Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Μarauder

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber

Μarauder

Ξέρει κανένας ρε παιδιά το suzuki gz250 marauder;

Τελικά λόγω χρήμματος αφήνω er-5 και λοιπά και μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ...

Είναι φτηνό μονοκύλινδρο μηχανάκι, δείχνει ωραίο, αλλά ως εκεί ξέρω...

Γνωρίζει κανένας τίποτα (έχει οδηγήσει) γιατί κοστίζει μόνο 3900 αλλά δεν βρίσκω και κανα review ή καμοιά γνώμη να δω!

Βοηθάτε! Αναβαθμίζομαι!

Μarauder

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gz250marauder.jpg 
Προβολές:	2076 
Μέγεθος:	14,8 KB 
ID:	746

Hello there!

Για ρίξε μια ματιά κι εδώ...
    Αν είσαι πάντως τύπος τέτοιων μηχανών, θα πρότεινα και το Rebel (γιατί πώς να το κάνουμε; Είναι HONDA)

http://www.dropbears.com/m/models/ro...s/marauder.htm

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Παλαιό μέλος

Γιατί δεν ψάχνεις....

κάτι άλλο?Τα 3900 Euro που διαθέτεις είναι περίπου 1.500.000 δρχ.
    Γιατί να πάρεις ένα 250 custom?Ντάξει στο custom αν σου αρέσει πάσο.Αλλά γιατί 250?Το χεις ψάξει και δεν παίζει κάτι άλλο?

Απλά σκέψου το.Δεν το λέω για κάποιον άλλο λόγο.Αν σε καλύπτει όλα οκ.Αλλά σε ταξιδάκια και ειδικά διπλός είναι λίγο.Θα το κουράζεις.Και τα λεφτά που διαθέτεις δεν είναι και λίγα.Μετά θα μπορείς να το δώσεις?Γιατί από τα custom και την αγορά τους δεν ξέρω και πολλά.Απλά ένας φίλος είχε μία Magna και δεν την έπαιρνε κανένας μετά.Ένας βρέθηκε και του την έπαιρνε 600.000 δρχ και με το ζόρι ενώ η αξία της ήταν 1.600.000+++++.

King of the Sky-Road Το avatar του/της Traveller

Peri oreksews...kolokithopita

Opws eipan kai oi prolalisantes an sou aresei to custom style ok. To kserw oti otan eisai konta sto na pareis mia mixani (to antikeimeno tou pothou) den kratiesai eukola. Omws mipws einai kalitera na perimeneis ligaki na mazepseis ki'alla??

Exeis skefteis tin pithanotita na dwseis px. ta 3000euro brosta kai na valeis kamia dwsi?

Ean einai na pareis auto mono kai mono epeidi einai ftino kai emfanisiaka den se kaliptei, asto kalitera.

Einai -toulaxiston gia emena- pio simantiko na kavalaw kati to opoio mou aresei kai me kanei na niwthw omorfa giati einai kai to swsto style gia emena, kai as min exei tin super gouao epidosi. (an krinw apo auto pou dialegeis den se endiaferoun ta trela gkazia).

Exeis skeftei kati san KLE, isws kai C-strom 600 (vgike etsi den einai??)

Opws panta i teliki apofasi einai dikia sou. Apofasise omws ti zitas apo tin mixani.

Kali apofasi me polla kai asfali km.

P.S Sta eksoda tis mixanis prepei na ypologiseis OPWSDIPOTE:
    1. sinagermo
    2. KRANOS
    kai kalo tha itan (an kai tha thewrw must):
    3.Gantia
    4.Boufan

P.S2: Ta fwta anoixta kai tih HMERA!!!

Kai o,ti thes just ask
    "into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"

...

Καταρχήν δεν ειμαι και τόσο λάτρης των custom μηχανών, μάλλον περισσότερο των streetάδικων.
    Δεύτερον, αυτά τα 4 χιλιάρικα δεν τα έχω στην τσέπη μου οπότε δεν παίζει να τα δώσω για προκαταβολή. Απλά ως τον Σεπτέμβριο και αφού πουλήσω το παπί κάτι θα έχω στα χέρια μου.
    Σε αυτά τα λεφτά δεν παίζει κάτι άλλο καλό και ειδικά σε custom που είναι τρελά υπερτιμημένα (intruder, drag-star, κλπ. παίζουν στα 5,5 χιλιάρικα).
    Μεταχειρισμένο δεν γουστάρω γιατί είμαστε στην Ελλάδα και ο προηγούμενος μάλλον θα του έχει πιεί το αίμα.
    Όντως, δεν με νοιάζουν οι τρελές επιδόσεις απλά γενικά θέλω να έχω κάτι καλό και που να τραβάει κάτω απ'τα πόδια μου.
    Όποια πρόταση ευπρόσδεκτη!
    Απ'ότι καταλαβαίνω δεν το έχετε οδηγήσει.

Υ.Γ.: Τον εξοπλισμό ευτυχώς τα έχω σκάσει και τα έχω ήδη!

NO Fu.... way!!!

Palikari mou ti einai auto to pragma pou mostrarei!??!?!?!!?!

