Το πρωι, λοιπον, θα ειμαστε 9 η ωρα περιπτερο για μια κοντινη βολτα. Το μεσημέρι θα τρωμε σπιτια μας. Οσοι πιστοι προσέλθετε!
Το πρωι, λοιπον, θα ειμαστε 9 η ωρα περιπτερο για μια κοντινη βολτα. Το μεσημέρι θα τρωμε σπιτια μας. Οσοι πιστοι προσέλθετε!
Να τρέμει το βορειο κλιμάκιο αυτη τη φορά;;;;
(Ζηλεύω Σνιφ Κλαψ)
καλά ρε πολλές βετζίνες δεν χαλάτε??? Τι διάολο κλέψατε τα διυλιστήρια και δεν λέτε κουβέντα???
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Εμένα ουτε λίτρο δεν μου δίνουν πάντως. Καλη η βόλτα αλλά και ο ύπνος χρήσιμος.
όχι ρε πστμ τωρα το ειδα!!
δε βαριεσαι! τουλάχιστον θα φαω ρολο κιμα....
Και οι άλλοι σπίτι τους θα φάνε, το πλάνο ηταν μια-δυο το μεσημέρι πίσω.
τι ειδαν τα ματια μας σημερα... αν καταφερει ο Θεοφιλος να σας μεταφερει , μεσα απο τις φωτογραφιες που τραβηξε , το 1 % των εικονων που βλεπαμε σε καθε στροφη , τοτε θα παει για International Photographer Award.
και ολα αυτα τα βλεπαμε στεγνοι , την ωρα που στην Αθηνα τρωγατε χαλαζι..
βεβαια , κι εμεις απολαυσαμε ενα μπουρινι....... μαζι με ζεστο καφε και τσαι (ναι ειμασταν λιγο κολοφαρδοι)
στην επιστροφη φαγαμε κανα 20 λεπτο minor βροχη ... ουτε αδιαβροχα δεν βγαλαμε.
Θεοφιλε...![]()
ακόμα περιμένω.....![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Και η σημερινή εκδρομή ξεκίνησε από τον Κρίκο. Πού θα πάμε αύριο; 9 η ώρα περίπτερο. Κολώνεις; Την ποστάρισα! Και κάπως έτσι βρεθήκαμε 9 το πρωί εγώ και ο γιώργος να συζητάμε το πού θα πάμε. Η αρχική σκέψη ήταν πάλι τα Πίσσια. Δεν τα είδαμε για ακόμη μία φορά! Κιθαιρώνα δεν ανεβήκαμε! Θα πάμε, όμως!!! Υπόσχεση! Τρείς φορές βρεθήκαμε μέσα στα σύννεφα! Η αίσθηση απερίγραπτη! Γύρισα πίσω και μπαίνοντας στο σπίτι είχα το ηλίθιο εκείνο χαμόγελο της απόλυτης ικανοποίησης! Κάθε στροφή και ένα νέο τοπίο αξιομνημόνευτο! Ο καφές που ήπιαμε στον Αγιο Βασίλη με τη συνοδεία της βροχής και του ήχου των κυμάτων απίστευτος! Συνολικό ταξίδι 220 χλμ! Ταχύτητα μέση 50 χλμ/ώρα. Ευχαρίστηση 110%!!! Γιώργο και στην επόμενη!!!!![]()
![]()
![]()