Καλησπέρα παίδες σκευτομαι να πάρω αυτό:http://www.ebay.com/itm/Quad-band-An...item2edffc3e1c
Εχει κάποιος κάτι παρόμοιο η αν ξέρει τι παίζει με αυτά?
Καλησπέρα παίδες σκευτομαι να πάρω αυτό:http://www.ebay.com/itm/Quad-band-An...item2edffc3e1c
Εχει κάποιος κάτι παρόμοιο η αν ξέρει τι παίζει με αυτά?
Το συνδεεις με την μπαταρια,
βαζεις μεσα μια καρτα κινητης με μοναδες και σε καθε μετκινηση του σου στελνει sms με τις συντεταγμενες ανα διαστηματα που θα του ορισεις εσυ.
Η τιμη ειναι για BID, μπορει να παει και 40....
μην ψαρωνεις, το βρισκεις σε μαγαζι κανονικο με 25€.
Ασε που αυτο ειναι 2G ONLY
Τι ενοείς η τιμή είναι για bid?
Πληροφοριακα, αν την βαλουν σε υπογειο ή κλειστο βανακι, το σημα παει περιπατο...
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
+φονώ,αλλά τι κάνουμε για να κοιμόμαστε ησυχοι τα βράδια?
Σε βανάκι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα,τα κινιτά μας δηλαδή δεν δουλευουν μεσα σε βανάκια?Οπος και να έχει αυτά που ανέφερες είναι πολύ συγεκριμένες περιπτώσεις
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
άν χτύπα ξύλο κλαπεί τοτε η κοινή λογική λέει οτι οι κλεφτες θα την βάλουν κάπου που δέν θα είναι εμφανής,κάπου μέσα.σπίτι αποθήκη υπόγειο κτλ κτλ,οπότε το κλαίμε????
Εγώ όλες τις μηχανές μου τις έχω ασφαλίσει, από το 2012 που πήρα την πρώτη...Interamerican.
Μετράει να είσαι ίσως και (καλός) πελάτης της ασφαλιστικής το πόσο εύκολα σου κάνουν την ασφάλεια.
Tα βανάκια μπορεί να είναι μονωμένα ή να έχουν jammer για να εμποδίζουν το σήμα. Επίσης το GPS προυποθέτει ότι χαμπαριάζεις άμεσα ότι φάγανε την καλή σου, παίρνεις τους μπάτσους και αυτοί ενεργούν επίσης άμεσα. Αλλιώς είτε θα το χουν βρει το gps ή θα είναι στου διαόλου το κέρατο ή θα χει γίνει βίδες.
Για ασφάλεια το έψαξα πρόσφατα. Κλοπής κάνει μόνο η Interamerican για το 100% της αξίας και η AIG για το 70. Στην πρώτη μου ζήτησαν κάτι λιγότερο από 400 το εξάμηνο ενώ στη δεύτερη με το που άκουσαν κυβικά και την ηλικία μου δεν συζήτησαν καν ασφάλεια απλή πόσο μάλλον κλοπής (βλαμμένο σκεπτικό).