Ase kalutera pare kanena patini me bataria, 8a to xareis pio poly.

Pragmatika an eimouna sthn 8esh sou 8a koitousa gia metaxeirismeno apo kamia madra na mou kanane kai kanena diakanonismo sto bam.

http://www.mototriti.gr

Edw 8a vreis polla tetoia, ama pas sta metaxeirismena, kai ekei pou leei apo pinaka dia8esimwn.

Mhn pareis tetoio pragma....exeis polles alles kai kaluteres epiloges:

YAMAHA FZX 750 (used) - 94' 3221 - poly kalh epilogh
    http://www.mototriti.gr/JPG/MTR/390/...//36540324.JPG
    Kawasaki ER 500 (used)
    Honda CB 400 SF (used)
    YAMAHA XTZ 750 super tenere (used)
    YAMAHA XT 600 E (used)

Koita sta lefta pou dia8eteis einai kouto na pareis kati kainourgio, o monos tropos pou dikaiologw kainourgia agora einai otan exeis sugekrimeno stoxo kai einai to dream come true sou.
    Oso gia thn aksiopistia uparxoun 100 tropoi na to psakseis, mexri ena shmeio, kai boreis na pas an leme ginei kati pisw sto magazi kai na tou to valeis ston !##@%$@#@, leme twra.

SKEPSOU TO GIA NA MHN KLAIS META

Nαι αλλά οι μισές μηχανές που προτείνεις είναι βορά στα χέρια των Ελλήνων για πολλά χρόνια!
    Θα βρω δηλαδή super four που να μην είναι ξεσκισμένο;
    Ή xt;

Με τα λεφτά αυτά και πολλές άλλες βρίσκω στα μεταχειρισμένα και το ξέρω!

’σε που είναι και άλλη η αίσθηση να της παίρνεις την παρθενιά!

Το rebel κυκλοφορεί ρε παιδιά από αντιπροσωπεία ή παραεισαγωγές;

Malista OK

Telika h foto pou exeis valei username sou apo katw einai poly petuximenh, sou raei, sa na se vlepw,

Ade dike mou kala ksepar8eniasmata, kai kala ga&%*#(%%)sia.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ελιμαι σχεδόν σίγουρος οτι πρόκειται για το GN250 καμουφλαρισμένο.
    Αξιόπιστο μηχανάκι αλλά πολλά λεφτά δεν είναι για ξαναζεσταμένη σούπα?

δεν επέστρεψα
    ρε συ milaber, αν ΔΕΧΤΟΥΜΕ ότι η custom έχει λόγο ύπαρξης (γιατί είναι σε ΟΛΑ χειρότερες ΑΠΟ ΟΛΕΣ), πχ. η μόστρα (ούτε αυτό δεν μετράει πια... δηλαδή ΠΟΥ θα σταθεί ένα rebel και δεν θα κοιτάν όλοι... ένα φτιαγμένο ΧΤ δίπλα του; ), τότε δέχομαι ΜΟΝΟ την κατηγορία ΜΕΓΑΛΟ custom (και άρα πανάκριβο)

τα μικρά custom απλά δεν υπάρχουν σαν κατηγορία, είναι μια παπαριά (να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους) - και ΟΧΙ ΔΕΝ θα γίνουν χάρλεϊ όταν μεγαλώσουν

με τόσα λεφτά παίρνεις ΑΠΕΙΡΩΣ (αλλά απείρως - δηλ. μη μετρήσιμη αναλογία) καλύτερες μηχανές

αν θες στριτοειδές δώσε 2700 και πάρε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ CBF

πάρε μεταχειρισμένο CB (ΖΩΟ!)

πάρε ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

αν θες on-off, εντουροειδές κοίτα τα κλασικά ΧΤ, ΑΧ-1 (με τόσα που δίνεις καλύτερα ΧΤ και όχι και παλιό) και ΠΟΛΛΑ άλλα ακόμα και καινούρια

γενικά πας ΛΑΘΟΣ

στο λέω έτσι (και δεν λέω "αν σου αρέσει πάσο" κλπ. όπως αναφέρθηκε από άλλα παιδιά) γιατί απλά μόλις το πάρεις θα ανακαλύψεις (ΕΚΤΟΣ ότι λέω στις δυο πρώτες παραγράφους) ότι ΔΕΝ θα σου αρέσει, δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ πρακτικότητα, θα είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει σε όποια παρέα βρεθείς (εγώ θα έμενα με το παπί ΑΝΕΤΑ) - ποιό το νόημα; ούτε καν καλό "σχολείο" δεν είναι

ξανασκέψου

τα λεφτά που δίνεις ΔΕΝ είναι τόσο λίγα και έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές με αυτά (άσε αν βάλουμε ότι θα είναι και απλά προκαταβολή, τότε έχεις άπειρες επιλογές)

Θα συμφωνήσω με τον NLS.
    Αφού θα τα σκάσεις που θα τα σκάσεις και θα ζοριστείς, πάρε τουλάχιστον κάτι που θα μπορεί να ζήσεις άνετα μαζί του και να καλύψει κάποια ανάγκη σου.
    Ενα CB 500 ας πούμε μπορεί να είναι μικρομεσαίο ταπεινό κλπ
    αλλά θα σε πάει παντού σίγουρα εύκολα δικάβαλο φορτωμένο, πολλά χρόνια και όταν το πουλήσεις θα πάρεις και κάτι πίσω.
    Το ίδιο και το Kawa.
    Το 250αρι δεν κάνει τίποτα παραπάνω και καλύτερα απο ένα παπί,
    κυριολεκτικά.
    Εκτός αν σε ενδιαφέρει τόσο το Custom.
    Τα μεταχειρησμένα πράγματι δεν είναι εμπιστοσύνης, αλλά μην πετάξεις τόσα λεφτά επειδή σου λείπιουν 1-2 χιλιάρικα.

