Πως εχουν τα πραγματα,
Τεταρτη βραδυ οδηγω με τη κοπελα μου με τη μηχανη στη Μαρίνα Ζεας στον Πειραια και εξω απο τα FloCafe μου την πεφτουν 3-4 αδεσπωτα. Λογω του οτι ειμαι φιλοζωος και δεν ηθελα να τα πατησω ουτε να τα κλωτσησω περναω αργα απο μπροστα τους και ενα απο αυτα μου εκνε τη ζημια. Μου εριξε μια δαγκωματια κατω απο το γονατο που δε νομιζω οτι θα τη ξεχασω ποτε. Δε μ'αφηνε να φυγω. Δεν ειναι η πρωτη φορα που με δαγκωνει σκυλος και ετσι δεν εχασα τη ψυχραιμια μου ουτε πηγα να πεσω. Τα ακουσα βεβαια απο τη κοπελα μου που με δαγκωσε το σκυλι.
Anyway, η συνεχεια εχει ως εξης. Χαρη του Αδωνη τα ανοιχτα φαρμακεια στο Πειραια ειναι ελαχιστα, και αφου τα γυρισα ολα τελικα βρηκα ενα και εκανα αντι-τετανικο ορο, πηρα αντιβιωση, και ρωτησα για αντιλυσικο και εκει επαθα το σοκ 1200€....αλλα μου ειπε οτι τα αδεσπωτα του Πειραια ειναι εβολιασμενα. Λεω φαρμακοποιος ειναι, μου ελειπαν και κατι ψηλα για να παρω το αντιλυσικο και πηγα σπιτι.
Εχθες πηρα το Δημο και τους ειπα το περιστατικο, εκανα μια αιτηση και μου ειπαν οτι θα το ερευνησουν. Λεω καλα.....
Τελικα με πηραν σημερα, εχουν βρει το σκυλο και ειναι εμβολιασμενος απο το 11/13. Μετα τη δουλεια σημερα θα παω να το βρω και να το γνωρισω, ειναι υπο την προστασια του λιμενικου και της εκει περιοχης και ειναι γνωστο για τη ζωηρη του συπεριφορα.
Σας το λεω για να ειστε ενημερωμενοι και να μη βρεθειτε προ εκπληξεως σε περιπτωση που περασετε απο εκει. Και για να μην χρειαστει να περασετε ολο αυτο.
Thanks guys![]()