κανω μια ερευνα αγορας για φωτογραφο λογω της επερχομενης βαφτισης της κορης μου στη Νυφη του Βορρα...
δεν ξερω...ή καποιοι νομιζουν οτι ζουμε στο 2004 ή δεν εχουν ιδεα περι κοστολογιου ή νομιζουν οτι επειδη βαφτιζεις το παιδι σου, εχεις κερδισει και το τζοκερ ταυτοχρονα...
οπως καταλαβαινετε οι τιμες που εχω ακουσει ειναι εξωφρενικες (τουλαχιστον για τα δικα μου βαλαντια) και ψαχνω εναν ανθρωπο να κανω την δουλεια μου πιο φτηνα..και φυσικα με λιγοτερες απαιτησεις απο μερους μου...
δεν με ενδιαφερει η βιντεοσκοπηση του γεγονοτος...
(αν ομως υπαρχει 2ο ατομο και επιθυμει να εργαστει, μπορει να παρει και αυτος μια φωτ. μηχανη και να τραβαει αποκλειστικα σε ασπρομαυρο format...)
δεν με ενδιαφερουν ψηφιακα αλμπουμς...
(το ποιες φωτογραφιες, σε ποσα αντιτυπα και σε τι διαστασεις θα εκτυπωθουν, θα αποφασισθει μετεπειτα...)
δεν με ενδιαφερει επεξεργασια φωτογραφιων για εξαλειψη σημαδιων, σπυρακιων κλπ...
(αν νομιζει ο φωτογραφος οτι καποιες φωτογραφιες χρειαζονται φωτεινοτητα ή color correction και θελει να το κανει, be my guest αλλα μεχρι εκει...)
οπως καταλαβαινετε οι απαιτησεις ειναι μικρες γι'αυτο και αναζητω ατομο που θα μου κανει την δουλεια χωρις να χρειαστει να του δωσω 200€* και ανω...
αν λοιπον καποιος ξερει καποιον επαγγελματια ή ασχολειται ο ιδιος με την φωτογραφια ημιεπαγγελματικα και θελει να εργαστει για 3-4 ωρες τον Ιουνιο, ας ριξει π.μ.
προσοχη! επαναλαμβανω: μιλαμε αποκλειστικα και μονο για μεροκαματο! οι φωτογραφιες θα παραδοθουν σε ηλεκτρονικη μορφη (dvd). απο εκει και περα ειναι θεμα δικο μου...
*edit: τα 200€ αφορουν 2 ατομα (αν υπαρξουν)... απο 100€ εκαστος...