Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: Άναψε το για φλας!

Νέο μέλος Το avatar του/της papafontas

Angry Άναψε το για φλας!

Καλησπέρα παιδιά,

Περιγράφω συμβάν που μου συνέβη την Τρίτη. Γυρνάω σπίτι με το μηχανάκι μετά από κάτι τελευταία ψώνια που έκανα πριν φύγω για το νησί που σπουδάζω και είναι μπροστά μου ένας παππούς με αυτοκίνητο και έχει μέσα την γυναίκα του και 2 μικρά στο πίσω κάθισμα. Φτάνουμε σε κεντρικό δρόμο, παίρνει το τιμόνι όλο δεξιά ο παππούς, θέλοντας να πάω ευθεία πάω να περάσω από αριστερά και τελευταία στιγμή μου βγάζει αριστερό φλας και όλη του την μούρη μπροστά μου. Ευτυχώς δεν πήγαινα με πολλά χιλιόμετρα και απλά έπεσα κάτω με σχεδόν μηδενική ταχύτητα. Σηκώνω την μηχανή, βλέπω έχει σπάσει δεξί φλας.
    Ο τύπος ούτε που βλεφάρισε για το εάν έπαθα τίποτα και δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο.
    Πηγαίνω δίπλα και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

"Βγάλε ένα φλας ρε άνθρωπε, άμα πήγαινα λίγο παραπάνω πετώντας θα είχα φύγει"
    (Με τσαμπουκά ο παππούς) "Ήσουν πίσω μου;"
    "Τι πίσω σου ρε άνθρωπε; Κόβεις το τιμόνι δεξιά και μου βγαίνεις τελευταία στιγμή αριστερά;"
    "Ήσουν πίσω μου; Τι πας να χωθείς τότε ρε κολόπαιδο;"
    (Τσαντίζομαι με το υφάκι) "Οκ λοιπόν επειδή από την εποχή της λάσπης που πήρες το δίπλωμα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, όταν πηγαίνεις να στρίψεις, επιτρέπετε να σε προσπεράσω από την άλλη πλευρά!"

Αρχίζει η κλασσική αντίδραση του ελληναρά οδηγού να με βρίζει και μόλις σηκώνω το τηλέφωνο να καλέσω τροχαία τα παίρνει ο παππούς και πάει να φύγει, μου ξαναρίχνει κάτω το μηχανάκι και τον παίρνω στο κυνήγι για να μου κάνει δήλωση. Καταλήγουμε τελικά ο παππούς να βρίσκει χίλιες δύο δικαιολογίες για να εξαφανιστεί ενώ τον έχω βρει ξανά και έχουμε καλέσει τροχαία και τελικά δεν είχε καν δίπλωμα γιατί του το είδαν πάρει παλιότερα για επικίνδυνη οδήγηση.

Ευτυχώς πέρα από το φλας δεν έγινε καμία άλλη ζημιά και εγώ σώος και αβλαβής οπότε δεν έψαξα καν εάν με καλύπτει η ασφάλεια ή κάτι τέτοιο επειδή είχα κανονίσει ήδη να πάω για αλλαγή.

Παίδες, προσοχή στους παππούδες!

Του εκοψαν τον κωλο του γερου η οχι;

Καλη υπομονη αγορι... και μακρια σου αλλα τετοια.

Ο γέρος έφυγε χωρίς αυτοκίνητο και ο μόνος λόγος που δεν έφυγε με βραχιολάκια είναι επειδή ήταν γέρος. Αλλά θα έχει τρέξιμο από δω και μπρος. Το μάθημα μου πάντως το έμαθα, από δω και μπρος θα περιμένω να στρίψει για να φύγω άμα θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ηταν η κινηση "νταλικερης", ανοιγω τον τρακτορα απο την αλλη, για να εχει χωρο η ρυμουλκα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ηταν η κινηση "νταλικερης", ανοιγω τον τρακτορα απο την αλλη, για να εχει χωρο η ρυμουλκα...
    Ναι μην χέσω, το τσικουεντσεντο που χε δεν χωραγε σε 2 λωρίδες δρόμο

Αντε ρε που ξερεις απο αμαξια.
    Αυτος οδηγει εξηντα χρονια, θα μας πεις κιολας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αντε ρε που ξερεις απο αμαξια.
    Αυτος οδηγει εξηντα χρονια, θα μας πεις κιολας.
    Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    Το πρόβλημα είναι ότι τα οδηγεί όλα όπως τότε που δεν υπήρχαν άλλα αμάξια και δεν έχει καταλάβει τι γίνετε γύρω του

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αφού είσαι ok!
    Όλα καλά.

του κόψανε και τον $@%^&, και όλα υπέροχα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papafontas Προβολή μηνύματος
    Χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    Το πρόβλημα είναι ότι τα οδηγεί όλα όπως τότε που δεν υπήρχαν άλλα αμάξια και δεν έχει καταλάβει τι γίνετε γύρω του
    Άσε που πριν 60 χρόνια άκουγε κι έβλεπε κιόλας. Αφού δε σου'πε "τράβα να πλύνεις κανά πιάτο κορίτσι μου" πάλι καλά να λες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Άσε που πριν 60 χρόνια άκουγε κι έβλεπε κιόλας. Αφού δε σου'πε "τράβα να πλύνεις κανά πιάτο κορίτσι μου" πάλι καλά να λες...
    Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπόρεσε να βάλει μέσα 2 μικρά παιδιά. Τώρα ήταν τυχερός και ήταν απλά ένα μηχανάκι, σε χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να του βάλει όλη την δεξιά πλευρά μέσα και να τρέχουν με τα μικρά.

αφου δεν σε σακαταψε τοτε ολα καλα φιλε.
    θα χαρω πολυ καποια μερα οταν ''σταματησουν'' να ανανεωνονται ολα τα διπλωματα μετα την ληξη τους στα 65!!

για τους ηλιθιους γονεις που εβαλαν 2 αγγελουδια στο καρο με τον γερο δεν θα πω τπτ γιατι ειναι αξιοι της μοιρας τους...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papafontas Προβολή μηνύματος
    Αυτό που ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως μπόρεσε να βάλει μέσα 2 μικρά παιδιά. Τώρα ήταν τυχερός και ήταν απλά ένα μηχανάκι, σε χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να του βάλει όλη την δεξιά πλευρά μέσα και να τρέχουν με τα μικρά.
    Δεν έχει επίγνωση. Υπομονή και να μαθεις να τα περιμένεις αυτα.

Σημερα βγηκε ενας απο διπλοπαρκαρισμα χωρίς φλάς, τον είδα του κόρναρα, έκανα ελιγμό κι εφυγα.
    Ηρθε μετα πίσω μου στο φαναρι και κατι έλεγα. Γυρνάω κι εγω και αντί να πεί το συνηθισμένο 'Δεν σε είδα' λέει 'Τι κορνάρεις αφού σε είδα!'.

Ε μετα ακουσε τα καντήλια του κι ηρέμησε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.
    Πολύ σωστό.
    Εγω προσωπικά έχω ηρεμήσει πολύ σε σχέση με παλια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει επίγνωση. Υπομονή και να μαθεις να τα περιμένεις αυτα.

Σημερα βγηκε ενας απο διπλοπαρκαρισμα χωρίς φλάς, τον είδα του κόρναρα, έκανα ελιγμό κι εφυγα.
    Ηρθε μετα πίσω μου στο φαναρι και κατι έλεγα. Γυρνάω κι εγω και αντί να πεί το συνηθισμένο 'Δεν σε είδα' λέει 'Τι κορνάρεις αφού σε είδα!'.

Ε μετα ακουσε τα καντήλια του κι ηρέμησε.
    Wishoils λέγονται μάστορα (κοινώς ευχέλαια).

Άντε από μένα περιμένετε να σας τα λέω όλα??
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το "για να μην ξεχνιωμαστε" Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 18:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •