Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Απατη

Απατη

πριν λιγο καιρο και αφου πηρα το δωρο των χριστουγεννων ειπα να φτιαξω λιγο την καλη μου,μια μικρη μετατροπη.ετσι μπηκα στη διαδικασια αναζητησης μπροστινων usd απο rgv.εβαλα αγγελια στο car οτι ζηταω και με πηραν τηλεφωνο.μετα απο πολλες ωρες συνομιλιας εκλεισα με ενα τυπο να μου τα στειλει,δυστυχως ομως εβαλα προκαταβολη.τα πραγματα δεν ηρθαν ποτε.κ τωρα δε σηκωνει το τηλεφωνο.να πω επισης οτι μετα απο 2 βδομαδες και αφου εκανα ανανεωση στην αγγελια με ξαναπηρε τηλ και μου λεει ΄΄εχω΄΄ και μολις καταλαβε ποιος ειμαι μου το εκλεισε.εχω αρκετα στοιχεια απο αυτον κ απο τον λογαριασμο της τραπεζης που εβαλα τα λεφτα.τι μπορω να κανω?

Υ.Γ μπορω να αναρτησω τα στοιχεια του εδω μην την πατησει κανενας αλλος?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην είσαι τόσο αφελής την επόμενη φορά. Δε νομίζω ότι αξίζει να το κυνηγήσεις περισσότερο, ειδικά αν μιλάμε για μικρό ποσό.
    Life begins at 45°.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ξαναβαζεις αγγελια με αλλα στοιχεια και τηλεφωνο και αν παρει του κλεινεις ραντεβου να τα πειτε κατ ιδιαν...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι καταγγελία έχοντας και τα παραστατικά κατάθεσης.
    Με την καταγγελία μαζί, πήγαινε στην τράπεζα που τηρει λογαριασμό, και πες τους οτι ο λογαριασμός χρησιμοποιείται για παράνομες συναλλαγές. Να πάρεις τα λεφτά πίσω δεν πρόκειται απ΄την τράπεζα, αλλά μπορούν να του μπλοκάρουν τον λογαριασμό μέχρι να δώσει πειστικές εξηγήσεις.

Δεν νομίζω οτι είναι αυτό που θέλεις, αλλά αυτό μπορείς να κάνεις τουλάχιστον.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Av έχει λογαριασμό, υπάρχει και όνομα άρα παίζει και μύνηση.
    (και μην νομίζεις ότι το καρ το κοιτάς μόνο εσύ, έχουν μαζέψει ακρετούς από κει μέσα)
    ανανήψαντας

εχω κρατημενο το παραστατικο,τα μηνυματα του,διευθυνση,τηλεφωνο,ονομα,επωνυμο.στο καρ εχω κανει ηδη καταγγελια να γνωριζει τουλαχιστον.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pararos Προβολή μηνύματος
    εχω κρατημενο το παραστατικο,τα μηνυματα του,διευθυνση,τηλεφωνο,ονομα,επωνυμο.στο καρ εχω κανει ηδη καταγγελια να γνωριζει τουλαχιστον.
    Μίλα με συνήγορο του πολίτη μήπως και σε κατατοπίσουν, εξώδικο και άλλη λύση μαζεύεστε κάμποσοι και περνάτε μια βόλτα από τη διεύθυνση του. & τα ανταλλακτικά που τα βρίσκει; Μήπως ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Μίλα με συνήγορο του πολίτη μήπως και σε κατατοπίσουν, εξώδικο και άλλη λύση μαζεύεστε κάμποσοι και περνάτε μια βόλτα από τη διεύθυνση του. & τα ανταλλακτικά που τα βρίσκει; Μήπως ....
    Mike ο συνήγορος του πολίτη εκτός του ότι δεν είναι πανάκεια, ελέγχει κρατικούς φορείς και παρεμβαίνει, ενώ σε διαφορές μεταξύ ιδιωτών παρεμβαίνει ΜΟΝΟ όταν αφορούν κληρονομικές διαφορές, διαφορές ιδιοκτητών-ενοικιαστών ακινήτων και μη καταβολή μισθωμάτων από το δημόσιο σε ιδιώτη, άρα η συγκεκριμένη διαφορά δεν είναι πεδίο του συνηγόρου. Επίσης, ούτε η τράπεζα θα ασχοληθεί με τη διαφορά μεταξύ ιδιωτών, ούτε είναι τόσο εύκολο να μπλοκάρει ο λογαριασμός του άλλου μετά από καταγγελία.
    Η μία λύση είναι να ξαναβάλει αγγελία το παιδί με άλλα στοιχεία και τηλ και εννοείται να μιλήσει άλλος μαζί του αν και προφανώς ο τύπος καθότι απατεώνας δεν ενδιαφέρεται για εκ τους σύνεγγυς συναλλαγές, η άλλη λύση και προτιμότερη είναι καταγγελία στην αστυνομία στο αρμόδιο τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 28/12/2013 στις 13:41.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Mike ο συνήγορος του πολίτη εκτός του ότι δεν είναι πανάκεια, ελέγχει κρατικούς φορείς και παρεμβαίνει, ενώ σε διαφορές μεταξύ ιδιωτών παρεμβαίνει ΜΟΝΟ όταν αφορούν κληρονομικές δοαφορές, διαφορές ιδιοκτητών-ενοικιαστών ακινήτων και μη καταβολή μισθωμάτων από το δημόσιο σε ιδιώτη, άρα η συγκεκριμένη διαφορά δεν είναι πεδίο του συνηγόρου. Επίσης, ούτε η τράπεζα θα ασχοληθεί με τη διαφορά μεταξύ ιδιωτών, ούτε είναι τόσο εύκολο να μπλοκάρει ο λογαριασμός του άλλου μετά από καταγγελία.
    Τη ψιλιάστικα ότι έγραψα πατάτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pararos Προβολή μηνύματος
    ασε τις μπυρες στο Μεδεων και πηγαινε να βρεις το λαμογιο...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Στην τράπεζα (και σε οποιονδήποτε) θα υποστηρίξει ότι του έστειλε τα αγαθά και πήρε τα λεφτά. Δύσκολα θα βρεθεί άκρη και ποιος μπαίνει στη διαδικασία μηνύσεων για 20-50-100 ευρώ... Πονηρευτείτε λίγο, δεν κάνει κακό.

@MikeG: πιθανότατα δεν έχει τα ανταλλακτικά, απλά παίρνει τηλέφωνα μέχρι να βρει το κατάλληλο θύμα.

Επίσης: http://www.car.gr/information/simboulos/

Σε ΟΛΑ τα sites αγγελιών τονίζουν ότι υπάρχουν απατεώνες και ΠΟΤΕ προκαταβολή.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Mike ο συνήγορος του πολίτη εκτός του ότι δεν είναι πανάκεια, ελέγχει κρατικούς φορείς και παρεμβαίνει, ενώ σε διαφορές μεταξύ ιδιωτών παρεμβαίνει ΜΟΝΟ όταν αφορούν κληρονομικές δοαφορές, διαφορές ιδιοκτητών-ενοικιαστών ακινήτων και μη καταβολή μισθωμάτων από το δημόσιο σε ιδιώτη, άρα η συγκεκριμένη διαφορά δεν είναι πεδίο του συνηγόρου. Επίσης, ούτε η τράπεζα θα ασχοληθεί με τη διαφορά μεταξύ ιδιωτών, ούτε είναι τόσο εύκολο να μπλοκάρει ο λογαριασμός του άλλου μετά από καταγγελία.
    Η μία λύση είναι να ξαναβάλει αγγελία το παιδί με άλλα στοιχεία και τηλ και εννοείται να μιλήσει άλλος μαζί του αν και προφανώς ο τύπος καθότι απατεώνας δεν ενδιαφέρεται για εκ τους σύνεγγυς συναλλαγές, η άλλη λύση και προτιμότερη είναι καταγγελία στην αστυνομία στο αρμόδιο τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος.
    Αυτο γι'αρχη.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Όχι,

αν δεν υπάρξει κάποια τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου, μην βάλεις τα στοιχεία του.

Mίλα με κάποιον δικηγόρο.

sniper
    Ομάδα διαχείρισης moto.gr
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΠΕΙΓΟΝ:ΚLE500stock:ΑΠΑΤΗ??!!
    από kachius στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2006, 22:16
  2. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  3. απεργια=απατη
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 18:31
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΗ Web Banking
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 17:12
  5. Δυναμομετρησεις Απατη Α.ε