Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ

Banned

ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ

Σημερα ημουν το πρωι στην δουλεια
    Με παιρνει καποια στιγμη τηλ η κυρα μου και λεει
    Σε ψαχνουν απ το τελωνειο
    Ποιο τελωνειο?
    Απο αθηνα ειπαν-μου δινει το τηλ και παιρνω
    Λεγομαι ταδε με ψαχνεται και δεν ξερω τον λογο
    -κυριε τι τους χρεαζοσαστε 12ασυρματους puxing 777?εισαστε εμπορος?
    -οχι,ενστολος ειμαι και τις εχω παραγγειλει για συναδελφους
    - αυτοι δεν μπορουν μονοι τους?
    -μαλλον οχι
    -ποσο τις δινετε?
    -οσο τις παιρνω
    -εχετε επαγγελματικο αφμ?
    -οχι.σας ειπα ειμαι ενστολος.δωστε μου ενα αρ φαξ να σας στειλω ταυτοτητα αφμ κλπ για να πειστειτε
    -δωσε μου το αφμ σου και θα το ψαξουμε εμεις,μεχρι τοτε τρεις ασυρματοι θα μεινουν εδω
    Μεχρι να εξακριβωσουμε τα λεγομενα σου και ενδεχεται να πληρωσεις προστιμο

Παιζει κατι τετοιο?
    Ετυχε σε κανεναν κατι αναλογο?
    Για την ιστορια ολες οι παραγγελιες εγιναν απ τον ιδιο κινεζο

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    θελω να δωσω ενα στον αδερφο μου που μενει απεναντι,ενα στο φιλο που μενει 300 μετρα παρακατω,ενα στο παιδι για το σχολειο ...αυτο πες τους..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παιζει θέμα ορίου 9 τεμαχίων στα προϊόντα; να ξέρουμε δηλαδή τα κριτήρια τους...
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Banned
    τον συγκεκριμενο τον βρηκα στο ebay
    ειναι ο ποιο φθηνος με αυτο το αντικειμενο και τις εχω παρει ολες(12)απο αυτον
    οι τελευταιες 4 αργησαν
    οι 3 ειναι στο τελωνειο και οπου να ναι θα σκασει και η αλλη
    τι να εκανα?να αγοραζα απο διαφορετικους?

τα χρονια που ημουν(υπηρετουσα)θεσ/νικη ηξερα και εβλεπα στα στενα του βαρδαρη οτι υπαρχουν δεκαδες αποθηκες με κινεζικα
    που ξεφορτωνονται απο πλοια-φορτηγα κλπ και ερχοντουσαν διαφοροι και δικοι μας και αγοραζαν απο εκει χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα
    ιδιοκτητης αποθηκης ειχε πει οτι δεν πληρωνουν τιποτα(δασμους φορους κλπ)
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 19/12/2013 στις 23:07.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    του αρεσαν και ειπε να καβατζωσει 3 ...

δε καταλαβαινεις ?.......

Banned
    εχει γινει
    δεμα δικο μου η σελιδα αμερικη η κατασκευη στην κινα
    παραγγελνω πληρωνω
    tracking number-εφυγε σημερα ταδε ωρα ταδε πτηση
    εφτασε σημερα αθηνα ε βενιζελος
    καθθυστερηση μεγαλη,παιρνω τηλ ρωταω ειναι λεει στα εισερχομενα αλλα εχουμε απεργια
    περιμεν! ξανα επικοινωνω,το δεμα<εξαφανιζεται>-μου ειπαν,ηταν αλλα δενειναι-μου ειπαν
    μιλαω μεσω ebay με τον αμερικανο,μου απανταει απο το προσωπικο του μαιλ
    μου το στελνει με κουριερ πληρωμενο απο αυτον και συγνωμη για την ταλαιπωρια μου
    παιρνω το δεμα
    μετα απο μερες ερχεται μαιλ απο τον αμερικανο με αντιγραφο αγωγης κατα του τελωνειου για δυσφημιση για απωλεια δεματος κλπ κλπ
    και μετα απο πολυ καιρο-μηνες-πηρε αποζημιωση κατι χιλιαρικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Σε ότι αφορά τους ασυρμάτους, άσε τις δικαιολογίες και ο Λιάπης τέτοια έλεγε Πέραν της πλάκας λογικό να κάνουν έλεγχο σε μαζική παραγγελία, δε θα έχεις προφανώς θέμα.

Σε ότι αφορά το δέμα από Αμερική που αναφέρεις, λογικά κάποιος το τσίμπησε χρεώθηκε καμιά καταστροφή και πληρώσαμε όλοι το λαμόγιο που την έκανε ... Ο Αμερικάνος πάντως καλά ξηγήθηκε!

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Παίζουν τέτοιες ιστορίες με τις ποσότητες;
    Εγώ θέλω να παραγγείλω ένα δεματάκι από Κίνα που θα ζυγίζει μέχρι 4 κιλά αλλά θα περιέχει εξτένσιον (στην κυριολεξία τρίχες).
    Μερικές χιλιάδες τουφίτσες.
    Τι δικαιολογία να τους πω αν με πάρουν τηλέφωνο;
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bonepeeler Προβολή μηνύματος
    Παίζουν τέτοιες ιστορίες με τις ποσότητες;
    Εγώ θέλω να παραγγείλω ένα δεματάκι από Κίνα που θα ζυγίζει μέχρι 4 κιλά αλλά θα περιέχει εξτένσιον (στην κυριολεξία τρίχες).
    Μερικές χιλιάδες τουφίτσες.
    Τι δικαιολογία να τους πω αν με πάρουν τηλέφωνο;
    αλωπεκια...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Σε ότι αφορά τους ασυρμάτους, άσε τις δικαιολογίες και ο Λιάπης τέτοια έλεγε Πέραν της πλάκας λογικό να κάνουν έλεγχο σε μαζική παραγγελία, δε θα έχεις προφανώς θέμα.

στο συνολο ειναι 12
    αλλα δεν τους πηρα ολους μαζι
    2-4-2
    και οι τελευταιοι εγιναν ενας ενας τμηματικα με διαφορα ημερων οποτε μου λεγανε

Νέο μέλος Το avatar του/της GKN
    εγω που ειχα παρει 2 περιπου τα ιδια δεν ειχα θεμα...

μηπως με τα 5w ? τι να πω !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    στο συνολο ειναι 12
    αλλα δεν τους πηρα ολους μαζι
    2-4-2
    και οι τελευταιοι εγιναν ενας ενας τμηματικα με διαφορα ημερων οποτε μου λεγανε
    E ακόμα πιο λογικό τότε δε νομίζεις ? Στη λογική αυτός έχει μαγαζί ή τους πουλάει έξω κλπ. Εντάξει δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν εξαιρέσεις ότι ίσως θα πρέπει να δείξεις στους φίλους/συναδέλφους σου να χρησιμοποιούν Το e bay Στη χειρότερη μια υπεύθυνη δήλωση να ζητηθεί υποθέτω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ψάχνουν για χρήμα και όπου το βρουν. Το καλοκαίρι ίσως θυμάστε είχα θέμα με την μίζα του DR. Ψωνίζω πάντα από το ίδιο μαγαζί στην Αμερική, μιας και οι Αμερικάνοι το έχουν σε μεγάλη υπόληψη το συγκεκριμένο μηχανάκι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε κάθε δέμα είχα έξοδα 3 € (έξοδα τελωνισμού, όπως έγραφε η απόδειξη) και τα πράγματα πολύ πιο φθηνά από την Ελλάδα κι ας είχαν και μεταφορικά. Αυτή τη φορά πλήρωσα και τελωνείο, μ' έγδαραν η αλήθεια είναι.

Προφανώς και θα φας πρόστιμο και θα πληρώσεις και τελωνείο (τα φράγκα που λέγαμε, που τους λείπουν και όπου τα δουν τα μαζεύουν). Λόγους για το πρόστιμο θα σου βρουν μπόλικους.

