Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για το forum και την παρέα σας στην οποία ευελπιστώ να γίνω και εγώ μέλος σε λίγο καιρό![]()
Αυτόν τον καιρό κάνω μαθήματα για να βγάλω δίπλωμα Α1 και ενώ γενικά το έχω ψάξει το θέμα των εξετάσεων και του διπλώματος γενικότερα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στις οποίες κάποιος εμπειρότερος ίσως μπορεί να με βοηθήσει![]()
1) Την ημέρα της εξέτασης μπορούμε να εμφανιστούμε με δικό μας κράνος??Αυτό το λέω γιατί τα κράνη του εκπαιδευτή μου έχουν γρατζουνισμένη ζελατίνα με αποτέλεσμα να μη βλέπω τόσο καλά...
2) Είθισται δυνατό να πάω σαν θεατής και να δω να εξετάζονται άλλοι υποψήφιοι live η παίζει να με διώξουν???
3) Σε περίπτωση που κοπώ επίτηδες για κάποιον ηλίθιο λόγο του στυλ δεν κοίταζες καλά τους καθρέπτες ή δεν φρέναρες σωστά κτλ... νομίζω ότι μπορώ να αμφισβητήσω το αποτέλεσμα και να περάσω απο δευτεροβάθμια επιτροπή την άλλη μέρα, ισχύει???
4) Μόλις περάσεις τις στατικές ασκήσεις φαντάζομαι ότι η πορεία γίνεται εκεί κοντά και όχι όπου την βαρέσει στον εξεταστή ε???Το λέω αυτό επειδή δίνω στα Κτεο Ελληνικού και αν είναι να πάω μια μέρα με το ποδήλατο να δω όλη την γύρω περιοχή ώστε να ξέρω τι παίζει από σήματα κτλ...
5) Γενικά δεν θέλω να λαδώσω αλλά γίνεται άμα πέσω σε μ@λ@κ@ εξεταστή και μόνο τότε να λαδώσω η άμα το πω από πριν στο δάσκαλο θα με βάλει να λαδώσω έτσι και αλλιώς???
Επίσης με ενδιαφέρουν οι πρόσφατες εμπειρίες των μελών του φόρουμ από τη συγκεκριμένη ψυχοφθόρα διαδικασία!![]()
Σημειωτέον ότι δίνω με ένα cbf125 το οποίο μου αρέσει αρκετά και σκέφτομαι να γίνει το πρώτο μου μηχανάκι![]()