Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..........χο, χο

ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..........χο, χο

http://news247.gr/eidiseis/auto/auto...9.2638235.html

Άν καί τό θέμα άφορά τό αύτοκίνητο δέν έχω καμμία άμφιβολία γιά τίς μεθόδους....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Όποιος πιστεύει τέτοιες κινήσεις είναι τουλάχιστον αφελής κατά τη γνώμη μου. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Έλα ρε ???
    Οι Γερμανοί τέτοιο πράμα????

Εκεί που όλα δουλεύουν ρολόι???

Που έχουν Νόμους και οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαμόγια σαν κι ΕΜΑΣ???

ΨΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ο Τσίπρας τα λέει αυτά για να μας βγάλει από το Ευρώ
    :rotflmao:
    ανανήψαντας

Banned
    Παρτε ολοι γκολφ....

νεοπλουτοι.....

αχαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    παλιο το αρθρο..

καλα για τις μεθοδους του μαρκετινκ τα ξερουμε..

μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.

η μεγαλυτερη κοροϊδια της εποχης ειναι οι ρυποι και η καταναλωση. Δυστυχως ομως αυτο πουλαει. Σου λενε και καλα παρε αμαξι με τη χαμηλοτερη καταναλωση εντος πολης, σου πλασαρουν νουμερο 6λ/100 χαιρεσαι εσυ, και οταν το οδηγας σε νορμαλ κινηση βλεπεις 8-9. Αντε γεια ομως...

Προσωπικα ζηταω εκτενες test drive και παντα ανακαλυπτω οτι τα καινουρια προσφερουν πολυ λιγοτερα απ οσα μας λενε οτι προσφερουν στην πραγματικοτητα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    παλιο το αρθρο..

καλα για τις μεθοδους του μαρκετινκ τα ξερουμε..

μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες.

η μεγαλυτερη κοροϊδια της εποχης ειναι οι ρυποι και η καταναλωση. Δυστυχως ομως αυτο πουλαει. Σου λενε και καλα παρε αμαξι με τη χαμηλοτερη καταναλωση εντος πολης, σου πλασαρουν νουμερο 6λ/100 χαιρεσαι εσυ, και οταν το οδηγας σε νορμαλ κινηση βλεπεις 8-9. Αντε γεια ομως...

Προσωπικα ζηταω εκτενες test drive και παντα ανακαλυπτω οτι τα καινουρια προσφερουν πολυ λιγοτερα απ οσα μας λενε οτι προσφερουν στην πραγματικοτητα
    Το βασικό όμως κλειδί στα λεγόμενά σου είναι το test drive. Δεν δίνουν όλοι τα ρημάδια τους για δοκιμή, σε στέλνουν από τον ανα στον καιάφα για να το δοκιμασεις κτλ κτλ. Όσο αφορά στα μηχανάκια δεν το συζητάω. Δεν υπάρχει ούτε παπί για δοκιμή. Η δικαιολογία έτοιμη.... και που θα το πουλήσω εγώ μετά;;;;; Ακόμα ψάχνω να βρώ civic diesel να το οδηγήσω για να το αγοράσω, αλλα δεν. Υπομονή. Όλες οι εταιρείες στην τσέπη μας συνεταίροι θέλουν να γίνουν με μηδέν κόστος. Είτε γερμανοί, είτε ό,τι....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Το βασικό όμως κλειδί στα λεγόμενά σου είναι το test drive. Δεν δίνουν όλοι τα ρημάδια τους για δοκιμή, σε στέλνουν από τον ανα στον καιάφα για να το δοκιμασεις κτλ κτλ. Όσο αφορά στα μηχανάκια δεν το συζητάω. Δεν υπάρχει ούτε παπί για δοκιμή. Η δικαιολογία έτοιμη.... και που θα το πουλήσω εγώ μετά;;;;; Ακόμα ψάχνω να βρώ civic diesel να το οδηγήσω για να το αγοράσω, αλλα δεν. Υπομονή. Όλες οι εταιρείες στην τσέπη μας συνεταίροι θέλουν να γίνουν με μηδέν κόστος. Είτε γερμανοί, είτε ό,τι....

CIVIC DIESEL..............

Βρήκα πολύ εύκολα καί έκανα τέστ Θεσσαλονίκη Χόντα.
    Άν θές κάτι ρώτα...