Καλή τύχη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    εχει γινει
    δεμα δικο μου η σελιδα αμερικη η κατασκευη στην κινα
    παραγγελνω πληρωνω
    tracking number-εφυγε σημερα ταδε ωρα ταδε πτηση
    εφτασε σημερα αθηνα ε βενιζελος
    καθθυστερηση μεγαλη,παιρνω τηλ ρωταω ειναι λεει στα εισερχομενα αλλα εχουμε απεργια
    περιμεν! ξανα επικοινωνω,το δεμα<εξαφανιζεται>-μου ειπαν,ηταν αλλα δενειναι-μου ειπαν
    μιλαω μεσω ebay με τον αμερικανο,μου απανταει απο το προσωπικο του μαιλ
    μου το στελνει με κουριερ πληρωμενο απο αυτον και συγνωμη για την ταλαιπωρια μου
    παιρνω το δεμα
    μετα απο μερες ερχεται μαιλ απο τον αμερικανο με αντιγραφο αγωγης κατα του τελωνειου για δυσφημιση για απωλεια δεματος κλπ κλπ
    και μετα απο πολυ καιρο-μηνες-πηρε αποζημιωση κατι χιλιαρικα
    Έτσι!! Συγκρίνεις μια σοβαρή χώρα με την μπανανία μας.....
    Πάντως στο θέμα τελωνείο παίζει και λίγο ρίσκο, λίγο λαχείο για την ακρίβεια. Εαν έχεις κάνει όλα τα "γνωστά και προβλεπόμενα" όπως αποστολή με USPS από Αμερική είτε με τα αντίστοιχα κινέζικα ΕΛΤΑ από Κϊνα, έχεις πει στον πωλητή να βάλει αξία εικονική χαμηλή , αν θυμάμαι καλά κάτω από 80-100 δολάρια τότε μειώνεις τις πιθανότητες να σε τσιμπήσουν. Αν σε τσιμπήσουν όμως όπως τώρα καλή ώρα θα πληρώσεις τον εκτελωνισμο.... , πρόστιμο δεν πιστεύω να σου βάλουν πάντως....
    Παλιότερα είχα παραγγείλει από Αμερική κάτι πράγματα με αξία 110 ευρώ, επέλεξα αποστολή με UPS ο μακάκας. Το αποτέλεσμα? Μία ολόκληρη μέρα έκανα πάνω κάτω στο Ελ. Βενιζελ για να το εκτελωνίσω και μου κόστισε μαζί με έξοδα αποθήκης, εκτελωνισμό κλπ ψιλά που δεν θυμάμαι περί τα 130 ευρώ επιπλέον!!! Από τότε έμαθα.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ψάχνουν για χρήμα και όπου το βρουν. Το καλοκαίρι ίσως θυμάστε είχα θέμα με την μίζα του DR. Ψωνίζω πάντα από το ίδιο μαγαζί στην Αμερική, μιας και οι Αμερικάνοι το έχουν σε μεγάλη υπόληψη το συγκεκριμένο μηχανάκι και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε κάθε δέμα είχα έξοδα 3 € (έξοδα τελωνισμού, όπως έγραφε η απόδειξη) και τα πράγματα πολύ πιο φθηνά από την Ελλάδα κι ας είχαν και μεταφορικά. Αυτή τη φορά πλήρωσα και τελωνείο, μ' έγδαραν η αλήθεια είναι.

Προφανώς και θα φας πρόστιμο και θα πληρώσεις και τελωνείο (τα φράγκα που λέγαμε, που τους λείπουν και όπου τα δουν τα μαζεύουν). Λόγους για το πρόστιμο θα σου βρουν μπόλικους.

Καλή τύχη.

Δεν ξερω τι εννοεις σε εγδαραν, αλλα αφοσον αγοραζεις αγαθα, εκτος ΕΕ, αυτα υποκεινται σε αγορα με μηδενικο ΦΠΑ της εκαστοτε χωρας και πληρωνεις τους δασμους μετα στην Ελλαδα. Σε ολες τις χωρες ετσι γινεται. Το εαν δεν εκαναν την δουλεια τους και καλομαθαμε ή εαν στην Ελλαδα υπαρχουν 1000 αλλα πραγματα που μας ενοχλουν και μας αρμεγουν, ειναι αλλη υποθεση.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