Καλημέρα σ΄όλους!
Λοιπόν,έχω να θίξω 3 θέματα σε αυτό το πόστ.Εχουμε και λέμε:
1)έκανα μια εκτενέστατη κουβέντα με το έτερον ήμισυ και έπειτα απο δική της υποχώρηση στο θέμα μετακίνησής μας σε πόλη και ταξίδι(συμφωνήσαμε να κινούμαστε με την μηχανή) θα πρέπει να κάνω και εγώ μια υποχώρηση και να κοιτάξω λίγο και την άνεσή της.Ετσι σκέφτωμαι να δώσω το SV 650S και να στραφώ (ξανά!)σε Fazer 600 αλλά μοντέλο γύρω στο 2003 ή το πολύ 2002.Θα κάνω τράμπα και ήδη έχω βρεί έμπορο που δίνει ένα Fazer 2003 5300€.Τι λέτε να κάνω ρε παιδιά?Η αλήθεια είναι οτι το SV το γουστάρω πολύ αλλά δεν είμαι και διατεθιμένος να μαλώνω κιόλας ή ακόμα χειρότερα να κυκλοφορώ με το κουτί!
2)Ακουσα στο ράδιο Θεσ/νίκη(το εγκυρότερο ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης) ένα ακροατή ο οποίος αγόρασε μια μηχανή που στοιχιζε 16000€ στην αντιπρωσοπεία,14000€ παραεισαγωγής.Το πρόβλημα του όμως ήταν οτι όταν χρειάστηκε ένα ανταλλακτικό,η αντιπρωσοπεία του ζήτησε αριθμό πλαισιίου(!) και τελικά ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ γιατί η μηχανή δεν ήταν επίσημα εισηγμένη!!!Ακουσων Ακουσων!!!Οι δημοσιογράφοι ήταν σαφέστατοι και κατηγορηματικοί,οτι δεν έχει κανένα δικαίωμα να αρνηθεί πώληση είδους(προσοχή,όχι παροχή υπηρεσίας) για οποιωδήποτε λόγο!Μάλιστα τον συμβούλεψαν να κινηθεί δικαστικά και τον τραβήξαν και εκτός αέρα για τα περετέρω.
3)Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βγάλω τον σιγαστήρα απο την stock εξάτμιση του SV 650?Είδα ένα παλιότερο πόστ οπου ο idi λέει σε ένα παιδί πως να βγάλει τον σιγαστήρα απο Acrapovich και είπα μήπως γίνεται και στο δικό μου!