PARTO TO ERGALEIO KAI MH MASAS!!!!!!!!!

Gam.... ta street mou gam...... . Kathese sth SELARA vazeis kai ta podia sto timoni ama goustareis kai kaneis osa xlm theleis.
    3 xronia ta evgala me ena eliminator KAWA 125(175) den me prodwse pote mexri kai ta 37000 xlm pou to poulhsa. Exoda,mhdamina. Anesh, apisteuth. Taxhtyta, xelwna. 30 lepta thelw na allaxw mpouzi sto CBR , 10sec ithela me to EL.
    Ta custom einai trakter , antiaisthitika (gia osous einai), 5 dekaeteies pisw texnologika, alla otan ta kavalas ta grafeis ola st'ardx.... sou. Pote den to metanoiwsa pou eixa to EL kai as me fwnazane pappou. (ta gomenakia sth platoula tou pappou akoumpagane ). Mporei na mhs mporeis na kaneis wheelies kai endo alla kai ta customs exoun th dikia tous mageia.
    We'll walk in the shadows
    By day we'll live in a dream
    We'll walk in the shadows
    One day you'll be with me
    If only you believe

re: greekshadow

Δεν είναι θέμα προδοσίας, 'εχω και γω μηχανάκι 175 με 180000 κοντέρ, αλλά το χα πάρει καινούργιο πιο φτηνά απο παπί .
    Το θέμα είναι οτι είναι πολλά τα λεφτά για το συγκεκριμένο.

δεν επέστρεψα
    ναι βρε μαύρε ιππότη... μες την μαγεία είναι ένα eliminator 125 (δηλ. ένα "ήθελα να είμαι custom αλλά απλά έβαλα τα σίδερα του custom σε ένα παπί")

με 37000 στο κοντέρ σε 3 χρόνια δεν είναι και τόσο δύσκολο να έχεις κάτι τέτοιο

αν ήθελες να έχεις τα διπλά αρχίζαμε να το συζητάμε

και μην τρελαθούμε... τρακτέρ; δηλ. τι; με ποιά έννοια; γιατί να δεχτώ ένα τάδε κάστομ 1200 με τερατώδη ροπή έστω ότι είναι τρακτέρ να το δεχτώ (αν έχει αυτό το γούστο του)... το EL125 που με ένα δάχτυλο να το κράταγα από την πινακίδα δεν προχωρούσε τι τρακτέρ είναι; σε ανηφόρες ανέβαινε με δυο άτομα; (γιατί ένα παπί θα ανέβει - αλλά τουλάχιστον έχει το μισό βάρος)

σόρυ δηλαδή αλλά δεν υπάρχει πια άνθρωπος που να ξέρει ΛΙΓΟ (όχι πολύ) από μηχανή και να θέλει μικρό custom (είπα ότι τα μεγάλα επιβλητικά custom να τα δεχτώ έτσι; είναι κάτι που δεν μου αρέσει αλλά είναι σεβαστό... το μικρό custom που απλά είναι ένα παπάκι που φορά ένα ΦΤΗΝΟ αντίγραφο κουστουμιού από custom - γιατί αν φόραγε και το ακριβό κουστούμι δεν θα μπορούσε να το σηκώσει εξάλλου - τι νόημα έχει; )

ή για να το φέρω σε άμεση αντιπαράθεση

πες μου ένα λόγο να πάρω ένα custom 125 ή 250 και να μην πάρω ένα AX-1;

και το AX-1 τρακτέρ ήταν (130 έπιανα μόνος στην Συγγρού, 130 έπιανα και στην Εθνική με δεύτερο άτομο και μπαγκαζιέρα και σακίδιο τεράστιο δεμένο πάνω της και ένα ακόμα δεμένο μπροστά μου) και άμα λάχει και βαριόμουν να ανέβω και καμιά σκάλα, την ανέβαινε αυτό για μένα... και φρένα που δούλευαν και έστριβε (είχε και μοταρντόβιο στήσιμο πριν βγει η μόδα) και σταθερό (καλά όχι στα 130) κλπ.

η μούρη είναι το προσόν; (γιατί αν κατάλαβες και εκεί διαφωνώ - δεν διαφωνώ να θες να κάνει μούρη το μηχανάκι... με γεια σου με χαρά σου, απλά διαφωνώ ότι το μικρό custom ΚΑΝΕΙ μούρη - μάλλον το αντίθετο κάνει)

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF