Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: Απαράδεκτη η ΚΤΜ

Νέο μέλος

Απαράδεκτη η ΚΤΜ

Η αντιπροσωπεία της ΚΤΜ είναι απαράδεκτη στον τομέα της απαξίωσης των μοντέλων της που η ίδια τελικά δημιουγεί. Και εξηγούμαι...
    Είμαι κάτοχος ενός 950 Adventure '03. Το μηχανάκι είναι τέλειο, μετά από τις απαραίτητες αναβαθμίσεις δεν μου έχει κάνει ούτε τσικ, δεν το έχω βαρεθεί καθόλου και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παρόλο που το έχω 5 χρόνια δεν σκεφτόμουν να το αλλάξω με καμία μηχανή. Τα service του δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά, η απόλαυση που προσφέρει είναι super (μια απλή μετακίνηση μετατρέπεται σε ειδική διαδρομή...) και τελικά εκεί που θέλω να καταλλήξω είναι ότι ΑΝ άλλαζα μηχανή πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.
    ΟΜΩΣ έρχεται Η μηχανή που λέγεται SUPER DUKE να μου πάρει τα μυαλά. Και σκεφτόμενος όπως κάθε γνήσιος ΚΤΜάκιας (δηλαδή με το κάτω κεφάλι...) παίρνω την απόφαση να αποχωριστώ το τέρας για μια μηχανή "δύσκολη" και "εξειδικευμένη" (δηλ. άκρως αντιεμπορική). Εκεί αρχίζουν τα πανηγύρια...
    Πάω σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα και τους ρωτάω για ανταλλαγή. Και εκεί μου λενε το θεϊκό: Θα πάρουμε την μαμά αντιπροσωπεία να ρωτήσουμε ΑΝ και πόσο την παίρνουνε. Καλά, τους λέω, ρε παιδιά το ποσό προφανώς να το ρωτήσετε. Το ΑΝ δεν το καταλαβαίνω.Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει η επίσημη αντιπροσωπεία ανταλλαγή? Ναι, μου λένε...και θα σε πάρουμε τηλέφωνο.
    Τέλοσπάντων, φεύγω και ρωτάω στο ΜΟΤΟ VINIOS και στην BMW (άσχετο... για ανταλλαγή με το 1200 GS).
    Με παίρνουν τηλέφωνο από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα και μου λένε δυστυχώς....είναι παλιό μοντέλο...αν και είναι σε άριστη κατάσταση...και μου δίνουν μια τιμή σκέτο χώμα....(για εμπορικούς λόγους δεν θα αναφέρω ποσά).
    Λοιπόν οι τιμές του ΜΟΤΟ VINIOS και της BMW ήταν πολύ υψηλότερες!!!!
    Τους ρωτάω τότε, καλά αυτή είναι η υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας στα μοντέλα της? Γιατί πέραν της κ@υλ@ς και της ινδιανοσύνης που χαρακτηρίζει τη φυλή των ΚΤΜακιδων, είμαστε και καταναλωτές. Αφού η ίδια η αντιπροσωπεία απαξιώνει τα μοντέλα της, γιατί εγώ σαν καταναλωτής να συναχίσω να την εμπιστεύομαι? Όταν αγοράζω ένα προϊόν, αγοράζω και την υποστήριξη από την εταιρεία του. Η υποστήριξη αυτή δεν είναι μόνο τα service, οι αναβαθμίσεις, τα ανταλλακτικά κτλ. Είναι και η μεταπωλητική του αξία η οποία καθορίζεται εν πολλοίς από την πολιτική και της ίδιας της εταιρείας. Φυσικά απάντηση δεν πήρα...
    Και αν το 950 Adventrure θεωρείται μια φορά "δύσκολο" μηχανάκι, τί να πούμε και για το Super Duke...
    Εκεί που θέλω να καταλήξω τελικά είναι ότι 2 επιλογές έχω:
    1. Να κρατήσω το τέρας αφού με ικανοποιεί και δεν μου βγάζει προβλήματα.
    2. Το επόμενο μηχανάκι δεν θα είναι ΚΤΜ.
    Η αντιπροσωπεία θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με πιτσιρίκια που το μόνο που θέλουν είναι να οδηγήσουν άμεσα το όνειρό τους χωρίς να τους νοιάζει τίποτα άλλο, ούτε έχει να κάνει με αγωνιζόμενους, και να σοβαρευτεί, επαναπροσδιορίζοντας την πολιτική της.

δυστηχως εχεις απολυτο δικιο αλλα θελω να πιστευω οτο συντομα τα πραγματα θα αλλαξουν!

οποτε κρατας το τερας , του βαζεις και fcr και εισαι οκ !!!

