Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: CBS Και ΑBS

Νέο μέλος

Question CBS Και ΑBS

Ερωτηση ... CBS εχουν μονο τα μοντελα που εχουν και ABS ? παντα μιλαμε για hornet 2007 και μετα

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Το εχουν και μηχανές χωρις ABS.
    Μη βαζεις με το μυαλο σου οτι ειναι καποιο μαγικο συστημα φρεναρισματος.........οκ?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Το εχουν και μηχανές χωρις ABS.
    Μη βαζεις με το μυαλο σου οτι ειναι καποιο μαγικο συστημα φρεναρισματος.........οκ?
    απλα οταν φρεναρεις με το πισω φρενο φρεναρει και η μπροστινη ροδα ? σωστα ?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από michalis1510 Προβολή μηνύματος
    απλα οταν φρεναρεις με το πισω φρενο φρεναρει και η μπροστινη ροδα ? σωστα ?
    Φρενάροντας είτε με το μπροστά είτε με το πίσω φρένο, έχεις ταυτόχρονη πέδηση και στους δύο τροχούς. Μαγικό σίγουρα δεν είναι, περισσότερο εφαρμογή νόμων της φυσικής θα το έλεγα, αλλά απ' όσον ξέρω είναι αποτελεσματικότατο...

Ειναι μπερδεμα.
    Πατας μπροστινο φρενο και πιανει και το μεσαιο εμβολο του πισω,πατας πισινο και πιανουν τα μεσαια μπροστινα εμβολα,ή εαν δεν κανω λαθος το μεσαιο της αριστερης δαγκανας.....................καπως ετσι.
    Μ@@@@ συστημα .Την πρωτη φορα που πηγα να κανω εξαερωση στα φρενα επαθα εγκεφαλικο και ανοιξα το μανιουαλ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    αλλά απ' όσον ξέρω είναι αποτελεσματικότατο...
    Σιγα την καινοτομια.
    Μια φορα σε καραφλο οδοστρωμα κοντεψα να ξαπλωθω,αφου παταγα πισω και φρεναριζε και μπρος...........

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ειναι μπερδεμα.
    Πατας μπροστινο φρενο και πιανει και το μεσαιο εμβολο του πισω,πατας πισινο και πιανουν τα μεσαια μπροστινα εμβολα,ή εαν δεν κανω λαθος το μεσαιο της αριστερης δαγκανας.....................καπως ετσι.
    Μ@@@@ συστημα .Την πρωτη φορα που πηγα να κανω εξαερωση στα φρενα επαθα εγκεφαλικο και ανοιξα το μανιουαλ.
    No offence αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφερες να το κάνεις εξαέρωση κι άνοιξες το manual δεν το χαρακτηρίζει αυτόματα σαν μ@@@ σύστημα...

Νέο μέλος
    παντως στο manual λεει οτι μονο το cb600fa εχει το συστημα . οποτε η hornet χωρις abs δεν το εχει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    No offence αλλά το γεγονός ότι δεν κατάφερες να το κάνεις εξαέρωση κι άνοιξες το manual δεν το χαρακτηρίζει αυτόματα σαν μ@@@ σύστημα...
    Παρεξηγησες τα γραφωμενα.
    Μ@@ συστημα ειναι επειδη οταν δεν θελεις να επιβραδυνεις για Χ λογους καποιο τροχο,αυτο το συστημα παρακαμπτει αυτη σου την επιθυμια.
    Για να καταλαβεις........γυριζω απο Δερβενοχώρια,χαρουμενος που εφαγα τα κοψιδια μου και ρουφηξα την μπυρα μου.
    Στην διαδρομη πριν τα τσιμενταδικα θυμηθηκα οτι σε μια δεξια στυροφη 90 μοιρων με το αυτοκινητο αντι να στριψω πηγα ευθεια λογο γυαλιστερου οδοστρωματος.
    Κοβω απο πολυ πριν και μπαινω στην στροφη με 20 ακουμπωντας το πισω φρενο.Σε μοτο με συμβατικα φρενα θα μου γλυστραγε ο ΄΄κωλος'' ομως εδω μου γλυστρησαν τα παντα και οπως καταλαβαινεις πηγα παλι ευθεια.
    Εαν δε,δεν πηγαινα με λιγα χλμ θα με βρισκανε στα χωραφια.............

