Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Τι πρόγραμμα κατανάλωσης;

Παλαιό μέλος

Question Τι πρόγραμμα κατανάλωσης;

Καλησπέρα,

Ερώτηση ,προς όλους . Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα προγραμματάκια τα οποία σημείωνεις χλμ. πόσα λίτρα έβαλες κτλ. και σου βγάζουν καταναλώσεις μέση κατανάλωση , μετρητές χρημάτων κτλ. στα κινητά Android,μπορεί κάποιος ο οποίος να έχει χρησιμοποιήσει και να έχει "ικανοποιηθεί" απο το αποτέλεσμα να μου πεί τι πρόγραμμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου να ρίχνω κανένα βλέφαρο παραπάνω στην κατανάλωση κτλ. ;

Ευχαριστώ πολύ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Control My Car,εχει και για τα σερβις του κάθε οχήματος που βαζεις,είναι και Ελληνικο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Control My Car,εχει και για τα σερβις του κάθε οχήματος που βαζεις,είναι και Ελληνικο.
    Προς στιγμή το μόνο που είδα ήταν το Fuel & Costs αλλά δεν με αρέσει το Interface του. Οπότε θα δοκιμάσω αυτό που λες.Έχει να μπορείς να κρατάς και αρχείο σε excel ή κάποιου είδους .log για τοποθέτηση στον υπολογιστή;

Ναι κανει φορματ κοντρολ αλτ ντιλιτ α μπραβο!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    http://www.spritmonitor.de/

μου το είχε πει ο McGyver, εμένα με έχει βολέψει αρκετά

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    Ναι κανει φορματ κοντρολ αλτ ντιλιτ α μπραβο!
    χαχαχα, το σκεφτόμουν μήπως;;; λέω κάνει και κανένα καθαρό φορματάκι..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    http://www.spritmonitor.de/

μου το είχε πει ο McGyver, εμένα με έχει βολέψει αρκετά
    οκ ,το εγκατέστησα και αυτό.Θα δοκιμάσω ποιο απο τα 2 με βολεύει περισσότερο

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/d...a.fuelio&hl=el κι οσο το χρησιμοποιούσα μου φάνηκε άπαιχτο.
    Απλά μετα απο καποιους μηνες κουράστηκα να κάνω εγγραφές δυο ή τρεις φορές τη μέρα (οποτε γεμιζα βενζίνη δηλαδη) και το αφησα.
    τωρα βλεπω οτι εχουν προσθέσει κι αλλα επιπλεον σπεκς.
    Πολυ καλό!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα,

Ερώτηση ,προς όλους . Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα προγραμματάκια τα οποία σημείωνεις χλμ. πόσα λίτρα έβαλες κτλ. και σου βγάζουν καταναλώσεις μέση κατανάλωση , μετρητές χρημάτων κτλ. στα κινητά Android,μπορεί κάποιος ο οποίος να έχει χρησιμοποιήσει και να έχει "ικανοποιηθεί" απο το αποτέλεσμα να μου πεί τι πρόγραμμα μπορώ να βάλω στο κινητό μου να ρίχνω κανένα βλέφαρο παραπάνω στην κατανάλωση κτλ. ;

Ευχαριστώ πολύ
    Έχεις 600SS και σε νοιάζει η κατανάλωση;

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Εγω εχω το aCar, μου πηρε λιγο χρονο να το συνηθισω αλλα ειναι πολυ καλο. Μπορεις να καταγραψεις ολα τα εξοδα της μηχανης και σου βγαζει στατιστικα στοιχεια για τα συνολικα εξοδα του οχηματος, για τα εξοδα ανα ημερα, ανα χιλιομετρο, μεση αποσταση ανα ημερα και πολλα ακομη. Επισης μπορεις να εχεις καταχωρημενα περισσοτερα απο 1 οχηματα συγχρονως.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    εχω αυτο https://play.google.com/store/apps/d...a.fuelio&hl=el κι οσο το χρησιμοποιούσα μου φάνηκε άπαιχτο.
    Απλά μετα απο καποιους μηνες κουράστηκα να κάνω εγγραφές δυο ή τρεις φορές τη μέρα (οποτε γεμιζα βενζίνη δηλαδη) και το αφησα.
    τωρα βλεπω οτι εχουν προσθέσει κι αλλα επιπλεον σπεκς.
    Πολυ καλό!
    οκ θα δοκιμαστεί και αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Έχεις 600SS και σε νοιάζει η κατανάλωση;
    Χωρίς να θέλω να σε αποπάρω εσένα,απλά το έχω ξανα διαβάσει σε αρκετά θέματα με άλλους ανθρώπους που είχαν αυτό το θέμα.Δηλαδή κακό είναι να βλέπω πόσο καίω; Δεν με ενδιαφέρει πόσο δίνω σε χρήματα,με ενδιαφέρει το κάψιμο κτλ. γιατί κρατάω αρχείο.Δεν νομίζω να βλάπτει αύτο κανέναν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω το aCar, μου πηρε λιγο χρονο να το συνηθισω αλλα ειναι πολυ καλο. Μπορεις να καταγραψεις ολα τα εξοδα της μηχανης και σου βγαζει στατιστικα στοιχεια για τα συνολικα εξοδα του οχηματος, για τα εξοδα ανα ημερα, ανα χιλιομετρο, μεση αποσταση ανα ημερα και πολλα ακομη. Επισης μπορεις να εχεις καταχωρημενα περισσοτερα απο 1 οχηματα συγχρονως.
    τέλεια,άρα μπορώ να βάλω και το αμάξι...

To προβλημα με δαυτα ειναι οτι πρεπει καθε τοσο να γεμιζεις το ρεζερβουαρ για να δειχνει σωστες ενδειξεις. Διαφορετικα για τα μερικα γεμισματα δεν γραφει καταναλωση (λογικο ειναι αυτο, απλα στο λεω )

Χωρίς να θέλω να σε αποπάρω εσένα,απλά το έχω ξανα διαβάσει σε αρκετά θέματα με άλλους ανθρώπους που είχαν αυτό το θέμα.Δηλαδή κακό είναι να βλέπω πόσο καίω; Δεν με ενδιαφέρει πόσο δίνω σε χρήματα,με ενδιαφέρει το κάψιμο κτλ. γιατί κρατάω αρχείο.Δεν νομίζω να βλάπτει αύτο κανέναν.
    Eνταξει και συ. Παντα θα υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα πεταχτει να πει την εξυπναδα του. Για αυτον ειναι σωστο στο δικο του μυαλο, για σενα ειναι βλακεια αλλα δεν αλλαζει κατι. Αστο να πεσει κατω
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Ναι ρε συ, προφανώς και είναι δικαίωμα σου. Απλά μου κάνει εντύπωση. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή να πηγαίνεις τέρμα γκάζι, αλλαγές στις 14 με το μοτέρ να λυσσάει κλπ., και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι "το προηγούμενο τεπόζιτο μου πήγε 7,7 λίτρα τα 100, αυτό θα το ρίξω στα 7,5;" Λίγο περίεργο, δε συμφωνείς;

Φιλικά πάντα!

Αυτό που εγραψα εγω εχει μερικο γεμισμα στο μενου.Δεν είναι κακο να δεις ακομα και ss που δουλευει πιο οικονομικα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    To προβλημα με δαυτα ειναι οτι πρεπει καθε τοσο να γεμιζεις το ρεζερβουαρ για να δειχνει σωστες ενδειξεις. Διαφορετικα για τα μερικα γεμισματα δεν γραφει καταναλωση (λογικο ειναι αυτο, απλα στο λεω )

Eνταξει και συ. Παντα θα υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα πεταχτει να πει την εξυπναδα του. Για αυτον ειναι σωστο στο δικο του μυαλο, για σενα ειναι βλακεια αλλα δεν αλλαζει κατι. Αστο να πεσει κατω
    Ναι,πάντα φούλ γέμισμα κάνω ποτέ σχεδόν μερικό,άντε 1 φορά στις 20 φορές να κάνω μερικό γέμισμα γιατί θα βαριέμαι να βγάλω χρήματα.

Όσο για το άλλο μαζί σου και εγώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε συ, προφανώς και είναι δικαίωμα σου. Απλά μου κάνει εντύπωση. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή να πηγαίνεις τέρμα γκάζι, αλλαγές στις 14 με το μοτέρ να λυσσάει κλπ., και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι "το προηγούμενο τεπόζιτο μου πήγε 7,7 λίτρα τα 100, αυτό θα το ρίξω στα 7,5;" Λίγο περίεργο, δε συμφωνείς;
    Φιλικά πάντα!
    Εντύπωση στο δικό σου το μυαλό ,όχι στο δικό μου.Το οτι έχεις εσύ αυτό στο δικό σου μυαλό δεν πρέπει να ισχύει και σε εμένα.Οπότε το κρατάς για εσένα,εφόσων εγώ έκανα μια ερώτηση περί προγράμματος στο κινητό. Όπως και το οτι θέλω να κάνω κάποιες αναλύσεις για το 1ο στάδιο βελτίωσης και πολλά ακόμα ,που δεν υπάρχει λόγος να δώσω εξηγήσεις.

Αυτό που εγραψα εγω εχει μερικο γεμισμα στο μενου.Δεν είναι κακο να δεις ακομα και ss που δουλευει πιο οικονομικα.
    άντε τα αγόριμ Ξέρω που δουλεύει πιο οικονομικά και θα σε άρεσει αυτό που θα πώ.... σβηστό ,που δεν δουλεύει είναι τέρμα οικονομικό. χαχα!

όσο για το άλλο που λες ναι ,και για συγκρίσεις που θέλω να κάνω σε σχέση κάποιες άλλες παραμέτρους.

Χαχα!το εκανε φιλος αυτό,προς το τελος του μηνα παει πιο οικονομικα,1-2 του μηνος, τσιτα τα γκαζια..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Επ τι κάνουμε εδώ...?
    από Zanzibar στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 23:34
  3. Τι Γνωμη ΕΧετε...
    από XTMPAM στο forum Off topic