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Ακομα πιο περιεργο απο τις ανακοινώσεις των εταιριων ειναι το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που υπερασπίζονται αυτες τις ανακοινωσεις πολλες φορες χωρις καν να εχουν δοκιμασει στο παραμικρο τα "προιοντα"

Του λες "σιγα μην καιει 6λ/100χλμ και αρχιζει και σκουζει"
    Και του λες "αφου το οδηγησα κτλ και αυτος αρχιζει τις δικαιολογιες τυπου ειναι το test ride , δεν στρωθηκε σωστα , ειναι μπομπα τα παγακια κτλ"

Ε μετα πως να μην πειραξουν τα νουμερα αφου οτι σερβιρουν το κατεβαζουμε αμασητο!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    Ακομα πιο περιεργο απο τις ανακοινώσεις των εταιριων ειναι το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που υπερασπίζονται αυτες τις ανακοινωσεις πολλες φορες χωρις καν να εχουν δοκιμασει στο παραμικρο τα "προιοντα"

Του λες "σιγα μην καιει 6λ/100χλμ και αρχιζει και σκουζει"
    Και του λες "αφου το οδηγησα κτλ και αυτος αρχιζει τις δικαιολογιες τυπου ειναι το test ride , δεν στρωθηκε σωστα , ειναι μπομπα τα παγακια κτλ"

Ε μετα πως να μην πειραξουν τα νουμερα αφου οτι σερβιρουν το κατεβαζουμε αμασητο!
    για τον αδερφο μου μιλας???

εγω παντα πιστευα οτι το γκολφ θεωρειται εντελως λανθασμενα το κορυφαιο της κατηγοριας του! οχι οτι δεν ειναι καλο αυτοκινητο, αλλα η ποιοτητα του εσωτερικου του ειδικα στη 5η γενια για μενα ειναι απαραδεκτη για αυτοκινητο των 18000 ευρω! (τοσο ειχε τοτε μια αξιοπρεπως εξοπλισμενη εκδοση) ενω τα αδελφα hyundai i30 και kia ceed, αν και σαφως φθηνοτερα, δειχναν (και πιστευω εκ πειρας οτι ειναι) σαφως ποιοτικοτερα!
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 13/02/2014 στις 21:43.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είναι αυτό που λέμε "κολλημένος" με την μάρκα... Εδώ πόσοι και πόσοι δεν έχουν προπαραγγείλει και αγοράσει μηχανάκι μόνο και μόνο γιατί βγήκε καινούριο μοντέλο και το είδαν εδώ μέσα και τους πέσανε τα σάλια χωρίς να το έχουν οδηγήσει καν.
    Για το Golf θα συμφωνήσω (αν και το thread θα πάρει VW τροπή φοβάμαι...) μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος άλλης φίρμας που ανήκει στο VAG, το δικό μου σε σχέση με το πανάκριβο golf γνωστών μου δεν δικαιολογεί με ΤΙΠΟΤΑ την τραγική διαφορά τιμής. Όπως διάβασα και κάπου στο εξωτερικό, η Volkswagen μόνο Volkswagen ξέρει να φτιάχνει, μόνο που όταν είναι πιο ακριβά και πολυτελή τα αποκαλεί Audi, όταν είναι πιο φθηνά τα αποκαλεί Skoda και όταν είναι μπουρδέλα τα αποκαλεί Seat με λατίνικο ταπεραμέντο.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ........ μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος άλλης φίρμας που ανήκει στο VAG, ......

ελα πες την αληθεια! τι πηρες???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	309718Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bentley3.jpg 
Προβολές:	180 
Μέγεθος:	54,9 KB 
ID:	309719

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Είναι αυτό που λέμε "κολλημένος" με την μάρκα... Εδώ πόσοι και πόσοι δεν έχουν προπαραγγείλει και αγοράσει μηχανάκι μόνο και μόνο γιατί βγήκε καινούριο μοντέλο και το είδαν εδώ μέσα και τους πέσανε τα σάλια χωρίς να το έχουν οδηγήσει καν.
    Για το Golf θα συμφωνήσω (αν και το thread θα πάρει VW τροπή φοβάμαι...) μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος άλλης φίρμας που ανήκει στο VAG, το δικό μου σε σχέση με το πανάκριβο golf γνωστών μου δεν δικαιολογεί με ΤΙΠΟΤΑ την τραγική διαφορά τιμής. Όπως διάβασα και κάπου στο εξωτερικό, η Volkswagen μόνο Volkswagen ξέρει να φτιάχνει, μόνο που όταν είναι πιο ακριβά και πολυτελή τα αποκαλεί Audi, όταν είναι πιο φθηνά τα αποκαλεί Skoda και όταν είναι μπουρδέλα τα αποκαλεί Seat με λατίνικο ταπεραμέντο.
    Και εσυ "παθων";
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και εσυ "παθων";
    Δηλαδή;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δηλαδή;
    Εχω Passat και ο αδερφος μου πηρε Octavia..........
    μου.......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πίτα? Τίτα? Μπρίκι? Χο χο χο
    από MikeG στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2010, 14:21
  2. Γιο χο χο και ενα μπουκαλι ρουμι !
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 20:35