Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: kdx 250 προβλημα μαλλον πηνια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAKIS-RR

kdx 250 προβλημα μαλλον πηνια

καλησπερα
    1)εχω γινει κατοχος ενος kdx 250 d1 με 40000 (χωρις να πειραχθει βιδα αποσο ξερω).μου κανει ομως κατι ναζια απο το χειροτερο...τα ρευματα.εκει που πηγαινω βολτα ξαφνικα μενει εντελως νεκρο απο ρευμα....εντελως ομως δεν αναβει ουτε το λαμπακι της κενης οταν παταω μανιβελα.δεν παιρνει με τιποτα με μανιβελα μα αν βαλω ταχυτητα στην κατηφορα και επιμεινω λιγο παιρνει.καποιοι μου ειπαν πηνια (που ειναι και το λογικο).το μηχανακι καθοταν 7 χρονια.υπαρχει περιπτωση να στρωσει?διορθωνεται?θελει πηνια

2)θελω σιγα σιγα να το κανω ανακατασκευη στο μοτερ.να προτιμησω τα γνησια ανταλλακτικα η επωνυμα aftermarket ?κυριος γνωμονας η αξιοπιστια (40000 χλμ ειναι αυτα).μπορουν τα aftermarket εστω να πλησιασουν αυτα τα νουμερα????
    ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μηχανακι τοσο παλιο και τοσα χρονια ακινητο εχει σιγουρα προβλημα επαφων σε ολες τις φισες και τους διακοπτες του
    ξεκινα με ενα καλο καθαρισμα παντου με σπρευ επαφων και ταυτοχρονα τσεκαρεις και την πλεξουδα για κοψιματα

Banned
    Ξεκίνα με καθαρισμό επαφών, kill switch ΟΝ / Of φισες κλπ.
    Γιατί ναι μεν σβήνει, αλλά σπρωχνοντας μπορεί από το κούνημα να κάνει επαφή και να παίρνει.
    Για ανταλλακτικά ανακατασκευής
    Για το μοτέρ ότι βάλεις να είναι σετ, όχι πιστονι wiseco πχ σε μαμά κύλινδρο και ούτω καθεξής

γνωριζει κανεις που μπορω να βρω πηνια?η αν μπορω με κανεναν τροπο να διορθωσω τα δικα μου?

Banned
    Είσαι σίγουρος ότι είναι τα πηνια?
    Για αρχή μέτρα αν και τι είναι καμμενο.
    Μετά αν είναι καμμενο κάτι θα κάνουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Είσαι σίγουρος ότι είναι τα πηνια?
    Για αρχή μέτρα αν και τι είναι καμμενο.
    Μετά αν είναι καμμενο κάτι θα κάνουμε
    θα σε γελασω σε οποιον ειπα τι μου παρουσιαζει πηνια προτεινε.σκεφτηκα μεχρι και να αλλαξω τα καλωδια απο τα πηνια στην πλεξουδα,ετσι προληπτικα.τι να πω ηλεκτρονικη?και πως να τα δοκιμασω κιολας ρε γαμωτ.αν ηταν διακοπτης δεν θα επαιρνε ουτε με ταχυτητα ετσι δεν ειναι?

Banned
    Ξεκίνα μετρα πηνεια, καθάρισε επαφές κλπ και θα βγάλεις άκρη

το θεμα ειναι οτι δεν μου το κανει παντα.συνηθως δουλευει ρολοι.τρωνε την φρικη τους κανα 10 λεπτο και μετα σαν να μην εγινε τιποτα.πως θα τα μετρησω?

Banned
    Ρώτα εκείνο τον αλητηριο τον motomaniac, του είχα στείλει κάποτε τα πηνια απ το RMX

χαχαχα τα ομν μου ειπε να μετρησω.αλλα οταν πηγα να το κανω μαλακ...στηκα λιγο και χτυπησα το χερι με το σφυρι οποτε και εμεινε ανοιχτο λογω ανωτερας βιας (ραμματα στο χερι).αλλα το εχω υποψιν μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAKIS-RR Προβολή μηνύματος
    χαχαχα τα ομν μου ειπε να μετρησω.αλλα οταν πηγα να το κανω μαλακ...στηκα λιγο και χτυπησα το χερι με το σφυρι οποτε και εμεινε ανοιχτο λογω ανωτερας βιας (ραμματα στο χερι).αλλα το εχω υποψιν μου

Καλυτερα πηγαινε το σε μηχανικο γιατι ετσι που το πας στο τελος δεν θα εχεις χερια να καβαλησεις

μπα δεν το εφαγα στο kdx το χερι.για μηχανικο δεν υπαρχει σαλιο.ασε που μαρεσει να ασχολουμαι ετσι κι αλλιως (κι ας μισω τα ηλεκτρικα).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAKIS-RR Προβολή μηνύματος
    μπα δεν το εφαγα στο kdx το χερι.για μηχανικο δεν υπαρχει σαλιο.ασε που μαρεσει να ασχολουμαι ετσι κι αλλιως (κι ας μισω τα ηλεκτρικα).
    Βρες το manual για αρχή και μελέτησέ το.
    Θα σου λυθούν πολλές απορίες και τα χέρια μαζί (όταν με το καλό βγάλεις τα ράμματα).

Παρόμοια θέματα

1. Απο Ktm 200 Exc σε Kdx 250 !!!!
    από jmst στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2020, 19:20
  2. Kdx 250 μτχ >γνωμες??
    από makocer στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2006, 14:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •