RIP...
Δεν τον ακουσα ομως ποτε να λεει κατι για την κατασταση στη χωρα του μετα την επανασταση....
RIP...
Δεν τον ακουσα ομως ποτε να λεει κατι για την κατασταση στη χωρα του μετα την επανασταση....
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Θα τραγουδάει 6 χρόνια αρπαχτές ο παγκόσμιος νταλάρας (Bono) για αυτό...
ας ειναι καλα εκει πανω...μεγαλη φυσιογνωμια...πολυ..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αν είχαμε οι Ελληνες ενα δικό μας "ΜΑΝΤΕΛΑ¨ θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πραγματα στην Ελλαδίτσα μας.
Καλό του ταξίδι.
Από Winnie όμως, έχουμε κάργα....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Εγώ φίλε μου είχα πάει εκεί ΠΡΙΝ την επανάσταση και μια μέρα είχα πάει για "μπάνιο" στη παραλία. Μίλησα με κάτι μαύρα γκομενάκια
και σε λίγη ώρα είχαν πλακώσει οι μπάτσοι ...
Δυστυχώς ο Νέλσονας ήταν πολύ μόνος και δεν μπόρεσε να κάνει ΟΛΑ όσα έπρεπε.
(ή γνώριζε ότι τόσα μπορούσε)
ανανήψαντας
διάβασε το βιβλίο Έβενος το χρώμα της Αφρικής και θα καταλάβεις γιατί ΠΟΤΕ η Αφρική δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι.
(αλλά ΠΟΤΕ)
http://www.biblionet.gr/book/172331/...BA%CE%AE%CF%82
Από εκεί και πέρα αν ο Μαντέλα ήθελε να κάνει κάτι πραγματα για τη χώρα του έπρεπε να ακυρώσει ΟΛΕΣ τις συμβάσεις που είχε υπογράψει το καθεστώς πριν απ αυτόν.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θα τους έκαναν αν τολμούσαν κάτι τέτοιο.
Από εκεί και μετά κουβεντιάζουμε όσο θέλετε για το πως ήταν πριν και πως είναι τώρα η Ν Αφρική και ο κόσμος όλος.
ανανήψαντας
Πλάκα έχουν αυτά τα "όμως"
Να πω κι εγώ ένα τέτοιο!
Μπήκε φυλακή ο Τσοχατζόπουλος,όμως δεν είδα να επιστρέφει πίσω τα "φαγωμένα"
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
να σΕ πω...
ΑΝ ο Μαντέλα ακύρωνε τις συμβάσεις για τα διαμάντια πχ με την Ολλανδία
και άρχιζε εμφύλιος με όλο τον κόσμο να τον λέει τρομοκράτη (άκα γενοκτονία)
θα έκανες κάτι για αυτό?
Μπιλιάρδο παιδιά παίζουν στη πλάτη τους όπως και στη πλάτη μας....
(κι άσε τα όμως γιατί δεν έχουν καθόλου πλάκα)
ανανήψαντας
Δυστυχώς έχω απομυθοποιήσει τους πάντες πλέον. Ακόμη και αυτοί που ξεκινούν με τις καλύτερες των προθέσεων το χάνουν κάπου στην πορεία και συμβιβάζονται με το απάλευτο "σύστημα".
RIP τουλάχιστον τόλμησε αυτό που κανένας άλλος δεν διανοήθηκε...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
1ον. Δεν έχω γνώση επί του θέματος.
2ον. Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν,το ΑΝ γινόταν πραγματικότητα.
3ον. Σε προσωπικό επίπεδο ΔΕΝ θα έκανα τίποτα (προφανώς).Εδώ την ίδια μου τη ζωή δε μπορώ να κουμαντάρω,όχι τα διαμάντια των Ολλανδών,whatever..
4ον. Δεν ξέρω αν παίζουν μπιλιάρδο/curling/σκάκι στην πλάτη τους/μας,αλλά εξ'απαρχής κόσμου,οι δυνατότεροι πάντα παίζουν τα παιχνίδια τους και με τους κανόνες τους.
5ον. Δεν ξέρω αν τα "όμως" δεν έχουν πλάκα.Πλάκα ΟΜΩΣ έχουν σίγουρα όλες οι ισοπεδωτικές απόψεις.Με τη λογική αυτή τότε ισχύει " Έλα μωρέ με τον Μαντέλα,τί έκανε?Σιγά μωρέ το Απαρτχαιντ που -βοήθησε-να ανατραπεί.Έγινε και πρωθυπουργός/προεδρος και κονόμαγε να 'ουμ."
Γενικώς έχει πλάκα όποτε ανοίγει ένα θέμα όπου μας καλεί να κοιτάξουμε πίσω από τις γραμμές...Από το πολύ διάβασμα του "πίσω από τις γραμμές" ξεχάσαμε τις ίδιες τις γραμμές..Μας ψεκάζουνε λέμεεεε!!!Διαδώστε!
Υ.Γ. Με τόσα ΔΕΝ που έγραψα αρχίζω και φοβάμαι μήπως έγινα ξαφνικά μέλος του κόμματος και δεν το κατάλαβα![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους