Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Car.γρ

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn

Car.γρ

Και ναι ήρθε η ώρα να αφήσουμε το παπί και να πάμε σε πιο μεγάλη μπιτσικλέτα.
    Είπα να ρίξω μια ματιά στο εν λόγω παζάρι να δω τιμές κλπ και για ενημέρωση πιο πολύ μιας και κάτι έχω βρεί και περιμένω τηλ.
    Αφού βρήκα καμια 20αριά που αντάλλαζαν με πάπια, παίρνεις τηλ και λες για το πχ kawasaki πήρα φίλε μου, ναι έχει πουληθεί φίλε μου, ευχαριστώ γειά χαρά.

Μην πω οτι απο ηλικίες άντε ο μεγαλύτερος να ήταν 20 χρονών.
    Αφου λοιπόν πήρα άλλα 30 τηλέφωνα έτσι να δω πόσα ζητάνε γιατί κάποιοι δεν λένε τιμή άκουσα το ίδιο πράγμα!
    Σύνολο 50 τηλέφωνα για αγγελίες 3 ημερών, άντε 10 ημερών στην χειρότερη.
    Τι γίνεται τελικά εκει μέσα? Τόση αξιοπιστία? Μήπως είναι το ίδιο με την ΧΕ που βάζανε αβέρτα αγγελίες για δουλειά και σου λέγανε βρέθηκε άτομο ενώ η αγγελία είχε μπεί πρίν 2 ώρες?

Motorradfahrer Το avatar του/της Mits-fz6
    Μπα.... Εγώ έχω αγοράσει τρεις μηχανές από το car.gr και δεν είχα πότε θέμα από το σαιτ. Δεν θα ήταν πρώτο σε προτιμήσεις αν δεν ήταν καλό.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mits-fz6 Προβολή μηνύματος
    Μπα.... Εγώ έχω αγοράσει τρεις μηχανές από το car.gr και δεν είχα πότε θέμα από το σαιτ. Δεν θα ήταν πρώτο σε προτιμήσεις αν δεν ήταν καλό.
    Και εγω το ιδιο.Μπορει να εκατσε στην περιπτωση.

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Και εγώ πριν από κανά χρόνο αγόρασα, αλλά και πούλησα μηχανή, το ίδιο και ένας φίλος. Δεν είχαμε προβλήματα.

Το ότι υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όταν πουλούσα την μηχανή μου, ένας με ρώταγε αν είναι κοντά στην Αθήνα τα Ιωάννινα!

Εδώ που τα λέμε εξάλλου, όλα παίζουν. Εδώ βλέπεις κόσμο που βάζει αγγελίες στο car καθαρά για πλάκα...

τετοια περίοδο πολλοί βάζουν αγγελίες μόνο και μόνο για να δουν πχ πόσο πιανει το μηχανάκι και αν έχει ζήτηση.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Arxagelos Προβολή μηνύματος
    τετοια περίοδο πολλοί βάζουν αγγελίες μόνο και μόνο για να δουν πχ πόσο πιανει το μηχανάκι και αν έχει ζήτηση.
    Μητσακο οταν θα ξεκινας αναζητηση θα βαζεις κατωτερη τιμη για να αποφευγεις αγγελιες του στυλ<παρτε τηλ για τιμη>
    Αλλα παιζει και οτι ειπε ο απο πανω

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Μητσακο οταν θα ξεκινας αναζητηση θα βαζεις κατωτερη τιμη για να αποφευγεις αγγελιες του στυλ<παρτε τηλ για τιμη>
    Αλλα παιζει και οτι ειπε ο απο πανω
    +840

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Και μην ξεχνάτε οτι καλοκαιριάζει... Τα μηχανάκια φεύγουν γρήγορα πλεον...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Εγώ πάλι έχω βάλει το αμάξι για πούλημα . Στο μέιλ μου έχω σύνδεσμο λίνκ για την αγγελία , όπως και εδώ στις αγγελίες ποικίλης ύλης .

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=140564 .Αν πάω να βρω την αγγελία από την αναζήτηση ...Δεν μου την εμφανίζει

XΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΡ..............ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Αύτό δέν σημαίνει ότι δέν θά βρείς διάφορα έκεί μέσα.........λαμόγια ,κλεφτρόνια,άπατεώνες κ.λ.π..
    Πούλησα τά δύο τελευταία μηχανάκια μου σέ έναν σκοπιανό σπουδαστή μέ Έλληνικές ρίζες
    καί σέ έναν όμογενή πού τό έκλεισε στέλνοντας προκαταβολή άπό τή Μελβούρνη παρακαλώ...!!!
    ΑΛΛΑ..........ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν πολλοί...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    Πούλησα τά δύο τελευταία μηχανάκια μου σέ έναν σκοπιανό σπουδαστή μέ Έλληνικές ρίζες
    καί σέ έναν όμογενή πού τό έκλεισε στέλνοντας προκαταβολή άπό τή Μελβούρνη παρακαλώ...!!!
    ΑΛΛΑ..........ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν πολλοί...!!!
    Ρίσκο....

Μέλος Το avatar του/της kapetan amerika
    Τι σπουδαζε;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kapetan amerika Προβολή μηνύματος
    Τι σπουδαζε;
    Οικονομολόγος ..

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Οταν κοιτουσα και γω για μηχανακι. Κοιτουσα ΧΑ και Car. Οσο κοιτας και ψαχνεις τοσο καλυτερα καταλαβαινεις τι παιζει. Στην αρχη οποιον επαιρνα μου ελεγε τα γνωστα, το εδωσα, περιμενω να δω τι παιζει κλπ. Μετα οταν ξεκινησα να πηγαινω να τα βλεπω ηταν σαν της φωτογραφιες του facebook, που βαζουν photos απο τοτε που ηταν λυκειο ενω ειναι στη συνταξη. Μου πηρε 3 μηνες να βρω κατι που αξιζει και να το παρω.

QUOTE=Red Rider;2459877]Ρίσκο....[/QUOTE]

ΚΑΝΕΝΑ ΡΙΣΚΟ...............

Πρώτα πήρα τό χρήμα ΟΛΟ καί άπό τούς δύο ,μετά κάναμε μεταβίβαση
    καί μετά παρέδωσα τίς μοτό...!!
    Άν θέλανε ,άν όχι πάμε παρακάτω......ούτε βόλτα ούτε τίποτε.
    Δέν θά έδινα τά μηχανάκια στούς 50 πού τά είδαν νά κάνουν βόλτα.
    Ό ένας τό άκουσε νά δουλεύει μόνο καί είπε όκ.
    Ό άλλος μού είπε γιά τόν μηχανικό του,τό πήγα τό είδε είπε ότι είναι όλοκαίνουργιο
    καί έκλεισε τό θέμα.
    Παιδιά άν αύτό πού πουλάτε είναι ΚΑΘΑΡΟ,καί ότι φαίνεται, καί δέν ύπάρχει μαμουνιά
    καί γενικώς τίποτε νά κρύψετε ό ύποψήφιος άγοραστής νά είστε σίγουροι ότι
    όσο ΒΛΑΚΑΣ καί νά νομίζετε ότι είναι ,τό είσπράττει...!!!
    Άλλη φορά πάλι μέσα άπό τό καρ πούλησα ένα Βαραντέρο πού είχε πέσει καί άπό τίς δύο
    μεριές,τό ρεκόρ μου μέ τό ίδιο μηχανάκι έκτός άπό τά χωματερά βέβαια,είχα άλλάξει όμως
    τά πλαστικά καί είχα κρατήσει τά παλιά ,τά έδειξα καί τά παρέδωσε δείχνοντας ότι ή ζημιά ήταν
    πολύ μικρή.
    Πάντα ύπάρχουν τρόποι............νά ξέρετε πώς ό καλύτερος είναι
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....!!!! πού είναι μία ένώ τά ψέμματα πολλά καί πρέπει νά θυμάσαι παρ'όλα αύτά
    ό ψεύτης ΦΑΙΝΕΤΑΙ...!!!έμείς δέν θέλουμε νά τόν δούμε γιατί μάς άρέσει τό παραμύθι.
    Ένα παράδειγμα.....άν δείτε μάντρες όλοι πουλάνε αύτοκίνητα μέ 40000-50000 χιλ. πενταετίας καί πάνω.
    Όλα ήταν σέ γκαράζ,τά είχαν γιατροί καί δικηγόροι ,σκασίλα μας λές καί ήταν καλοί όδηγοί ή συνεπείς στά σέρβις,
    ή τά είχαν παππούδες άνήμποροι πού τά πήγαιναν μέ 90 καί περιμένουν έσάς νά τά ξεκαπνίσετε...!!!
    Κάποτε πούλησα ένα άμάξι καί ό έμπορος τό έδινε τά Σαββατοκύριακα στόν πιτσιρικά νά τό πάει στό παζάρι.
    Έ....μέσα σέ 2-3 Σάββατα τό ΓΑΜΗΣΕ ό μικρός τό έργαλείο,άς μήν τήν ψάχνουμε άπό πού θά τή φάμε λοιπόν..!!
    Έπίσης αύτή ή ίστορία μέ τά χιλιόμετρα στό κοντέρ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ...!!!
    Άν όμως έσύ κορόιδο δέ θές νά δείς τό μαιμού ή τό μή ύπάρχον βιβλίο σέρβις,άν δέ βλέπεις τά σημάδια έπάνω στό μηχανάκι,
    όταν π.χ. βλέπεις άλλαγμένο πίσω δίσκο στά 25000χλμ. αύτό ίσως έχει κάνει 130...!!!
    Τέλος πάντων άλλο θέμα αύτό.....
    Μιά συμβουλή
    Δέν δανείζουμε μέ τίποτε μηχανάκι γιά βόλτα στόν ύποψήφιο άγοραστή....στείλτε τον όση κάψα καί νά έχετε...!!!
    Πρώτα τό χρήμα ,κατάθεση στήν τράπεζα μήπως καί είναι ΠΛΑΣΤΑ,μετά μεταβίβαση καί χάρισμα του.
    Έτσι κι άλλιώς ή τράπεζα καταγράφει τά πάντα μέ τίς κάμερες,άν σάς πεί πού θά δώσω τά λεφτά μου,μαζί θά πάτε μέσα.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ...!!!
    Ό άγοραστής..??
    Πάντα είναι σέ μειονεκτική θέση ,θυμηθείτε κάτι εύπόληπτους μεγαλοεμπόρους τών Άθηνών,μή λέμε όνόματα τώρα.
    Τώρα π.χ. άν πάς νά άγοράσεις αύτοκίνητο λόγω ΝΤΕΜΕΚ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ πού ίσχύει καί φέτος,σού λένε πλήρωσε
    όλο τό ποσό καί βλέπουμε γιατί τό αύτοκίνητο είναι τελωνείο καί θά βγεί κατευθείαν στό όνομα σου.
    Δηλαδή ό μάγκας δέ θέλει νά βάλει μία....μέ όποιο ρίσκο έχει αύτή ή κίνηση σου.
    Έσύ βέβαια μπορεί νά δείς τό όχημα μετά άπό έναν -δύο-τρείς μήνες...!!!
    Καί σέ κάποιες περιπτώσεις πού προέκυψαν έσχάτως νά μήν τό δείς ποτέ..!!!
    Τά μύρρια τοκίζονται μέ κανένα 3% καί όλοι είμαστε χαρούμενοι...!!!
    Καί φυσικά ζούμε στό Έλλάντα.....μήν ξεχνιώμαστε ,άκόμα ψάχνουμε τή λίστα Λαγκάρντ........
    ένώ κοντεύουν νά βουλιάξουν τά Κέημαν άπό περιβαλλοντολογικές άλλαγές .
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ...............ΟΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟ.....?????????
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 18/04/2014 στις 13:14.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Car-Moto-Boat
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 02:56
  2. video car vs bike - Freddie Spencer
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 00:07
  3. Car wash...
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