Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: KX80 flashback 1970 1980 τι είδα ρε Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ.. !!!

SUPERMARIONATIONjoe90

KX80 flashback 1970 1980 τι είδα ρε Π@@ΣΤΗ ΜΟΥ.. !!!

....................ένα restored kawasaki kx80 του 80 κάπου παρακρισμένο τρυγύρω στο ΖΟΟ BERLIN νωρίς σε παγωμένο δρόμο με ξύπνησε ξαφνικά και με έφερε πίσω στη Ελλάδα και όχι στο 2013 αλλά στα μαθητικά του 70 - 80

πως μια γευγαλέα κλεφτή ματιά στο λαχανί διχρονάκι που ζεί ακόμα στα χρώματα του βερολινέζου "γρηγόρη" σου λέει τίποτα δεν πέθανε όλα είναι εδώ....οι μνήμες σε ακολουθούν γλυκά...

Ήμασταν στην δεκαετία 70 -80 που προλάβαμε το Κρυφτό, Κυνηγητό, Κλέφτες κι Αστυνόμους Ακόμα, βλέπαμε YENEΔ, κλουβιο και σουβλιτσα joe 90 thunderbirds BOLEK LOLEK ΚΑΡΑΓΙΟΖΗ ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ και τον ονειροπαρμενο κώστα βουτσά μαζί με το λουνα παρκ και τον παπαγιανόπουλο "για περάστε για περάστε πλούσια δώρα....." αααα ναι και galactica ....hawai 5-0 original steve mc garet όχι οι μυξες του σκαι στο νεο απαράδεκτο βερσιον

Παίζαμε μπάλα στην αλάνα ρε... και βόλτα με βελαμος ποδήλατο ( ζαχαρώναμε τα τσοπερ με τα μακριά πηρουνια) .... ταιζαμε τα κοπροσκυλα της γειτονίας και κοιμόμασταν με ησυχια τα βράδια - οι γύφοτοι μαζευαν τα παλιά δεν κλεβαν τότε ... όταν βλέπαμε κανα μαύρο ρωτάγαμε την μάνα μας τι είναι .... και τον παρακολουθουσαμε ως εξωγηινο...

παιδικά πάρτυ στα σπίτια μας (χαμούρεμα στο διάδρομο και τσίλιες μπας και μπουκάρουν τίποτα γιαγάδες θείες ) και ξεψαρώναμε σιγά σιγά στις στην βουλιαγμενης doomsday dorian grey στο κάραβελ stardust

πριν to video φιλιπς2000 VHS sonyBETA και κρυφές πορνοταινίες του θείου --- κλασικό modarore κρυμένο μέσα στο σεραφίνο τιραμόλα και μπλέκ (το "αγόρι" ήταν για τους φλώρους)

να μην ξεχασω .. ΥΠΕΡ ΑΤΟΥ καρτούλες και ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ.... ΟΕΟ ΟΕΟ!!!!!(ΤΣΟΧΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ---- Ε Κ Σ Τ Α Σ Η..!!! (ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙΑ με φραγκοδίφραγκα ) ε ρε τζογος.....

τι εβερεστ και γρηγορης ---στο διάλλειμα εκλερ γιγας με μπόλικη γέμιση πραλίνας - λουκουμάς ζαχαράτος φουντούνια και γαριδάκια με δωράκι μέσα - και γαλα μιλκο το γνήσιο με γάλα και κακάο όχι την χολέρα σκόνη που πινουν τώρα ααα...και Κουκουρούκου και Σοκοφρέτες…παγωτό ΑΓΝΟ και σουβλάκι με κρέας...κουλουρι και ριζογαλο κανελα - λενονάδα και σουμάδα με τρελό ρέψιμο

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ I PAD --- spectrum - meta spectrum + ( κασετόφωνο) - commodore 64 και ηδονοβελψιες στο θείο το μηχανικό στα πρώτα ΜΑC ---23 μήνες ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΠΝ Α2 με τα πρώτα SMS με τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ - τα πρώτα email.. !!!! σε μαυροπράσινη 10αρα οθόνη...

στον έρωτα της ζωής πάνω απο χίλια γράμματα στα γιάννενα - τι facebook sms mail ... - γραμματόσημα σφραγίδες ταχυδρομίου και χαρτί φάκελος τα γραπτά μένουν

εκδρομές με ποδήλατα μέχρι το τελός της ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ τ'ότε σταματαγε στο παλιο αεροδρόμιο στο ελληνικό -

φέρναμε τους δίσκους μας στο πειρατικό σταθμό και παίζαμε την μουσική μας -βαρδια στο τηλέφωνο για αφιερώσεις και τσίλες για το βολκςβαγκεν με το ρανταρ μπας και εμφανιστεί - βγάζαμε γκομενακια από τις αφιερώσεις ....ειδικά όταν το βυνίλιο επαιζε asia kansas barcley james harvest doors ..

τοτε καπου εμφανίστηκαν οι διαδόχοι του ΒΟΥΤΣΑ ΡΙΖΟΥ (η θρυλική ταινία με την αντιπροσωπεια μοτο) Μιχαλόπουλος, Γαρδέλης, Ψάλτης και Στίβ Ντούζο… ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΟΠΑΝΑ --

ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΖΩΗΣ ΤΟ ΚΧ 80 { ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ) βολτες στην καισαριανη τότε δεν υπηρχε ο περιφεριακός - κόντρες στου ΠΑΠΑΓΟΥ --- ΞΥΛΟ στο μπασκετάκι του ΑΜΥΝΤΑ και της ΔΑΦΝΗΣ το θρυλικό μας συνθημα ΟΥΙΣΚΙ ΜΕ ΠΑΓΟ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ - αλλά στο πολυτεχνείο ωρές που ρχόνται παντα μαζί -

ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

ο 7 χρονος γιοκαρίνος μου - που τον βλέπω να μεγαλώνει σε δύσκολα χρόνια - τι θα θυμάται άραγες?

ανεμελα η ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

να είστε καλά στην πατρίδα ρε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    συζητηση με τη ανηψακια μου μιας και θαρχοτανε μαζι μου στις διακοπες τωρα το καλοκαιρι.

εφταχρονη επισης

-θειε πες του πατερα μου να παρουμε μαζι μας την οθονη και το wii
    -αγαπη μου θα παμε διακοπες. στις διακοπες θα κανουμε μπανια θα παμε περιπατους θα παιξεις με τα αλλα παιδια του καμπιγκ. χιλια δυο πραματα θα κανουμε!
    -εσυ οταν ησουν μικρος δεν επαιρνες το paystation μαζι σου (με ειρωνικο υφακι)
    -αγαπη μου στα χρονια μου δεν υπηρχαν καν τα κομπιουτερ
    -(εκφραση) της ηταν αδιανοητο να το πιστεψει

γιαυτο λοιπον ο γιος σου θα θυμαται τα δικα του. οποια κι αν ειναι αυτα

:rakaki: :rakaki:

Banned
    φανταστικο φιλος
    να προσθεσω και τον ψαλτη στο<καμικαζι αγαπη μου>
    και το αλλο με τον μπουλα και εναν ασπρομαλη με bmw που εβαζαν κοντρες και τραγουδουσε ο παπακωνσταντινου το< http://youtu.be/cTXg7i63TdE >-μου διαφευγει ο τιτλος της ταινιας
    α που σαι το ΚΧ κληρονομια στον μικρο....

ένα στραβο χαμογελάκι έχει σκάσει.... με μπόλικη θλίψη για τα χρόνια που περάσανε...

να σαι καλά ρε φίλε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lc8ergr1 Προβολή μηνύματος
    ΞΥΛΟ στο μπασκετάκι του ΑΜΥΝΤΑ και της ΔΑΦΝΗΣ το θρυλικό μας συνθημα ΟΥΙΣΚΙ ΜΕ ΠΑΓΟ ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ - αλλά στο πολυτεχνείο ωρές που ρχόνται παντα μαζί -

ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

να είστε καλά στην πατρίδα ρε...

Αμυντας (το ανοιχτο παντα, ετσι; ), μαλακιες στη γειτονια και τσαμπουκαδες στη Γουβα.
    Χρονια πισω, για εμας χρονια ανεμελα.

