Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 123

Θέμα: SoS Απορία!!

Νέο μέλος

SoS Απορία!!

Καλησπέρα σας! Αυτό είναι το πρώτο θέμα που δημιουργώ ως νέο μέλος.
    Εάν αργήσουμε να αντιληφθούμε ότι κάναμε ζημιά σε παρκαρισμένο όχημα,κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος ή ξεπαρκαρίσματος και το ενημερωθούμε από γείτονα : σε φάση έκανες ζημιά στο τάδε αυτοκίνητο την τάδε μέρα τι γίνεται???
    Ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει γιατί τα'χασα μόλις το άκουσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Χωρίς απόδειξη και μετά από μέρες είναι λίγο άκυρο. Γιατί δε στο έλεγε επιτόπου ή έστω αργότερα την ίδια ημέρα;

Στα αμάξια υπάρχουν ίχνη ''ανταλλαγής'' χρωμάτων;

Νέο μέλος
    Ίχνη όχι.Το δικό μου τίποτα ποτέ. Το δικό του δεν ξέρω εάν είχε ή το καθάρισε ή ό,τι άλλο έκανε. Απλά παίζει το ένα να μην έπαθε τίποτα απολύτως και το άλλο κανά τσαλάκωμα φτερού ή κανά βαθούλωμα!
    Απλά όταν με ρώτησαν συγκεκριμένα λέω τι παίχτηκε τώρα? Επειδή δεν θέλω να μπλέξω όμως σε καμία περίπτωση πείτε μου τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που είτε ισχύει είτε όχι!
    Νομική κάλυψη δεν έχω στο αυτοκίνητο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Τι ακριβώς ρωτάς, δε σε καταλαβαίνω; Έκανες ζημιά κάπου έφυγες και στο είπαν μετά από μέρες? Είχες καταλάβει πως έκανες ζημιά? Ρωτάς απλά το πως μπορεί να ήξεραν ότι έκανες ζημιά ενώ δεν ήταν μπροστά ?

Μεταφέρθηκε γιατί... "ιστορία του δρόμου" δεν είναι, μηχανάκι μάλλον δεν αφορά...

Επίσης ότι και να λέει ο γείτονας, αν το δικό σου όχημα δεν έχει σημάδια επαφής που να "ταιριάζουν" με την ζημιά που υποτίθεται προκάλεσες, πες του να βρει αλλού κορόιδα. Ακόμα και να έκανες ζημιά, η ασφάλεια για αυτό υπάρχει. Δήλωση, να έρθει άνθρωπος για καταγραφή φωτογραφίες κλπ, εννοείται πως θα πεις ότι λες και εδώ ότι εσύ δεν είχες ιδέα και το ισχυρίζεται ο άλλος που σε ειδοποίησε και άσε τους να βρουν άκρη, για αυτό πληρώνεις ασφάλεια. Σε τελική ανάλυση είναι αυτό που λέει και ο Πάνος, γιατί να μην στο πει την ίδια μέρα; Αυτό και μόνο με βάζει σε σκέψεις μήπως απλά ψάχνει το κορόιδο που θα του βάψει με δικά του έξοδα έναν προφυλακτήρα πχ.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αν εχεις ασφαλεια, κανε δηλωση υπαιτιοτητας και στ'@ρχιδια σου.
    Τι την πληρωνεις;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Ότι άκυρος γείτονας σε γειτονικό super market μου είπε αν έκανα εγώ την ζημιά σε ένα άλλο αυτοκίνητο!
    Επίσης εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι για το γεγονός αυτό. Και όντως το αμάξι μου δεν έχει κάποια ζημιά ή χρώμα του άλλου αυτοκινήτου.
    Παρά μόνο κάτι γρατσουνιές και για αυτό αγχώθηκα. Πολύ μικρές όμως για να έκαναν βαθούλωμα.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Βρες τα με τον γείτονα.
    Πήγαινε εξήγησε του τι παίχτηκε και κάντε φιλική δήλωση (ή όπως αλλιώς λέγεται) και ξεμπέρδεψες.
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Γιώργος12 Προβολή μηνύματος
    Ότι άκυρος γείτονας σε γειτονικό super market μου είπε αν έκανα εγώ την ζημιά σε ένα άλλο αυτοκίνητο!
    Επίσης εγώ δεν είχα καταλάβει κάτι για το γεγονός αυτό. Και όντως το αμάξι μου δεν έχει κάποια ζημιά ή χρώμα του άλλου αυτοκινήτου.
    Παρά μόνο κάτι γρατσουνιές και για αυτό αγχώθηκα. Πολύ μικρές όμως για να έκαναν βαθούλωμα.
    Κάτσε ρε φίλε... Σε ρώτησε ΑΝ έκανες την ζημιά ή σου είπε ότι ΕΚΑΝΕΣ την ζημιά;

Γιατί αν έχει ζημιά και ψάχνει ποιός μπορεί να την έκανε, αφού το δικό σου όχημα δεν έχει σημάδια πουθενά όπως λες που να δικαιολογούν το συμβάν, λες απλά φίλε μου και γείτονα δεν ήμουν εγώ και έλα να δεις το αμάξι μου και καλή τύχη στην αναζήτηση του υπαίτιου.

Νέο μέλος
    Έχω παιδιά εννοείται αλλά όχι νομική κάλυψη για δικηγόρο!
    Επίσης ο άλλος μου έδειξε ένα αυτοκίνητο που είχε πολύ μεγαλύτερη ζημιά από το δικό μου. Εγώ έχω κάτι γρατσουνιές στο σημείο που ισχυρίστηκε ότι του έκανα την ζημιά.
    Επίσης το αυτοκίνητο ήταν ασημί και δεν είδα ίχνη χρώματος στο δικό του, ούτε στο δικό μου όμως. Μου έκανε εντύπωση όμως ότι το δικό μου μπροστά στο δικό του δεν έπαθε τίποτα εάν όντως έγινε αυτό.
    Τώρα σε περίπτωση που έγινε αυτό και δεν κατάλαβα τι κάνω? Δεν ξέρω αν έχει γίνει μήνυση κατά αγνώστου ή κατ'εμε, αλλά εάν μου είχε κάνει μήνυση λογικά θα με ειδοποιούσαν απ'την ασφαλιστική μου.
    Απλά εάν είχε γίνει κατ'αγνώστου και όντως το είχα κάνει εγώ μην μπλέξω άσχημα ;/

Νέο μέλος
    Με ρώτησε γείτονας όχι αυτού του αυτοκινήτου όμως. Και δεν ξέρω και αν γνωρίζονται μεταξύ τους. Απλά αυτό που με παραξενεύει είναι ότι δεν κατάλαβα κάτι πριν ένα μήνα και μια βδομάδα που μου ανέφερε ότι έγινε το συμβάν!
    Μην το έχω κάνει εγώ και δεν το κατάλαβα και μπλέξω όμως δεν θέλω σε καμιά περίπτωση. Πάντως η ζημιά ξαναλέω στο δικό του μπροστά στο δικό μου είναι 50 φορές μεγαλύτερη!

Νέο μέλος
    Πάντως εάν όντως το έκανα δεν θα είχε κάνει κατευθείαν μήνυση σε μένα όταν το αντιλήφθηκε και μετά θα με ειδοποιούσε η ασφαλιστική μου?
    Έχω σκαλώσει άσχημα καθώς η ερώτηση έγινε σήμερα το πρωί μόλις πήγαινα στην δουλειά. Και για κορόιδο όμως να ψάχνουν απ'το να το κανα όντως και να μπλέξω δεν έχω θέμα να του κάνω δήλωση ατυχήματος. Έτσι και αλλιώς το bonus malus μου είναι 0 και δεν έχω προκαλέσει ατύχημα ποτέ!
    Το θέμα είναι θα με καλύψει η ασφαλιστική μου ή θα μου κάνει καμιά μήνυση? Δεν ξέρω εάν ήταν μπροστά ο ιδιοκτήτης σε περίπτωση που το έκανα εγώ,ή οποιοσδήποτε άλλος γείτονας αλλά το λογικό δεν θα'ταν να με πιάσει μέσα σε μια εβδομάδα το πολύ ή να μου έκανε μήνυση την πρώτη δεύτερη εβδομάδα?
    Τελευταία τροποποίηση από Γιώργος12; 07/07/2016 στις 10:44.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Αν εισαι σιγουρος οτι δεν προκαλεσες ζημια τοτε πες του καλη τυχη.....
    Αν ΔΕΝ εισαι σιγουρος και εχεις υποψια οτι μπορει και να φταις,κανε μια δηλωση υπαιτιοτητας στην ασφαλιστικη σου εταιρεια για να αποζημιωθει ο ανθρωπος.
    Δεν θα σου κοστισει κατι.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Υπάρχει περίπτωση να έκανες τέτοια ζημιά που λες σε όχημα και να μη το κατάλαβες? Οδηγείς μεθυσμένος? (Δε το λέω επιθετικά οι περισσότεροι έχουμε οδηγήσει έστω και μια φορά πιωμένοι) Αν εσένα έχει μια γρατζουνιά στον προφυλακτήρα (που μπορεί να ήταν από πριν) και του άλλου έχει στραπατσαριστεί το μισό αυτοκίνητο, τότε όχι δε παίζει να είσαι εσύ ο υπαίτιος. Δε τον ρώτησες αυτόν που σου είπε κάτι τέτοιο πως το λέει αυτό ?

Μη σκας με το θέμα μήνυση εκτός αν είσαι με αναστολή έξω... Αν πιστεύεις πως μπορεί να έκανες ζημιά εσύ κάντου μια δήλωση να τελειώνεις. Αν είσαι σίγουρος πως δε την έκανες εσύ τη ζημιά πες του το.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Ωραίο θέμα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απορία...
    από DEMINIO στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 21:39
  2. SOS !!! Αίμα