Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι στην Αθηνα για να μου ισιωσει μια ακτινωτη ζαντα(στεφανι)?Μαλλον θα χρειαστει και ακτινολογηση.Το κοστος ξεπερνα η ειναι κοντα στα 150?(τοσο κανει το στεφανι καινουργιο.)
Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι στην Αθηνα για να μου ισιωσει μια ακτινωτη ζαντα(στεφανι)?Μαλλον θα χρειαστει και ακτινολογηση.Το κοστος ξεπερνα η ειναι κοντα στα 150?(τοσο κανει το στεφανι καινουργιο.)
Πιάνεις την Ιπποκράτους απο την αρχή της στην Λ. Αλεξάνδρας και στην Λασκάρεως αν δεν κάνω λάθος κάνεις δεξιά και κατεβαίνεις την κατηφόρα.
Προς το τέλος της έχει στο αριστερό σου χέρι το τουμπανο μαγαζί που ψάχνεις.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
ΜάκηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Δ/νση Λεπενιώτου 28 Αθήνα (Μοναστηράκι)
Τηλ. 2103225905
Μιλάμε για κορυφή.Είχα πτώση στη πίστα & η πίσω ζάντα έγινε άστα να πάνε, όμως έγινε χαρτί.
Ομως σε προειδοποιώ (όπως είπαν & σε μένα), αν πας μην τρομάξεις απ' αυτό που δεις, ένα μαγαζί που θυμίζει τρόγλη, αλλά το άτομο δεν παίζεται.
ευχαριστω και τους δυο.Προτιμησα αυτον που μου προτινε ο FZ1S μιας και με επεισε η περιγραφη του.Την πηγα και μου ειπε οτι ειναι δυσκολη περιπτωση μιας και εχει στραβωσει πανω στην ενωση και υπαρχει περιπτωση να σπασει.Αποτελεσματα απο Δευτερα.