Εξαερισμο εκανα φιλε,αλλα χωρις το μανιουαλ δεν.............αφου για να εξαερωσεις τα μεσαια μπροστινα εμβολα πρεπει να πατας το ποδοφρενο και τουμπαλιν για το μεσαιο πισινο εμβολο πατας μπροστινο...............

Πολύ παλιότερα έβγαζε η honda μηχανές μόνο με cbs. Τώρα όλες συνοδεύονται από abs όπου υπάρχει cbs.
    Στο hornet πάντως το c-abs δουλεύει μόνο από το πίσω προς το μπροστά.

Aμα περιμενεις απ'τον manosamos αντικειμενικο σχολιασμο σε οτιδηποτε εχει σχεση με χοντα,ασ'το...εχασες!

Ο ανθρωπος θα σου βγαλει αχρηστο οτιδηποτε φοριεται σε χοντα.ακομα κ το cbs που αντικειμενικα ειναι πολυ καλο συστημα με εξαιρετικες κριτικες παγκοσμιως..

Εν'τω μεταξυ ο τυπος εχει αγορασει κ καβαλαει χοντα-μιλαμε για κλινικη περιπτωση!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από biglebowski Προβολή μηνύματος
    Aμα περιμενεις απ'τον manosamos αντικειμενικο σχολιασμο σε οτιδηποτε εχει σχεση με χοντα,ασ'το...εχασες!

Ο ανθρωπος θα σου βγαλει αχρηστο οτιδηποτε φοριεται σε χοντα.ακομα κ το cbs που αντικειμενικα ειναι πολυ καλο συστημα με εξαιρετικες κριτικες παγκοσμιως..

Εν'τω μεταξυ ο τυπος εχει αγορασει κ καβαλαει χοντα-μιλαμε για κλινικη περιπτωση!

@manosamos
    ρε φίλε, δεν σε ξέρω, δεν θέλω να σε προσβάλω με την καμμία αλλά, δεν μπορώ να μην γελάσω......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

@manosamos
    ρε φίλε, δεν σε ξέρω, δεν θέλω να σε προσβάλω με την καμμία αλλά, δεν μπορώ να μην γελάσω......
    Σπυρο,οταν καποιος κανει χιουμορ δεν παρεξηγιεμε,αρα δεν με προσβαλεις.
    Ομως για το σουργελο που παριστανει οτι με γνωριζει να του πω οτι ΔΕΝ αγορασα Χοντα(ουτε μου το χαρισαν βεβαια)απλα βρεθηκε στα χερια μου απο ανταλλαγη με αυτοκινητο.Πιστευα λογο βαριου ονοματος οτι θα φυγει απο πανω γρηγορα,ομως μου φορτωθηκε 4,5 χρονια τωρα.
    Τωρα η γνωμη μου για το CBS δεν θα αλλαξει ουτε μετα απο 100 χρονια...........αχρηστο αξεσουαρ ειναι για κατι κουλους που γραφουν αραια και που στα φορουμ.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σπυρο,οταν καποιος κανει χιουμορ δεν παρεξηγιεμε,αρα δεν με προσβαλεις.
    Ομως για το σουργελο που παριστανει οτι με γνωριζει να του πω οτι ΔΕΝ αγορασα Χοντα(ουτε μου το χαρισαν βεβαια)απλα βρεθηκε στα χερια μου απο ανταλλαγη με αυτοκινητο.Πιστευα λογο βαριου ονοματος οτι θα φυγει απο πανω γρηγορα,ομως μου φορτωθηκε 4,5 χρονια τωρα.
    Τωρα η γνωμη μου για το CBS δεν θα αλλαξει ουτε μετα απο 100 χρονια...........αχρηστο αξεσουαρ ειναι για κατι κουλους που γραφουν αραια και που στα φορουμ.
    Χαλαρά ε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    το cbs (υποκειμενικα μιλωντας) ειναι απο τα πιο χαλια συστηματα που μπορει να πετυχεις σε μηχανακι!

χαλαει ολη τη γεωμετρια της μηχανης χωρις κανεναν λογο! :a04:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb 400sf και τεχνικος
    από deathshead στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 05:51
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2010, 11:07
  3. Cb-1 και ανταλλακτικά συνεργείο
    από gspantidakis στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 17:02