Καλησπερα,
αγορασα πριν κανενα μηνα την εν λογω θηκη η οποια μου κοστισε 50 κατι ευρω. το αποτελεσμα ηταν να χασω κινητο αξιας 500 ευρω!προσοχη και μακρια απο την πατατα της RAM MOUNT και περαστικα μου....
Καλησπερα,
αγορασα πριν κανενα μηνα την εν λογω θηκη η οποια μου κοστισε 50 κατι ευρω. το αποτελεσμα ηταν να χασω κινητο αξιας 500 ευρω!προσοχη και μακρια απο την πατατα της RAM MOUNT και περαστικα μου....
Παμε για αλλα!
Βαλε και εσυ ενα δεματικο απο πανω....
Κριμα...
Σιγουρα φταει η RAM MOUNT. γιατι η δουλεια της ηταν να κραταει το κινητο.
Παμε για αλλα!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εννοειται οτι εγινε σωστη χρηση και τσεκαρα και το κινητο στην τελευταια σταση αν ηταν καλα στερεωμενο!.. So watch it guys.... Μακρια απο RAM MOUNT... Μην την παθει και αλλος την ζημια...
Παμε για αλλα!
Μπορείς να μας πεις ποιά συγκεκριμένη θήκη είχες; Γιατί και εγώ σκέφτομαι κάτι αντίστοιχο στο μέλλον..
Και το κινητό έφυγε από το Χ ή έφυγε όλο το μαντζαφλάρι μαζί με το κινητό;
Moνο το κινητο... Το ματζαφλαρι εκει αγερωχο με κοιταγε...! Δεν κουνηθηκε ρουπι...
Παμε για αλλα!
To ίδιο είχε ο bulmont στην εκδρομή που κάναμε προ λίγου καιρού με τους πατρινούς. είχε πιασμένο ένα gps επάνω. δεν το έχασε... Τι να σου πω παλικάριμ, η αλήθεια είναι πως σκεφτόμουν για βάση RAM αλλά την άλλη που είναι αδιάβροχο κουτί, όχι αυτήν.
και εγω την ειχα κανενα 2μηνο και ηταν κομπλε! μετα ομως επαψε να ειναι κομπλε!...
Παμε για αλλα!