το μηχανακι ειναι zzr 600 1991
παρατηρω οτι ανοιγοντας το γκαζι δεν επιταχυνει ομαλα,αλλα με πολλα κομπιασματα.
αν βαλω φρεσκια 100ρα ομως το θεμα εκμηδενιζεται σχεδον ως δια μαγειας.
παιζει να ειναι μπουζι?
τι αλλο μπορει να συμβαινει?
το μηχανακι ειναι zzr 600 1991
παρατηρω οτι ανοιγοντας το γκαζι δεν επιταχυνει ομαλα,αλλα με πολλα κομπιασματα.
αν βαλω φρεσκια 100ρα ομως το θεμα εκμηδενιζεται σχεδον ως δια μαγειας.
παιζει να ειναι μπουζι?
τι αλλο μπορει να συμβαινει?
Ζιγκλερ αερα ή ποτηρακια στο καρμπ
τωρα να σου πω οτι καταλαβα......ψεματα θα ειναι
Εχει τιποτε βιδες απο την κατω μερια του καρμπυρατερ για να διωχνει τα νερα?
Θέμα τροφοδοσίας είναι.
Αν δεν κατάλαβες τι είπε ο GFawkes μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά μόνος σου σε τετρακύλινδρο.
Sent from me using a computer.
ρε daz τι μονος μου...εδω με το ζορι βλεπω τον μικρο μου καθε μερα 16 η στη καλυτερη 15 ωρες στη δουλεια και το σαββατοκυριακο...
και που φορτιζω τη μπαταρια ειναι θαυμα!!
αν εχω χρονο να λυσω τεποζιτο και να βγαλω τα καρμπς θα βγαλω ακρη,αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε.
αρα ειναι θεμα τροφοδοσιας μαλλον..
Μιά που η φρέσκια βενζίνη όπως λες λύνει το πρόβλημα, μήπως φταίει ότι την παίρνεις μιά στο όποτε και με την "μπαγιάτικη" βενζίνη δυστροπεί;
τωρα με τις βροχες και τα κρυα δεν τη κυκλοφορω σχεδον καθολου μπορω να πω.
ισα ισα μια γυρα στο τετραγωνο καθε εβδομαδα ισα ισα να μη πιασει μακα η βενζινη στα καρμπς και να κουνηθει λιγο ολο το συστημα μια και ακινησια ειναι εχθρος της.
το θεμα το αντιληφθηκα κατα το φθινοπωρο
μηπως η βενζινη που βαζεις οπως καθεται, μενει το νερακι κατω κ το τραβαει πρωτο?
Αλλαξε βενζινά μπας και...
Το "μιά γύρα στο τετράγωνο" αν είναι κυριολεκτικό και δουλεύει μόνιμα κρύο το μοτέρ για ένα τρίλεπτο, επίσης δεν ξέρω αν του κάνει καλό. Μπορεί δηλαδή να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, να φταίει το ότι δεν το έχεις δουλέψει "σωστά" καιρό τώρα...
οχι το θεμα ειναι οτι το προβλημα το εχω διαπιστωσει λιγο καιρο πριν οταν η μηχανη δουλευε καθημερινα .
απλα τωρα το χειμωνα επειδη δεν τη χρησιμοποιω προσπαθω μονο να την κινω λιγο καθε εβδομαδα ώστε να δουλεύει.
δεν ζοριζω το μοτερ οταν ειναι κρυο,απλα θελω να κυκλοφορει η βενζινη μεσα στα καρμπς.
βενζινα έχω αλλαξει αλλα παλι μονο με 100ρα βρισκω γιατρεια
Ε λοιπόν, πάσχεις από το σύνδρομο "καλόμαθε η γριά στα σύκα". Οι "σαραντάρες" ίσον με δύο "εικοσάρες" και κοστίζουν λίγο παραπάνω να τις κυκλοφορήσεις![]()
Σας βλέπωωωωωωωωωωω....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...