Ερωτηση ... CBS εχουν μονο τα μοντελα που εχουν και ABS ? παντα μιλαμε για hornet 2007 και μετα
Ερωτηση ... CBS εχουν μονο τα μοντελα που εχουν και ABS ? παντα μιλαμε για hornet 2007 και μετα
Το εχουν και μηχανές χωρις ABS.
Μη βαζεις με το μυαλο σου οτι ειναι καποιο μαγικο συστημα φρεναρισματος.........οκ?
Ειναι μπερδεμα.
Πατας μπροστινο φρενο και πιανει και το μεσαιο εμβολο του πισω,πατας πισινο και πιανουν τα μεσαια μπροστινα εμβολα,ή εαν δεν κανω λαθος το μεσαιο της αριστερης δαγκανας.....................καπως ετσι.
Μ@@@@ συστημα .Την πρωτη φορα που πηγα να κανω εξαερωση στα φρενα επαθα εγκεφαλικο και ανοιξα το μανιουαλ.
παντως στο manual λεει οτι μονο το cb600fa εχει το συστημα . οποτε η hornet χωρις abs δεν το εχει
Παρεξηγησες τα γραφωμενα.
Μ@@ συστημα ειναι επειδη οταν δεν θελεις να επιβραδυνεις για Χ λογους καποιο τροχο,αυτο το συστημα παρακαμπτει αυτη σου την επιθυμια.
Για να καταλαβεις........γυριζω απο Δερβενοχώρια,χαρουμενος που εφαγα τα κοψιδια μου και ρουφηξα την μπυρα μου.
Στην διαδρομη πριν τα τσιμενταδικα θυμηθηκα οτι σε μια δεξια στυροφη 90 μοιρων με το αυτοκινητο αντι να στριψω πηγα ευθεια λογο γυαλιστερου οδοστρωματος.
Κοβω απο πολυ πριν και μπαινω στην στροφη με 20 ακουμπωντας το πισω φρενο.Σε μοτο με συμβατικα φρενα θα μου γλυστραγε ο ΄΄κωλος'' ομως εδω μου γλυστρησαν τα παντα και οπως καταλαβαινεις πηγα παλι ευθεια.
Εαν δε,δεν πηγαινα με λιγα χλμ θα με βρισκανε στα χωραφια.............
Εξαερισμο εκανα φιλε,αλλα χωρις το μανιουαλ δεν.............αφου για να εξαερωσεις τα μεσαια μπροστινα εμβολα πρεπει να πατας το ποδοφρενο και τουμπαλιν για το μεσαιο πισινο εμβολο πατας μπροστινο...............
Πολύ παλιότερα έβγαζε η honda μηχανές μόνο με cbs. Τώρα όλες συνοδεύονται από abs όπου υπάρχει cbs.
Στο hornet πάντως το c-abs δουλεύει μόνο από το πίσω προς το μπροστά.
Aμα περιμενεις απ'τον manosamos αντικειμενικο σχολιασμο σε οτιδηποτε εχει σχεση με χοντα,ασ'το...εχασες!
Ο ανθρωπος θα σου βγαλει αχρηστο οτιδηποτε φοριεται σε χοντα.ακομα κ το cbs που αντικειμενικα ειναι πολυ καλο συστημα με εξαιρετικες κριτικες παγκοσμιως..
Εν'τω μεταξυ ο τυπος εχει αγορασει κ καβαλαει χοντα-μιλαμε για κλινικη περιπτωση!
Σπυρο,οταν καποιος κανει χιουμορ δεν παρεξηγιεμε,αρα δεν με προσβαλεις.
Ομως για το σουργελο που παριστανει οτι με γνωριζει να του πω οτι ΔΕΝ αγορασα Χοντα(ουτε μου το χαρισαν βεβαια)απλα βρεθηκε στα χερια μου απο ανταλλαγη με αυτοκινητο.Πιστευα λογο βαριου ονοματος οτι θα φυγει απο πανω γρηγορα,ομως μου φορτωθηκε 4,5 χρονια τωρα.
Τωρα η γνωμη μου για το CBS δεν θα αλλαξει ουτε μετα απο 100 χρονια...........αχρηστο αξεσουαρ ειναι για κατι κουλους που γραφουν αραια και που στα φορουμ.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
το cbs (υποκειμενικα μιλωντας) ειναι απο τα πιο χαλια συστηματα που μπορει να πετυχεις σε μηχανακι!
χαλαει ολη τη γεωμετρια της μηχανης χωρις κανεναν λογο! :a04:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...