Και καλα του κανε ρεhttp://www.videoman.gr/71572 ρε κατι τρελοι εκει εξω !!!! εσεις τι θα κανατε??
Και καλα του κανε ρεhttp://www.videoman.gr/71572 ρε κατι τρελοι εκει εξω !!!! εσεις τι θα κανατε??
Throttle that mysterious friend of ours
Αυτό που έκανε ο μοτοσ/της στο δάσος της Πολωνίας ...Απαγορεύεται .
Όσοι πάνε στα δάση , για φυσιολατρεία , περίπατο , κυνήγι , μόιλις δουν όχημα , το φωτογραφίζουν και οι καμπάνες είναι μεγάλες .
Πρόσφατα έγινα μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού , όταν είχα πάει για κυνήγι με τον τοπικό σύλλογο .
Εκεί είναι όλα αλλιώς . Το κυνήγι θεωρείται διατήρηση της παράδοσης της χώρας και οι κυνηγοί είναι και λίγο - πολύ οι προστάτες του δάσους . Έχει και ειδική υπηρεσία .
Κανα μισάωρο μπλα μπλα μέχρι να ξεκινήσουμε ...Τί πρέπει , τί δεν πρέπει (τα τήρησαν όλοι) . Ντουντούκες για να αρχίσουμε - ντουντούκες στο τελείωμα , άλλη ντουντούκα αμα πιάναμε γουρούνι , άλλος σκοπός όταν πιάναμε αλεπού κτλ .
Σε κάποια φάση βλέπω ένα ΙΧ να έρχεται απο μακρυά (Ο δρόμος καθαρά μέσα στο δάσος )
Χαμός ...Μπήκαν όλοι μπροστά στο αμάξι και άρχισαν και του την έλεγαν χοντρά ! Σε κάποια φάση βλέπω τον πρόεδρο και γάζει το κιν και τραβάει φωτό την πινακίδα .
Ρωτάω να δω τί παίζει και μου εξήγησαν .
Μονο κυνηγοί , δασοφίλακες ,ποδηλάτες ,ακι πεζοί μπορουν να μπαίνουν εκεί . Δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα δάση , πάντως το όλο σκηνικό τους χάλασε τη μέρα .
Ήταν μεγάλο θέμα κουβέντας .
...Και εγώ καθόμουν και σκεφτώμουν ...Τα δικά μας . Καλά και κακά .
Αυτο δε το γνωριζα..παρολα αυτα και η φαση ''θα σου κοψω το κεφαλι αν δε φυγεις'' δε μου κανει πολυ normal.. ρε ο τυπος ηταν λες και βγηκε απο το ψυχω σα το Τζακ νικολσον...![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ενώ το να επιτεθείς με τσεκούρι επιτρέπεται?
Αυτό που έκανε ο μλκς λέγεται απόπειρα ανθρωποκτονίας και έχει χρονάκια μέσα.
Μην τρελαθούμε κι όλας...
υγ
και το τρελός, αφού τον μπαγλαρώσουν, θα το κρίνουν ειδικοί για θα αποφασίσουν αν
θα φοράει τη μπιτζάμα τη ριγέ (ντάλντοξν στάιλ) ή την άλλη την άσπρη που δένει από
πίσω μαζί με τα χεράκια.
ανανήψαντας
Θα σπινιαριζα στην καραφλα του ανετα
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ε δεν του έκανε και τίποτα.
Αυτό στο τελευταίο δευτερόλεπτο που πετάγεται από το έδαφος τι είναι;
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Εμένα μου φαίνεται μουφα..
Εξάλλου ποιος με μηχανή δεν θα στεκόταν μπροστά σε άγνωστο μέσα σε δάσος που κρατάει τσεκουρι για να πιάσει ψιλή κουβέντα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και εμένα μούφα μου φαίνεται... σιγά μην έπαιρνε το KTM εμπρός έτσι εύκολα....
Πάντως είναι θέμα... τις προάλλες, τώρα κοντά που ήταν το χειμερινό ηλιοστάσιο, πάμε στην Βαρυμπόμπη μεσάνυχτα, να κάνουμε την τελετή μας... εν τω μεταξύ έχουμε γαμηθεί ένα μήνα να ψάχνουμε ξανθιά παρθένα... και εκεί που κάναμε τις επικλήσεις μας στον βελζεβούλ, ψέλναμε αρχαίες βαβυλωνιακές ψαλμωδίες καίγαμε φωτογραφίες του Γαϊτάνου και είχαμε έρθει στο τσακίρ κέφι, να σου δυο παπάρες με enduro βραδυάτικα! Τρελό σπάσιμο! Ετοιμαζόμαστε να τους ξεκοιλιάσουμε μαζί με την ξανθιά ως θυσία στο σατανά αλλά βλέπω ότι ο ένας οδηγάει Maico και ο άλλος Husqvarna, αμφότερα μοντέλα 80 και πίσω... "ώπα", λέω στον ιερέα μας, "αυτοί ήδη ζουν μια κόλαση, ας τους αφήσουμε να φύγουν"... και αυτό κάναμε... αλλά η ξενέρα, ξενέρα... μας χάλασαν την μάζωξη οι αλήτες... και η ξανθιά παρθένα μας ξέφυγε πάνω στην αναμπουμπούλα και γαμήθηκε στο τρέξιμο... πάει η παρθενιά της...