Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Πίσω αναρτήσεις σε Kymco Agility 200i

Παλαιό μέλος

Πίσω αναρτήσεις σε Kymco Agility 200i

Πίσω αναρτήσεις σε Kymco Agility 200i ,

Οι μαμά είναι απλά για πέταμα πλέον.

Υπάρχει τίποτα σε aftermarket ?

Θένκ γιού!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Πίσω αναρτήσεις σε Kymco Agility 200i ,

Οι μαμά είναι απλά για πέταμα πλέον.

Υπάρχει τίποτα σε aftermarket ?

Θένκ γιού!
    Λογικά έχει η YSS, και θα έχει και ο K-Shock.
    Oi ΥSS είχαν νομίζω 120-130€ για το Sportcity, κάτι παραπάνω έχουν του K-Shock.

Οι YSS ήταν στην ίδια κατηγορία με τις stock θα έλεγα, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Του K-Shock που έβαλα στο SH λειτουργούν όμορφα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος

Οι YSS ήταν στην ίδια κατηγορία με τις stock θα έλεγα, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Του K-Shock που έβαλα στο SH λειτουργούν όμορφα.
    τι κόστος οι K-Shock ?

τι κόστος οι K-Shock ?
    150 είχαν για το SH. Ίσως να έχει άλλη τιμή για το δικό σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    150 είχαν για το SH. Ίσως να έχει άλλη τιμή για το δικό σου.
    λουκούμ,έψαξα λίγο για τις YSS και διάβασα άσχημα σχόλια, οπότε καλύτερα K-Shock ,θα αξίζει όσο να'ναι πιστεύω το "custom made"

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ

Για πες λεπτομερειες φιλε byron γιατι με ενδιαφερουν για το sh 300 .Eχεις αλλαξει και ελατηρια για μπροστα?Εχουν μεγαλη διαφορα απο τις μαμα?
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ...ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΧΙ!!!!!!!!

λουκούμ,έψαξα λίγο για τις YSS και διάβασα άσχημα σχόλια, οπότε καλύτερα K-Shock ,θα αξίζει όσο να'ναι πιστεύω το "custom made"
    Τις YSS τις είχα στο sportcity, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι. Οκ, δεν ήταν και τίποτα σούστες, αλλά οχι πως είδα και καμμιά διαφορά από τις μαμά στα καλά τους...
    Εννοείται πως αν θέλεις να βάλεις κάτι ακόμα καλύτερο υπάρχουν IKON, Bitubo κλπ αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα και προφανώς δεν έχει νόημα για scooter γενικά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giorgio7 Προβολή μηνύματος
    Για πες λεπτομερειες φιλε byron γιατι με ενδιαφερουν για το sh 300 .Eχεις αλλαξει και ελατηρια για μπροστα?Εχουν μεγαλη διαφορα απο τις μαμα?
    Ναι άλλαξα το σετ κατευθείαν μόλις πήρα το SH (20.000 χλμ και άψογο) μιας και το κούνημα που μου έβγαζε στην (και πριν) την τελική του με τρόμαξε λίγο...
    Αμορτισσέρ πίσω (καμμία σχέση με τα δικά του) ελατήρια, αποστάτες και άλλαξα και λάδια. Γύρω στα 250 πήγαν, δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν και τα λάδια μέσα.

Είναι πιο σφιχτό όλο, χτυπάει λίγο περισσότερο μπροστά στις λακούβες, η βελτίωση στις ταλαντώσεις είναι τεράστια. Κάποιες φορές βγάζει ελαφρά αν περάσω από σαμάρακι πχ αλλά είναι ελέγχόμενο και σταματάει. Και μόνο στα πολλά του.

Ευχαριστημένος είμαι, και αν προκύψει κάτι του τα πας και πίσω. Τα αμορτισσέρ ανοίγουν και γίνεται service όταν χρειαστεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    .Μαλλον και εγω εκει θα καταληξω .Τις περασες εσυ η στις περασαν εκει;Ειναι δυσκολο να τις περασει καποιος μονος του;

.Μαλλον και εγω εκει θα καταληξω .Τις περασες εσυ η στις περασαν εκει;Ειναι δυσκολο να τις περασει καποιος μονος του;
    Δεν τις πέρασα εγώ. Τις έβαλε το συνεργείο που το πήγα λίγο μετά την αγορά για check up.
    Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ εύκολο, ιδίως το μπροστινό του που θα θέλει λύσιμο σε ένα σκασμό πλαστικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasdirt
    Εγώ στο agility 200i που έχω έβαλα YSS (αζώτου-λαδιού) όχι τις απλές, είδα αρκετή βελτίωση από τις μαμά και σε λογικό κόστας (περίπου 120 ευρώ)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	d062f2ed963e4f0ba47ccd152cc9a9d4.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	32,4 KB 
ID:	344093
    "IT'S NEVER TOO LATE
    FOR THE RIDE OF YOUR LIFE"

KTM adventure fan club!

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Δεν τις πέρασα εγώ. Τις έβαλε το συνεργείο που το πήγα λίγο μετά την αγορά για check up.
    Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ εύκολο, ιδίως το μπροστινό του που θα θέλει λύσιμο σε ένα σκασμό πλαστικά.
    Μια τελευταια ερωτηση.Το κοπανημα της πισω αναρτησης στις λακουβες εχει καθολου βελτιωθει;

Μια τελευταια ερωτηση.Το κοπανημα της πισω αναρτησης στις λακουβες εχει καθολου βελτιωθει;
    Δεν κοπανάει, όχι. Αλλά δεν κοπαναγαν ούτε οι stock όσο τις είχα πάνω. Τι εννοείς κοπανάει όμως; τερμάτιζαν ή τις ένιωθες σκληρές ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Η πισω οταν πεφτω σε λακουβα ειναι τελειως ξερη και δεν αποσβενει καθολου.Γνωστο προβλημα των sh.Δοκιμασα να την μαλακωσω και μετα τερματιζε για πλακα.Ετσι εχω δυο επιλογες. Η το μηχανακι ειναι σαν σομιες, η κουτσουρο.Δεν υπαρχει μεση λυση.Οσο για το μπροστινο τερματιζει με το που το κατεβασω απο το πεζοδρομιο..

Η πισω οταν πεφτω σε λακουβα ειναι τελειως ξερη και δεν αποσβενει καθολου.Γνωστο προβλημα των sh.Δοκιμασα να την μαλακωσω και μετα τερματιζε για πλακα.Ετσι εχω δυο επιλογες. Η το μηχανακι ειναι σαν σομιες, η κουτσουρο.Δεν υπαρχει μεση λυση.Οσο για το μπροστινο τερματιζει με το που το κατεβασω απο το πεζοδρομιο..
    Ε, εγώ ήμουν στο σουμιέ μάλλον γιατι δεν κοπάναγε. Γενικώς ήταν ΓΤΠΚ από αναρτήσεις, ευστάθεια και δεν το κουβέντιασα και πολύ. Τα περισσότερα χλμ που κάνω είναι παραλιακή, Συγγρού και δρόμους που πάω σβέλτα οπότε ήταν μονόδρομος η βελτίωση τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

ΜΑΚΡΥΥΥΥ ΜΕΕΛΛΛΛΟΟΣΣΣ
    Ok byron σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου!! Τσακο μια

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπαταρία σε Kymco Agility city 200i
    από Grafton 505 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2015, 22:55
  2. Kymco Agility πισω αναρτηση
    από lostmember στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2009, 10:32
  3. Βάψιμο πίσω ψαλιδιού σε Honda Supra (παπί)
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2006, 19:35
  4. αναρτησεις σε Ζ
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 11:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας