Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Κλασικές απορίες αρχαρίου

Νέο μέλος

Κλασικές απορίες αρχαρίου

Καλησπέρα σας.
    Μόλις εγγράφηκα στο forum αν και το παρακολουθώ κάθε μέρα τον τελευταίο μήνα. Σκοπός της εγγραφής μου είναι η επικοινωνία με τα μέλη ώστε να με καθοδηγήσουν μιας και είμαι πιο αρχάριος και από τους αρχάριους.Η εμπειρία μου περιορίζεται σε ένα σκούτερ 125αρι χωρίς ταχύτητες.
    Σε δυο μήνες θα έχω το δίπλωμα επομένως έχω αρχίσει έρευνα αγοράς για μηχανή και εξοπλισμό.Θα ήθελα τη συμβουλή σας ως προς το τι μηχανή να πάρω. Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι : ευκολοδόγητο, 250 cc, αξιόπιστο για να μην τρέχω σε συνεργεία και όταν χρειαστεί να πάω να μη με γδύσουν και χαμηλή κατανάλωση.Η χρήση του θα είναι μέσα για πόλη αλλά να μπορώ να κάνω καμιά εξόρμηση. Ο προυπολογισμός μου κυμαίνεται μέχρι 3.500 ευρώ μόνο για μηχανή.
    Οι πρώτες μου σκέψεις όσον αφορά τα μοντέλα είναι : wr250x ,d-tracker 250 και klx 250 .Δεν ξέρω αν είναι σωστή σκέψη αλλά θέλω ένα μηχανάκι που να με ετοιμάσει ώστε να είμαι έτοιμος να οδηγάω με άνεση το xt660x αν και ξέρω ότι είναι ευκολοδήγητο. Επίσης είμαι 1,86 και τα κιλά μου είναι από 75 έως 82 κιλά.
    Ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παρόμοια threads αλλά ήταν παλιάς ημερομηνίας και ήθελα ενημέρωση με φρέσκες συνθήκες μεταβλητών.
    Σας ευχαριστώ πολύ που κάτσατε και με διαβάσατε.
    Τελευταία τροποποίηση από ForzaMilan; 10/06/2015 στις 13:43.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν έχεις τα λεφτά, το Yamaha με κλειστά μάτια.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Καλώς ήρθες, βάλε στο παιχνίδι και το CRF250L.

Δεν το έχω οδηγήσει, το έχει ένα γνωστός (ο οποίος έχει και XR250) και το βρίσκει νωθρό, απόλυτα φιλικό και ασφαλές, διττής χρήσης - περισσότερο για άσφαλτο, αποδεκτά ελαφρύ (+- 140kg) και οικονομικό στα σέρβις του.

Προσωπικά έχω κολλήσει με το DRZ400, αλλά δεν θα έλεγα όχι για το XR250 που το θεωρώ για τα χρόνια του καλύτερο μηχανάκι για χώμα από το crf. Το CRF ωστόσο είναι πιστεύω πιο κοντά στις ανάγκες σου. Μτχ υπάρχουν λίγα, αλλά είναι όλα καινούρια και όλα κοντά στον προϋπολογισμό σου.

Νέο μέλος
    CRF όντως καλή επιλογή μου φαίνεται. Τώρα για το 400αρι λέω να μην ανέβω τόσο πολύ λόγω έλλειψης εμπειρίας...

Νέο μέλος
    Έτσι πιστεύω και γω φίλε Blitzer..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Υποθέτω το θες αποκλειστικά για χρήση δρόμου. Δε συγκρίνεται καν με τα άλλα 2.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Υποθέτω το θες αποκλειστικά για χρήση δρόμου. Δε συγκρίνεται καν με τα άλλα 2.
    Ναι απλά επειδή μένω επαρχία και εδώ έχουμε κάτι θεματάκια με χαλίκια και χώματα να μπορώ να οδηγήσω σαν άνθρωπος όταν χρειαστεί. Δεν έχω σκοπό να πηγαίνω σε λαγκάδια προς το παρόν.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Δεν εχει να κανει η εμπειρια με τα κυβικα φιλε μου αλλα με τα μυαλα που κουβαλας.... αν εισαι ωριμος και σεβεσαι τον εαυτο σου θα εισαι μια χαρα και 600αρα να παρεις.... απο προσωπικη εμπειρια μιλαω παντα

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Ποσα αλογα εχει το wr και το 660? Αν εισαι πιτσιρικας καλυτερα το 250 αλλα αν οχι δεν το βλεπω και τοσο αγριο το 660 και θα πας και πιο ανετα μακρια. Οπως τα ειπε και ο wise βασικα.

Νέο μέλος
    Το χω σκεφτει και γω αυτο ρε παιδια και συμφωνω..Πιτσιρικας ειμαι αλλα οχι με τις γνωστες παρορμησεις...Ειδικα για κατι που δεν ξερω μπορεις να με πεις και χεστη..Και γω θα προτιμουσα με μια το 660 μιας και ειναι αυτο που θελω και και το βρισκω με καλυτερα λεφτα απο το wr250x αλλα η ανεση που θελω να νιωσω στο μηχανακι οσο πιο συντομα γινεται με οδηγουν σε αυτη την επιλογη...
    Τελευταία τροποποίηση από ForzaMilan; 10/06/2015 στις 23:41.

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Οι γνωστες παρορμησεις θα βγουν οταν μαθεις λιγο το μηχανακι πως παει. Εκει την πατας ασχημα. Παρε το 250 αφου το εχεις σαν επιλογη και μην ξεχνας τον εξοπλισμο στην τιμη μεσα.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dennis- Προβολή μηνύματος
    Οι γνωστες παρορμησεις θα βγουν οταν μαθεις λιγο το μηχανακι πως παει. Εκει την πατας ασχημα. Παρε το 250 αφου το εχεις σαν επιλογη και μην ξεχνας τον εξοπλισμο στην τιμη μεσα.
    Ενταξει αμα ειναι τοσο σιγουρος και βασικα αν μπορει να βγαλει νομιμο διπλωμα απεριοριστων κυβικων δε βλεπω το λογο να μην την παρει

Παρόμοια θέματα

1. Αποριες αρχαριου
    από FunkBass στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 21:02
  2. σκασίματα στο νέο ΧΤ - απορίες
    από gspir στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 11:25
  3. Απορίες του Μαθητευόμενου!
    από milaber στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46