Γεια σας παιδιά,
Με λένε Θρασύβουλο,είμαι 15 χρονών (και κάτι ψιλά :P) και θέλω να κάνω την εισαγωγή στις μοτοσυκλέτες. Το μεγάλο μπαμ έγινε όταν ο πατέρας μου άρχισε να μου μαθαίνει σιγά σιγά να οδηγώ άλλες φορές με ένα africa twin 650 '89 και άλλες με ένα zrx 1100 '98, ε και από τότε κόλλησα άσχημα. Μιας και ήδη ασχολούμαι πάρα πολύ με το ποδήλατο και ειδικά το mountain biking (έχω ένα scott scale 70) σκέφτομαι να κάνω την εισαγωγή στο χώμα έτσι ώστε να αποκτήσω μια σχετική εμπειρία για να αγοράσω μια μηχανή στα 21 λόγω του ηλίθιου συστήματος νέων διπλωμάτων.
Είμαι 1,79 και 70 κιλά και αυτό που προσωπικά μου αρέσει είναι το yamaha yz 85 λόγω αρκετών μεταχειρισμένων αλλά και ανταγωνιστικής τιμής σε σχέση με άλλα 85αρια. Έχω μια σχετική εμπειρία με την οδήγηση μηχανής λόγω των "μαθημάτων" στις μηχανές του πατέρα μου και έχω μάθει αρκετά περί ισορροπίας από το ποδήλατο. Εσείς τι θα προτείνατε και θα μπορούσατε να μου πείτε μια σχετική τιμή για μια καλή στολή και ένα κράνος? Όσον αφορά την μεταφορά του στο κατάλληλο έδαφος έχουμε ένα τρέιλερ οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.