Δεν ηξερα οτι την εκανες απο Ελλαδα. Να εισαι παντα γερος, εσυ και η φαμιλια.
    Βαστα γερα!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

SUPERMARIONATIONjoe90
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Αμυντας (το ανοιχτο παντα, ετσι; ), μαλακιες στη γειτονια και τσαμπουκαδες στη Γουβα.
    Χρονια πισω, για εμας χρονια ανεμελα.

http://www.youtube.com/watch?v=hd7l45fwRrE

TSAKALIA 1981...... ΓΑΔΡΕΛΗΣ .... στο κλασικό ..."με θυμάσαι ρε π@@στη!!!!!

στο βάθος ΚΧ ----- "R'.....! (OI OΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΤΟ ΚΡΟΣ)

κλασικο φραπεδακι - τζην μπουφαν,,, και ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΣΤΑΚΙ PONY -----

ΠΑΡΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

http://www.youtube.com/watch?v=6ZtzmHmoA7c
    Τελευταία τροποποίηση από lc8ergr1; 17/11/2013 στις 09:16.

Banned
    xaxaxa

ti mou thimises re file.....

mallon seira eimaste...

SUPERMARIONATIONjoe90
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    φανταστικο φιλος
    και το αλλο με τον μπουλα και εναν ασπρομαλη με bmw που εβαζαν κοντρες και τραγουδουσε ο παπακωνσταντινου το< http://youtu.be/cTXg7i63TdE >-μου διαφευγει ο τιτλος της ταινιας
    α που σαι το ΚΧ κληρονομια στον μικρο....
    το ΚΧ δεν ειναι δικό μου.... απλα το είδα στο δρομο .... ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως συνηρούν στην ΠΕΝΑ παλια μηχανακια ... DR TENERE AFRICA XT RGV PALIES BMW στην ελλάδα τα μαζεύουν για σκραπ τα πακιστανα εκει τα λουστραρουν

μιας και ειπες για βασιλη παπακωνσταντινου ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ και θυμηθηκα ΓΟΥΒΑ ΑΓ ΑΡΤΕΡΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ το θυμάσαι το ROCK ON??

http://www.youtube.com/watch?v=oC5H4TRsO6I

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΕ!!!!

και μετά καραβελ για rock NO NAME BRICK δισκο καταστάσεις....

Μια που το έβαλες στους προβληματισμούς, προβληματίστηκα.

Τα μισά από αυτά που λες σίγουρα τα έζησαν και τα παιδιά των '90ς. Ίσως επειδή μιλάς για αθήνα βέβαια να σου φαίνεται ότι τέλειωσαν νωρίς.
    Έχετε μια τάση για εξιδανίκευση πάντως οι όχι και τόσο παλιοί. Ποτέ δεν έχω ακούσει παππού 80+ να μιλάει έτσι.

Άκου πέτρινα χρόνια με vhs και commodore 64. Του ίδιου μεγέθους spoiled little brat με το φλωρίνι του Ipad θα μοιάζεις σε έναν που όντως έζησε πέτρινα χρόνια.
    Ανέμελα όμως ΠΡΕΠΕΙ να ζουν όλα τα παιδιά.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    φανταστικο φιλος
    "Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται" με τον Καλαβρούζο πρέπει να εννοείς...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lc8ergr1 Προβολή μηνύματος
    το ΚΧ δεν ειναι δικό μου.... απλα το είδα στο δρομο .... ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως συνηρούν στην ΠΕΝΑ παλια μηχανακια ... DR TENERE AFRICA XT RGV PALIES BMW στην ελλάδα τα μαζεύουν για σκραπ τα πακιστανα εκει τα λουστραρουν

μιας και ειπες για βασιλη παπακωνσταντινου ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ και θυμηθηκα ΓΟΥΒΑ ΑΓ ΑΡΤΕΡΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ το θυμάσαι το ROCK ON??

http://www.youtube.com/watch?v=oC5H4TRsO6I

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΕ!!!!

