Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: ΤΑΠΑ ΛΑΔΙΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour

ΤΑΠΑ ΛΑΔΙΟΥ

Καλημερα
    Θελω να παρω μια ταπα συμπληρωσης λαδιου με μετρητη θερμοκρασιας,για να αντικαταστησω αυτη που εχω μιας και την ψιλοχαλασα γιατι την τρελανα στις σφυριες για ν ανοιξει αφου την ειχα παρασφιξει.
    Θελω να ρωτησω αν εχει βαλει κανεις,και εαν ειναι ικανοποιημενος με την λειτουργια της-ακριβεια μετρησης,διαρροες,αντοχη,εφαρμογη-.
    Καθε απαντηση ευπροσδεκτη
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Καλημερα
    Θελω να παρω μια ταπα συμπληρωσης λαδιου με μετρητη θερμοκρασιας,για να αντικαταστησω αυτη που εχω μιας και την ψιλοχαλασα γιατι την τρελανα στις σφυριες για ν ανοιξει αφου την ειχα παρασφιξει.
    Θελω να ρωτησω αν εχει βαλει κανεις,και εαν ειναι ικανοποιημενος με την λειτουργια της-ακριβεια μετρησης,διαρροες,αντοχη,εφαρμογη-.
    Καθε απαντηση ευπροσδεκτη
    Eχω τετοια στο SR500 όπως και 2 φίλοι εδω και 20+ χρόνια και ειναι μια χαρά. Βεβαια εχει ξηρό καρτερ και την ταπα μπροστά απο το τεποζιτο και την βλεπεις συνεχεια.
    Αν ειναι κατω χαμηλά δεν ξερω αν εχει νοημα αφού δεν θα την βλεπεις εν κινησει.
    Συζητηθηκε ξανα εδω πρόσφατα το θέμα.

Οπως και να χει ειναι αξιόπιστες και αντεχουν στον χρόνο, εχουν καλό oring που δενχανει ποτέ, και δεν την ακούνε απο κραδασμούς αποδεδειγμένα.

Θ πρέπει να παρεις ταπα που να ταιριάζει στο μηχανακι σου βεβαια, με το καταλληλο σπείρωμα κι εσωτερικό μηκος.
    Εχουν γυρω στα 35-40 Ευρω αυτες για τις οποίες μιλάω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Eχω τετοια στο SR500 όπως και 2 φίλοι εδω και 20+ χρόνια και ειναι μια χαρά. Βεβαια εχει ξηρό καρτερ και την ταπα μπροστά απο το τεποζιτο και την βλεπεις συνεχεια.
    Αν ειναι κατω χαμηλά δεν ξερω αν εχει νοημα αφού δεν θα την βλεπεις εν κινησει.
    Συζητηθηκε ξανα εδω πρόσφατα το θέμα.

Οπως και να χει ειναι αξιόπιστες και αντεχουν στον χρόνο, εχουν καλό oring που δενχανει ποτέ, και δεν την ακούνε απο κραδασμούς αποδεδειγμένα.

Θ πρέπει να παρεις ταπα που να ταιριάζει στο μηχανακι σου βεβαια, με το καταλληλο σπείρωμα κι εσωτερικό μηκος.
    Εχουν γυρω στα 35-40 Ευρω αυτες για τις οποίες μιλάω.
    ευχαριστω για την αμεση απαντηση
    αν θελεις πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις και αν κινουμενος μεσα στην πολη με το σταματα-ξεκινα βλεπεις μεγαλυτερες η μικροτερες θερμοκρασιες απ οτι σε ενα ταξιδι
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Moderator
    ευχαριστω για την αμεση απαντηση
    αν θελεις πες μου τι θερμοκρασιες βλεπεις και αν κινουμενος μεσα στην πολη με το σταματα-ξεκινα βλεπεις μεγαλυτερες η μικροτερες θερμοκρασιες απ οτι σε ενα ταξιδι
    Το SR500 που εχω ειναι του 1981 και όπως και ολα τα αεροψυκτα μονοκύλινδρα ζορίζονται περισσότερο το καλοκαίρι και οταν εχεις το γκάζι ανοιχτό για ώρα. Το χειρότερο του ειναι σε Εθνική Οδό με 130+ συνεχεια, περναει τους 120 για πλάκα και παραμενει συνεχεια ψηλά. Φτανει και 130.
    Στην πόλη εισαι σταματα ξεκίνα, δεν ζορίζεται τόσο, πάλι φτάνει τους 120 βεβαια στην πολύ ζέστη.

Σε τι μοτο θελεις να τη βαλεις?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

er-5 kawasaki 500cc

Moderator
    er-5 kawasaki 500cc
    Δεν νομίζω οτι το χρειάζεται, μολις ζεσταθεί θα ειναι λιγο πολύ σταθερή η θερμοκρασία λαδιού.
    Παντως ωραία είναι η ταπα με το ενσωματωμένο θερμόμετρο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    με λιγα παραπανω χρηματα μπορεις να βαλεις θερμομετρο νερου που ειναι πολυ πιο πρακτικο και χρησιμο

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    μα δεν θελει να την βαλει επειδη εχει λεφτα να χαλασει.. γραφει πιο πανω οτι χαλασε την δικη του.
    φιλε panavour παρτην! ανοιξα κ εγω ενα θεμα τελευταια που την πηρα κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!
    απλα ψαξε λιγο γτ βγαζει για συγκεκριμενα μοντελα! για εμενα π.χ. δεν εβγαζε (bandit 400), αλλα ευτυχως
    εκατσε απο το gsxr 400 που εχουν σχεδον το ιδιο μοτερ.
    κ στην ερωτηση περι θερμοκρασιας που εκανες, μεχρι στιγμης, δεν εχω δει πανω απο 100 εγω (κ υστερα απο τρελο σκισιμο!)

Παρόμοια θέματα

1. ταπα λαδιου με δεικτη θερμοκρασιας!
    από roukos_x στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2019, 10:13
  2. ΚΛΩΤΣΗΣΕ...η ταπα Λαδιου..!!!
    από sky7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2010, 16:05
  3. συνηθισμενο ή αξιοπεριεργο ? (ταπα λαδιου)
    από Panopticon7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2010, 18:54
  4. Ταπα Λαδιου Ttr250 που?
    από NUKE στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 10:58
  5. Ποσοτητα λαδιου TE 410E 2001
    από X-BIKER στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2005, 17:35

Κανόνες δημοσιεύσεων