απο τη στιγμη που ανεβαινεις πανω το 30% κανει φτερα....
    ειτε κανεις 10χλμ ειτε 1010χλμ!

δεν το παθαινουν μονο τα ΚΤΜ.

απο την αλλη μιλαμε για τιμες που ειπαν εμποροι!
    αυτη ειναι η δουλεια τους φιλε αυτο κανουν κ βγαζουν λεφτα!
    αν το βαλεις αγγελια κ ψαξεις να το δωσεις σε ιδιωτη σιγουρα θα το δωσεις ακριβοτερα!

αφου σε ικανοποιει κρατα το,
    οταν δε σε ικανοποιει αλλο πουλα το!

μη γινεσαι καταναλωτικο θυμα

Dorsoduro 750 & Norton 16H

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    εχεις δικιο σ'ολα οσα αναφερεις,η μαμα εχει αποκτησει τουπε....δυστυχως!
    ευτυχως το μοτορι το βρισκεις-οπως αναφερες-και σε αλλα καταστηματα....οποτε δεν ειναι μονοδρομος........και ο ανταγωνισμος πιστευω στο μελλον θα βαλει τα πραγματα στη θεση τους...

ειναι κριμα να μην αποκτησεις το μηχανακι των ονειρων σου εξαιτιας του λανθασμενου marketing της συγκεκριμενης εταιρειας!
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Γενικά αυτό ισχύει και σε άλλες εταιρείες.
    Η δώστο σε ιδιώτη ή κράτα το αφού δεν βγάζει ζημιές και βλέπεις αργότερα.
    Μη χαλιέσαι και αγχώνεσαι με τέτοια πράγματα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Aυτο συμβαινει σε ολες τις αντιποροσωπειες φιλε,αφου δε βιαζεσαι,βαλε αγγελια να το δωσεις σε ιδιωτη μια που το μηχανακι δεν εχει προβλημα και το εχεις προσεξει!Εκει βασιζεται το εμποριο φιλε,αγοραζεις φθηνα πουλας ακριβα,θα στο παρει 5000 να το στησει στη βιτρινα του 8000 να το πουλησει 7500.
    Τωρα ο ανεξαρτητος εμπορος θα κοψει λιγο απο το κερδος του,θα σου κανει καμια εκπτωση απ’ το καινουργιο,θα σου δωσει κανα δωρο κλπ
    Παρε το μηχανακι που θελεις ομως....
    ...cause the place seems still alive...

Νέο μέλος
    Ρε παιδιά δεν έγραψα μόνο για να πω τον πόνο μου. Και αυτά που λέω κάθε άλλο παρά δηλώνουν ότι είμαι καταναλωτικό θύμα...Θα ήμουν αν έλεγα μέσα με τα μπούνια στο Super Duke και όσο μου το πάρουν το 950.
    Το ζήτημα δεν είναι μόνο προσωπικό. Έχει να κάνει τόσο με την απογοήτευση από μια εταιρεία που δεν υποστηρίζει τα μηχανάκια της με τα οποία είμαστε πορωμένοι, όσο και σαν ενημέρωση - προειδοποίηση σε όσους σκέφτονται να αγοράσουν ακριβό KTM.

Φίλε υπάρχουν και χειρότερες συμπεριφορές από ΚΤΜ αντιπροσωπείες, όταν αγόρασα το Enduro LC 640 το 2001, το πλήρωσα 2.895.000 δραχμές (κοντά 9000 ευρώ). Όταν ήθελα πλέον να την αλλάξω το 2005 η αντιπροσωπεία δεν την αγόραζε καθόλου εδώ στα Χανιά (στην αρχή με κοροϊδευε ότι θα το πάρει για 4.000 Ευρώ) αλλά μετά από "περίμενε" 1ος έτους, αναγκάστηκα να πάω να αγοράσω μοτό άλλης εταιρίας (V-Strom) από Suzuki Σφακιανάκη, έτσι το "σκότωσα" εκεί 3.700 Ευρώ το 2006. Ήταν οι μοναδικοί οι οποίοι με εξυπηρέτησαν. Έτσι και εγώ δεν ξανάφησα φράγκο στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία στα Χανιά (ούτε καν για εξουσιοδοτημένο service) μιας και για κακή μου τύχη έχει και Suzuki αλλά και ΚΤΜ αντιπροσωπεία ο ίδιος.

Welcome to the KTM reality.

Ρε παιδιά κάθε σοβαρή εταιρία κρατάει στατιστικές (πόσο πουλάει κάθε μοντέλο κτλ)
    Μήπως έχουν διαπιστώσει ότι δεν πάει καλά το ΚΤΜ του φίλου όσον αφορά τη μεταπώληση και έτσι δε δέχονται να το αγοράσουν?

Καλή τύχη φίλε!

Νέο μέλος
    Γενικώς τα πράγματα στο εμπόριο δεν είναι ακριβώς θέμα προσφοράς και ζήτησης όπως μαθαίνουν οι πρωτοετείς φοιτητές...Αυτά ισχύουν σε κάποιους τομείς αγορών αλλά όχι σε όλους. Έτσι και στην αγορά μηχανών (και αυτοκινήτων) πέραν της προσφοράς και ζήτησης ισχύει και η καθοδήγηση της αγοράς.
    Π.χ. μια εταιρεία που θέλει να προμοτάρει την καλή μεταπωλητική της αξία και ταυτόχρονα θέλει να πουλάει καινούργια μοντέλα, επιλέγει να ξοδέψει λεφτά ανταλλάσοντας παλιά μοντέλα σε καλή τιμή. Έτσι κρατάει το prestige της ψηλά, πουλάει καινούργια μοντέλα αλλά χρειάζεται μεγάλο budget στήριξης της πολιτικής αυτής. Πάρτε για παράδειγμα τα Mini Cooper που έχουν παράλογα υψηλή τιμή μεταπώλησης.
    Δεν λέω ότι μια αντιπροσωπεία πρέπει οπωσδήποτε να το κάνει αυτό για να είναι καλή, αλλά όχι και να εκμεταλλεύεται τη χαμηλή εμπορικότητα των μοντέλων της για να κερδίζει παραπάνω λεφτά στις ανταλλαγές!!!

Και εμενα προ 3 μηνων που ηθελα να ανταλλαξω τον Superduke μου μοντελο '05
    με το 690 enduro μονο που δεν με πεταξανε με τις κλωτσιες απο το "500"...
    Και η δικαιολογια:

- Το Superduke ειναι "βαρύ" μηχανακι και δεν φευγει!

Και μεσα μου σκεφτηκα, δηλαδη αν επαιρνα το RC8 τοτε μονο θα μου το ανταλλαζανε?
    Ρε ουστ!
    8 μηχανες εχω παρει απο την Ελληνομοτο εκ των οποιων τα 6 ΚΤΜ
    και μου το παιζουν και δυσκολοι μην χεσω...
    Γι αυτο οι πωλησεις πανε κατα διαολου...
    θα γυρισει ο τροχος και

Αααα, παρεπιπτοντως παλι ΚΤΜ εχω παρει....:a31:
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
    Φίλε υπάρχουν και χειρότερες συμπεριφορές από ΚΤΜ αντιπροσωπείες, όταν αγόρασα το Enduro LC 640 το 2001, το πλήρωσα 2.895.000 δραχμές (κοντά 9000 ευρώ). Όταν ήθελα πλέον να την αλλάξω το 2005 η αντιπροσωπεία δεν την αγόραζε καθόλου εδώ στα Χανιά (στην αρχή με κοροϊδευε ότι θα το πάρει για 4.000 Ευρώ) αλλά μετά από "περίμενε" 1ος έτους, αναγκάστηκα να πάω να αγοράσω μοτό άλλης εταιρίας (V-Strom) από Suzuki Σφακιανάκη, έτσι το "σκότωσα" εκεί 3.700 Ευρώ το 2006. Ήταν οι μοναδικοί οι οποίοι με εξυπηρέτησαν. Έτσι και εγώ δεν ξανάφησα φράγκο στην συγκεκριμένη αντιπροσωπεία στα Χανιά (ούτε καν για εξουσιοδοτημένο service) μιας και για κακή μου τύχη έχει και Suzuki αλλά και ΚΤΜ αντιπροσωπεία ο ίδιος.

Welcome to the KTM reality.

δεν το λεω για να σε "κατηγορησω" ουτε να σε ειρωνευτω αλλα ποια θα ηταν για σενα μια καλη τιμη?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    παιδες η αυτη αντιπροσωπεια εχει και τα ducati και εκει ειναι πολυ χειροτερη ...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Εχω την εντύπωση οτι η πολιτική της επίσημης αντιπροσωπίας καθορίζεται απο το εργοστάσιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εχω την εντύπωση οτι η πολιτική της επίσημης αντιπροσωπίας καθορίζεται απο το εργοστάσιο.
    Η πολιτικη μπορει να καθοριζεται απο το εργοστασιο
    αλλα τους μεταπωλητες ποιος τους ελεγχει?
    Γιατι ο Βυνιος να δινει καλυτερη τιμη σε ανταλλαγη απο τα εξουσιοδοτημενα
    καταστηματα?
    Αν η η Ελλημοτο δεν με "προσεχει" γιατι να το κανουν οι αλλοι?
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωλουνται Για Κτμ
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 11:36
  2. εναλλακτικη για ΚΤΜ
    από Spazz στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 15:30
  3. Πωλείται ΚΤΜ...
    από parji στο forum Νέα