Η αντιπροσωπεία της ΚΤΜ είναι απαράδεκτη στον τομέα της απαξίωσης των μοντέλων της που η ίδια τελικά δημιουγεί. Και εξηγούμαι...
Είμαι κάτοχος ενός 950 Adventure '03. Το μηχανάκι είναι τέλειο, μετά από τις απαραίτητες αναβαθμίσεις δεν μου έχει κάνει ούτε τσικ, δεν το έχω βαρεθεί καθόλου και γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παρόλο που το έχω 5 χρόνια δεν σκεφτόμουν να το αλλάξω με καμία μηχανή. Τα service του δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά, η απόλαυση που προσφέρει είναι super (μια απλή μετακίνηση μετατρέπεται σε ειδική διαδρομή...) και τελικά εκεί που θέλω να καταλλήξω είναι ότι ΑΝ άλλαζα μηχανή πάλι το ίδιο θα έπαιρνα.
ΟΜΩΣ έρχεται Η μηχανή που λέγεται SUPER DUKE να μου πάρει τα μυαλά. Και σκεφτόμενος όπως κάθε γνήσιος ΚΤΜάκιας (δηλαδή με το κάτω κεφάλι...) παίρνω την απόφαση να αποχωριστώ το τέρας για μια μηχανή "δύσκολη" και "εξειδικευμένη" (δηλ. άκρως αντιεμπορική). Εκεί αρχίζουν τα πανηγύρια...
Πάω σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα και τους ρωτάω για ανταλλαγή. Και εκεί μου λενε το θεϊκό: Θα πάρουμε την μαμά αντιπροσωπεία να ρωτήσουμε ΑΝ και πόσο την παίρνουνε. Καλά, τους λέω, ρε παιδιά το ποσό προφανώς να το ρωτήσετε. Το ΑΝ δεν το καταλαβαίνω.Υπάρχει περίπτωση να μην θέλει η επίσημη αντιπροσωπεία ανταλλαγή? Ναι, μου λένε...και θα σε πάρουμε τηλέφωνο.
Τέλοσπάντων, φεύγω και ρωτάω στο ΜΟΤΟ VINIOS και στην BMW (άσχετο... για ανταλλαγή με το 1200 GS).
Με παίρνουν τηλέφωνο από το εξουσιοδοτημένο κατάστημα και μου λένε δυστυχώς....είναι παλιό μοντέλο...αν και είναι σε άριστη κατάσταση...και μου δίνουν μια τιμή σκέτο χώμα....(για εμπορικούς λόγους δεν θα αναφέρω ποσά).
Λοιπόν οι τιμές του ΜΟΤΟ VINIOS και της BMW ήταν πολύ υψηλότερες!!!!
Τους ρωτάω τότε, καλά αυτή είναι η υποστήριξη της επίσημης αντιπροσωπείας στα μοντέλα της? Γιατί πέραν της κ@υλ@ς και της ινδιανοσύνης που χαρακτηρίζει τη φυλή των ΚΤΜακιδων, είμαστε και καταναλωτές. Αφού η ίδια η αντιπροσωπεία απαξιώνει τα μοντέλα της, γιατί εγώ σαν καταναλωτής να συναχίσω να την εμπιστεύομαι? Όταν αγοράζω ένα προϊόν, αγοράζω και την υποστήριξη από την εταιρεία του. Η υποστήριξη αυτή δεν είναι μόνο τα service, οι αναβαθμίσεις, τα ανταλλακτικά κτλ. Είναι και η μεταπωλητική του αξία η οποία καθορίζεται εν πολλοίς από την πολιτική και της ίδιας της εταιρείας. Φυσικά απάντηση δεν πήρα...
Και αν το 950 Adventrure θεωρείται μια φορά "δύσκολο" μηχανάκι, τί να πούμε και για το Super Duke...
Εκεί που θέλω να καταλήξω τελικά είναι ότι 2 επιλογές έχω:
1. Να κρατήσω το τέρας αφού με ικανοποιεί και δεν μου βγάζει προβλήματα.
2. Το επόμενο μηχανάκι δεν θα είναι ΚΤΜ.
Η αντιπροσωπεία θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχει να κάνει με πιτσιρίκια που το μόνο που θέλουν είναι να οδηγήσουν άμεσα το όνειρό τους χωρίς να τους νοιάζει τίποτα άλλο, ούτε έχει να κάνει με αγωνιζόμενους, και να σοβαρευτεί, επαναπροσδιορίζοντας την πολιτική της.