το φαναρι στο 13??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ρε Σωτήρη για δε βάζεις εκείνα τα καταραμένα προβολάκια της Χέλα ?

Νικολα.. δεν θελω να βαλω τα προβολακια..δεν του πανε του εργαλειου ..το σκεφτηκα να σου πω τα "κοτσαρα" επανω αλλα δεν λεει ρε παιδι μου ..θελω κατι κομψο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ρε Σωτήρη για δε βάζεις εκείνα τα καταραμένα προβολάκια της Χέλα ?
    εχω παραγγειλει και εγω τα micro de

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    εχω παραγγειλει και εγω τα micro de
    Για βαλε καμμια φωτο..εχεις προχειρη??

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