και μετά καραβελ για rock NO NAME BRICK δισκο καταστάσεις....
    επειδη γεννηθηκα και μεγαλωσα επαρχια αυτα τα μερη και τις καταστασεις μονο ακουστα
    κατα τ αλλα σαν πιτσιρικας επαρχιωτης ειχα δει ολο και ολο ενα comodore amiga
    ποδηλατακια ποταμια,ψαρεματα,κολυμπια κλπ
    και οταν μεγαλωσα και εψαχνα τον σιδηροπουλο
    ηταν στα τελευταια και χαμενα...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    "Η πόλη ποτέ δεν κοιμάται" με τον Καλαβρούζο πρέπει να εννοείς...
    γιες ιτ ιζ.........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Τα μισά από αυτά που λες σίγουρα τα έζησαν και τα παιδιά των '90ς. Ίσως επειδή μιλάς για αθήνα βέβαια να σου φαίνεται ότι τέλειωσαν νωρίς.
    Έχετε μια τάση για εξιδανίκευση πάντως οι όχι και τόσο παλιοί. Ποτέ δεν έχω ακούσει παππού 80+ να μιλάει έτσι.
    τα παιδιά των 90ς? γεννημένα τότε? μπα με την καμμία λέμε....

ο παππούς των 80+ έχει περάσει τόσα (κατοχές - εμφυλίους - χούντες κλπ) που σίγουρα αν και έχει να πει, αυτά υπερισχύουν (ΜΗΝ το γυρίσουμε στο πολιτικό, ναι?)....

θα έλεγα οτι οι γεννημένοι τέλη 60 - 70 είναι οι πιο τυχεροί σε ότι αφορά στην παιδική ηλικία που περάσανε (για αθήνα μιλάω πάντα).....

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Είμαστε μια γενιά σε αναμονή:

Περάσαμε την παιδική μας ηλικία
    περιμένοντας...

Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.
    Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί... Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους. Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα
    σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης».

Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά...
    Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα. Οι κούνιες ήταν φτιαγμένες από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες.

Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια.
    Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..

Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει. Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάγαμε τα κόκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»

Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε
    κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου. Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.

Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο. Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντάς μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι...

Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους...

Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε. Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα... μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία.

Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα. Χάσαμε χιλιάδες μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση. Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο
    σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη. Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη!

Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..

Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα για να τους βάλουμε χέρι, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P

Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε.

Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»... συγχαρητήρια! Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί...

Πυγή άγνωστη
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

SUPERMARIONATIONjoe90
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Μια που το έβαλες στους προβληματισμούς, προβληματίστηκα.

Άκου πέτρινα χρόνια με vhs και commodore 64. Του ίδιου μεγέθους spoiled little brat με το φλωρίνι του Ipad θα μοιάζεις σε έναν που όντως έζησε πέτρινα χρόνια.
    Ανέμελα όμως ΠΡΕΠΕΙ να ζουν όλα τα παιδιά.
    NAI .. στην επαρχία κράτησε πιο πολύ.... εβγαλα το γυμνάσιο στο ΚΟΥΜΠΕ ΧΑΝΙΩΝ και με το μέτρο σύγκρισης την ΑΘΗΝΑ καμία σχέση η παιδικη νεανικη ζωή στην επαρχία είναι γλυκα.... η επαρχιακές πολεις όπως χανιά γιανεννα καλαματα καβαλα κομοτηνη καστορια βαλε κι αλλες αφήνουν ουσία και ρομαντισμό .. στα γιαννενα οι ΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ τους λενε τα ΧΑΜΕΝΑ...

σα να χεις δικαιο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ..

ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ δεν πρόλαβε να μου πεί για μια άλλη εποχή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και την φεουδαρχία... της εποχής ....ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΕΘΆΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 95 ΜΕΣΟ ΟΡΟ... Η ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΉΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ....

να μην ξεχασω

ρε παιδες θυμαστε την γνησια γευση χυμος ΒΕΡΙΚΟΚΟ που μας καναν δωρεάν διανομή στο σχολειο σε κονσερβα γιγας!!!!! ( ήταν το 81 όταν ο αντρεας την ειδε σοσιαλιστής και πήρε την παραγωγή βερκικοκου που σαπιζε και την έδωσε στο λαό... μετά του την επεσε η 3Ε και έγινε κι αυτός κοκα κολας)
    Τελευταία τροποποίηση από lc8ergr1; 18/11/2013 στις 07:37.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς τι λέτε ρε παιδιά?
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 11:53
  2. Τι εγινε ρε παιδια;
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 16:10
  3. Τί έγινε ρε παιδιά;;;
    από makis206 στο forum Off topic