Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Αγορά πρώτου κράνους

Νέο μέλος

Αγορά πρώτου κράνους

Καλώς σας βρίσκω όλους!
    Μετά από αρκετή έρευνα σε διάφορα site και forums, νομίζω ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος για συμβουλή. Είμαστε με τον φίλο μου σε αναζήτηση κράνους , κυρίως για εμένα που δεν έχω καθόλου αλλά και για εκείνον για ένα καλύτερο καθώς έχει ένα AGV. Είδαμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη με του εξωτερικού οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε απέξω. Βρήκα ένα site για το οποίο όμως δεν έχω βρει καμία πληροφορία και ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε υπόψιν σας. Είναι το παρακάτω και θα δείτε και το κράνος που με ενδιαφέρει: http://www.polediffusion.com/gr/en/s...flutter_2.html

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Amazona86 Προβολή μηνύματος
    Καλώς σας βρίσκω όλους!
    Μετά από αρκετή έρευνα σε διάφορα site και forums, νομίζω ότι βρίσκομαι στο κατάλληλο μέρος για συμβουλή. Είμαστε με τον φίλο μου σε αναζήτηση κράνους , κυρίως για εμένα που δεν έχω καθόλου αλλά και για εκείνον για ένα καλύτερο καθώς έχει ένα AGV. Είδαμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη με του εξωτερικού οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε απέξω. Βρήκα ένα site για το οποίο όμως δεν έχω βρει καμία πληροφορία και ήθελα να σας ρωτήσω αν το έχετε υπόψιν σας. Είναι το παρακάτω και θα δείτε και το κράνος που με ενδιαφέρει: http://www.polediffusion.com/gr/en/s...flutter_2.html

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

καλως ηλθες ...

Όντως , πολλές φορές οι διαφορές τιμων μεταξύ Ελλάδας – ιντερνετ είναι πολύ μεγάλες ..
    Όμως , ειδικα στην αγορα κράνους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου κάθεται σωστά και τελικά να ειναι και επικίνδυνο και να χάσεις λεφτα…

Ότι και να αποφασίσεις , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

ΕΔΩ υπαρχουν και καποιεσ συμβουλες για την σωστη επιλογη κρανους..

για το συγκεκριμενο ιντερνετο μαγαζο δεν εχω αποψη..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    καλως ηλθες ...

Όντως , πολλές φορές οι διαφορές τιμων μεταξύ Ελλάδας – ιντερνετ είναι πολύ μεγάλες ..
    Όμως , ειδικα στην αγορα κράνους ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σου κάθεται σωστά και τελικά να ειναι και επικίνδυνο και να χάσεις λεφτα…

Ότι και να αποφασίσεις , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

ΕΔΩ υπαρχουν και καποιεσ συμβουλες για την σωστη επιλογη κρανους..

για το συγκεκριμενο ιντερνετο μαγαζο δεν εχω αποψη..

Καλώς σας βρήκα ! Ευχαριστώ πολύ καταρχάς για την απάντηση
    Θα ψάξω να το δοκιμάσω σίγουρα το συγκεκριμένο σε κάποιο μαγαζί πριν το παραγγείλω. Ελπίζω κάποιος να έχει να μας πει κάτι γι αυτό το site γιατί το συγκεκρίμενο κράνος το έχει σε φοβερή τιμή και το έχω ερωτευτεί!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Πρόσεξε γιατί έχει μόνο 2 μεγέθη το σαιτ που μας έβαλες. Στο συγκεκριμένο κράνος.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Πρόσεξε γιατί έχει μόνο 2 μεγέθη το σαιτ που μας έβαλες. Στο συγκεκριμένο κράνος.
    Nαι η αλήθεια είναι ότι αν το μεγεθός μου δεν είναι κάποιο από αυτά τότε το ξεχνάω το συγκεκριμένο.

Banned
    Αν ψαξεις εδω μεσα λιγο εχει ολοκληρα θεματα με σαιτ για αγορες απο εξωτερικο σε ειδη ενδυσης-προστασιας
    Και αλλα τοσα για το πως διαλεγουμε κρανος

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    δεν έχω πάνω από μήνα που πήρα x-spirit 2 από το συγκεκριμένο site. Τσέκαρε το μέγεθος σου σε κάποιο μαγαζί και αν δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή (σιγά μη σου κάνουνε..) χτύπα το. έχει clearence με σπασμένα νούμερα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!! Αποστολή με DHL, ήρθε σπίτι χωρίς έξοδα αποστολής. Προσωπικά, απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι θες ρώτα!
    bike away your everyday routine

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πας να παρεις κρανος 10ετιας!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    πας να παρεις κρανος 10ετιας!!!!

Φίλε μου trooper εφόσον το κράνος είναι ολοκαίνουρο και όχι μεταχειρισμένο, τι πειράζει που είναι παλιό μοντέλο? (συγχωρέστε με παιδιά, αλλά δε το γνωρίζω και προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Black Diamond Προβολή μηνύματος
    δεν έχω πάνω από μήνα που πήρα x-spirit 2 από το συγκεκριμένο site. Τσέκαρε το μέγεθος σου σε κάποιο μαγαζί και αν δεν σου κάνουν καλύτερη τιμή (σιγά μη σου κάνουνε..) χτύπα το. έχει clearence με σπασμένα νούμερα. Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε!! Αποστολή με DHL, ήρθε σπίτι χωρίς έξοδα αποστολής. Προσωπικά, απόλυτα ευχαριστημένος. Ότι θες ρώτα!
    Ημερομηνία κατασκευης?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Φίλε μου trooper εφόσον το κράνος είναι ολοκαίνουρο και όχι μεταχειρισμένο, τι πειράζει που είναι παλιό μοντέλο? (συγχωρέστε με παιδιά, αλλά δε το γνωρίζω και προσπαθώ να μάθω ότι μπορώ)
    Τα κρανη ειναι σαν το τζατζικι.Αν μεινουνε καιρο αρχιζουνε και χαλνανε.

και εκτος απο αυτα που ειπανε τα παιδια παραπανω θα σου πω 2 ελατωματα για το συγκεκριμενο κρανος μια που το ειχα:
    1.στην περιοχη του στοματος ειναι πολυ κοντα στο προσωπο η εσωτερικη πλευρα του με συνεπεια να το φιλας
    2.δεν ειναι πληρως αφαιρουμενα τα μιαξιλαρια του με αποτελεσμα καποια στιγμη το επανω να χαλαει και να θελει πεταμα ολοκληρο το κρανος.

δες xr 1100, hjc, shark.

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Ημερομηνία κατασκευης?
    12/2011

H.TOSHI
    bike away your everyday routine

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    και εκτος απο αυτα που ειπανε τα παιδια παραπανω θα σου πω 2 ελατωματα για το συγκεκριμενο κρανος μια που το ειχα:
    1.στην περιοχη του στοματος ειναι πολυ κοντα στο προσωπο η εσωτερικη πλευρα του με συνεπεια να το φιλας
    2.δεν ειναι πληρως αφαιρουμενα τα μιαξιλαρια του με αποτελεσμα καποια στιγμη το επανω να χαλαει και να θελει πεταμα ολοκληρο το κρανος.

δες xr 1100, hjc, shark.
    Εντάξει παιδιά ! σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σας!!!

Εντάξει παιδιά ! σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σας!!!
    να στε καλα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά 1ου κράνους
    από dennis_95 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 22:48
  2. βοήθεια για αγορά παιδικού κράνους
    από Skakinen στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 21:59
  3. επιτελους αγορα καινουριου κρανους..
    από 675 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη