Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: 3 σε 1!!!

3 σε 1!!!

Καλημέρα σ΄όλους!
    Λοιπόν,έχω να θίξω 3 θέματα σε αυτό το πόστ.Εχουμε και λέμε:

1)έκανα μια εκτενέστατη κουβέντα με το έτερον ήμισυ και έπειτα απο δική της υποχώρηση στο θέμα μετακίνησής μας σε πόλη και ταξίδι(συμφωνήσαμε να κινούμαστε με την μηχανή) θα πρέπει να κάνω και εγώ μια υποχώρηση και να κοιτάξω λίγο και την άνεσή της.Ετσι σκέφτωμαι να δώσω το SV 650S και να στραφώ (ξανά!)σε Fazer 600 αλλά μοντέλο γύρω στο 2003 ή το πολύ 2002.Θα κάνω τράμπα και ήδη έχω βρεί έμπορο που δίνει ένα Fazer 2003 5300€.Τι λέτε να κάνω ρε παιδιά?Η αλήθεια είναι οτι το SV το γουστάρω πολύ αλλά δεν είμαι και διατεθιμένος να μαλώνω κιόλας ή ακόμα χειρότερα να κυκλοφορώ με το κουτί!

2)Ακουσα στο ράδιο Θεσ/νίκη(το εγκυρότερο ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης) ένα ακροατή ο οποίος αγόρασε μια μηχανή που στοιχιζε 16000€ στην αντιπρωσοπεία,14000€ παραεισαγωγής.Το πρόβλημα του όμως ήταν οτι όταν χρειάστηκε ένα ανταλλακτικό,η αντιπρωσοπεία του ζήτησε αριθμό πλαισιίου(!) και τελικά ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ γιατί η μηχανή δεν ήταν επίσημα εισηγμένη!!!Ακουσων Ακουσων!!!Οι δημοσιογράφοι ήταν σαφέστατοι και κατηγορηματικοί,οτι δεν έχει κανένα δικαίωμα να αρνηθεί πώληση είδους(προσοχή,όχι παροχή υπηρεσίας) για οποιωδήποτε λόγο!Μάλιστα τον συμβούλεψαν να κινηθεί δικαστικά και τον τραβήξαν και εκτός αέρα για τα περετέρω.

3)Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βγάλω τον σιγαστήρα απο την stock εξάτμιση του SV 650?Είδα ένα παλιότερο πόστ οπου ο idi λέει σε ένα παιδί πως να βγάλει τον σιγαστήρα απο Acrapovich και είπα μήπως γίνεται και στο δικό μου!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Ανήσυχο Μέλος...
    1) ok πασο για την ανεση της. εχει δικιο. τωρα ομως δεν εβαψες το SV?? τουλαχιστον κοιτα να το χαρεις για λιγο και μετα παιρνεις κατι πιο ανετο.. στη θεση σου θα το κρατουσα μεχρι το καλοκαιρι, οι ανοιξιατικες εξορμησεις μαζι του θα ηταν η καλυτερη αναμνηση που θα κρατουσα και μετα θα το εδινα. it's up to u..

2) αν εχεις υποψη σου καποιο παραεισαγωγης go for it δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα.. κοιτα ομως να υπαρχει αισθητη διαφορα στην τιμη ωστε να αξιζει η αγορα του απο ενα αντιπροσωπειας..

3) δεν νομιζω να εχει αφαιρουμενο σιγαστηρα η stock εξατμιση του SV. o idimonas στις acrapovic απλα λεει σ΄ενα παιδι πως να αφαιρεσει τον σιγαστηρα σε καποια ακραπα που τον εχει.

ps: ασχετο αλλα μολις ειδα την ταινια το σκοτεινο χωριο, για οσους δε την εχετε δει καντε το. ετσι απλα!

αντε καληνυχτεςςς
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Τα πραγματα περιπλεκονται εδω, γιατι μεσολαβει και μια σχεση η οποια δεν ξερω αν ειναι αρκετα σημαντικη/σοβαρη για σενα.
    Θα σου ελεγα να κανεις οτι λεει η καρδια σου, αλλα μαλλον αυτο δεν θα σε βοηθησει και πολυ,και μαλλον θα σε μπερδεψει περισσοτερο.
    Βεβαια μονο εσυ ξερεις κατα ποσο θελεις να προβεις σε μια τετοια κινηση, αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που οι γυναικες απαιτουν πολλα περισσοτερα απο οτι η σχεση σας, υποσχεται.
    Και παλι χωρις να ξερω που πατε και που βαδιζετε, υπαρχει περιπτωση το fazer να γινει Varadero, και αυτο με την σειρα του να γινει Jimny η Hyundai (μακρυα απο μας).
    Δυσκολα τα πραγματα φιλε μου.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Re: 3 σε 1!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    3)Ξέρει κανείς εάν μπορώ να βγάλω τον σιγαστήρα απο την stock εξάτμιση του SV 650?Είδα ένα παλιότερο πόστ οπου ο idi λέει σε ένα παιδί πως να βγάλει τον σιγαστήρα απο Acrapovich και είπα μήπως γίνεται και στο δικό μου!
    Λοιπον αυριο με τον κηδεμονα σου.
    Και οτι μοντιφα μπορει να γινει στα SV ειναι και sticky, ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    Καλα ρε για μενα τα ποσταρω;

http://www.svrider.com/tips/mufflerectomy.htm
    -..Not Yet!

Tζώνης είναι το όνομά μου(δεν βγαίνει απο το Γιάννης.Δεν είμαι κανά ψώνιο!)

Οντως τώρα το έβαψα το SV και πραγματικά δεν θέλω να το δώσω,ειδικά τώρα που το έχω ακριβώς όπως μου αρέσει,μαύρο χωρίς διακριτικα και προφυλακτήρα.Όσο για την σχέση,είανι αρκετά σοβαρή για να μην την υπολογίζω αλλά οχι και Varadero(Honda γενικά! ) ή άλλο κουτί!Εχω ήδη κουτί και καλούτσικο κιόλας.Πάντως αύριο θα πάω να ρίξω μια ματιά τι παίζει στη Κατερίνη(εκεί είναι το Fazer που ενδιαφέρομαι)
    Για τα παραεισαγωγής εμένα δεν με πειράζει ότι και να λένε.Απλά με προβληματίζουν διάφορα παιδιά κατα καιρούς που λένε για αυτά και αυτό που άκουσα στο ράδιο με καθησύχασε οπότε είπα να το μοιραστώ με όλους για να μην μας ψαρώνουν οι μ@λ@κες που μας περιτριγυρίζουν

Re: Re: 3 σε 1!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Λοιπον αυριο με τον κηδεμονα σου.
    Και οτι μοντιφα μπορει να γινει στα SV ειναι και sticky, ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    Καλα ρε για μενα τα ποσταρω;

http://www.svrider.com/tips/mufflerectomy.htm
    Τhanks man!
    Το διάβασα αλλά μήπως να το πάω σε κανά μηχανικό λές?Φοβάμαι μην κάνω καμμιά ζημιά μωρέ γιατί απ'ότι κατάλαβα,λέει να κάνω τρύπες στην εξάτμιση και δεν είμαι πολυ σχετικός.
    Παρεπιπτώντος,έχω το servis manual σε pdf.Αμα το θέλεις πές μου να στο στείλω

Re: Re: Re: 3 σε 1!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged

Παρεπιπτώντος,έχω το servis manual σε pdf.Αμα το θέλεις πές μου να στο στείλω
    ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
    ΜΟΝΟς ΜΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ;;;;;

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9347

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=9350

ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΑΡΤΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ.
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ;;;; ΤΑ ΧΑΠΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=11997
    -..Not Yet!

:a19:

Kάτσε,για να καταλάβω...

Αυτο σημαίνει οτι δεν το θές???? :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    κρουκη μπι ουοτερ μαι φρενντ

σπαμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

ΑΧ SV...

Το λατρεψα αυτο το μηχανακι!!

ΜΗ κανεισ muflerectomy....δεν αξιζει.
    Καλυτερα να χτυπησεις κανα τελικο απτο ebay η' ακομα καλυτερα απτο svrider η' to sv650.org

Αν το δωσεις παρε τοτε το 1000 fazer, το 600 ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ σε σχεση με τον τροπο που αποδιδει το SV.

Δεν κανω διαφημιση αλλα καθοτι οδηγος φορτηγακιου το πρωι ειδα σημερα 3(!!) 1000 fazer πρως πωληση σε εναν τυπο επι του περιφερειακου(σαλονικα) ακριβως στην εξοδο για Γιαννιτσα- Εδεσσα

Για περνα μια βολτα. Α δεν ξερω τον τυπο τι ειδους ειναι αυτος, απλα τα μηχανακια ειδα.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

ax sv

nato...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	full.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	60,4 KB 
ID:	25872
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μην το δώσεις για 600άρι... 4κύλινδρο...
    Βεβαια μονο εσυ ξερεις κατα ποσο θελεις να προβεις σε μια τετοια κινηση, αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που οι γυναικες απαιτουν πολλα περισσοτερα απο οτι η σχεση σας, υποσχεται.

Παρόμοια θέματα

1. Σε Ρυθμουσ Ολυμπιαδασ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 15:04
  2. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 08:14
  3. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