ξερει κανενας που να ρυθμισω αναρτηση ,καποιον που οντως να ξερει,στειλτε κανα πμ ,η αναρτηση ειναι aftermarket με φουλ ρυθμισεις,φορεμενη σε cbr.![]()
ξερει κανενας που να ρυθμισω αναρτηση ,καποιον που οντως να ξερει,στειλτε κανα πμ ,η αναρτηση ειναι aftermarket με φουλ ρυθμισεις,φορεμενη σε cbr.![]()
δεν ειναι τοσο απλο,μιλαω για MUPO, SBK,οποτε χρειαζεται ειδικος anyway thanxs.![]()
Έχεις φτιάξει sag?
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Τι θες να κάνεις ακριβώς?
Σαν να λεμε θελω εναν καλο γαστρονομο ή σεφ για να μου πει ποια φαγητα μου αρεσουν...
Αν βρεις επαγγελματία που θα του πας το μηχανακι στο μαγαζι και θα σου ρυθμισει τις αναρτήσεις εκεί, κατείγγειλέ τον για δολοφόνο εκ προθέσως...!!!
Αν το κάνει στην πίστα, θα τις ρυθμίσει σύμφωνα με τα δικα ΤΟΥ γούστα...
Αν οδηγεις εσύ και του μεταδίδεις το τι/πως/που/γιατί, παρτε και ξηρά τροφή για κανα δυό μήνες..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
λοιπον τη χασατε τη μπαλα εντελως μου φαινεται..παμε παλι,ξερετε καποιον αναρτησα?αν ναι στειλτε πμ,αν οχι δε τρεχει και τιποτα,βασικα αστο,καλα να μαστε![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν θες κάπου να δώσεις λεφτά χωρίς να υπάρχει λόγος δώστα σε μένα.... έχουμε και διακοπές να πάμε...
VGR & Kshock
χρονια στο επαγγελμα...χωρις attitude![]()
ORGIA!!!!!
σιγα ρε παιδια χωρις λογο υπαρχουν ανθρωποι που δε ξερουν τι κανουν τα ρυθμιστιρια στις αναρτησεις, δλδ δεν εχουν δικαιομα να εχουν την αναρτηση τους να δουλευει συμφωνα με τα γουστα τους?
πλακωσατε ολοι οι αναρτησιολογοι εδω μεσα οι ειδικοι
τωρα οπως ειπε ο αστομαν πανω οι δυο αυτοι αναρτησαδες ειναι γνωστες αν τους πεις τι θες απο το μηχανακι σου θα μπορεσουν να το φερουν κοντα σε ατο που 8ες