Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω χρόνια τώρα στα ταξιδιωτικά, στα σε είδα-με είδες-τον είδε κτλ για το πόσο χαίρονται οι δικυκλιστές όταν χαιρετιούνται, πόσο must είναι αυτός ο χαιρετισμός αλλυλεγγύης μεταξύ μας κτλ κτλ..... και παρότι δεν μου έλεγε κάτι το σπουδαίο αυτή η κίνηση, αποφάσισα εδώ και χρόνια να την υιοθετήσω μιας και είναι κάτι τόσο απλό για εμένα και συνάμα τόσο σπουδαίο () για τον άλλο. Κάτι σαν την αιμοδοσία ας πούμε, ένα πράμα.....
Λοιπόν σήμερα έκανα ένα ταξιδάκι και συνάντησα αρκετούς ''δίκυκλους''.
Περισσότερους από 20 γι΄αυτούς που θα βιαστούν να αμφισβητήσουν το δείγμα της έρευνας και όλους με κράνη και μπουφάν τουλάχιστον.
(κάτι παντοφλάκηδες - ακράνωτους - σκουτεράδες δεν τους υπολογίζω καν και σιγά μην τους χαιρετούσα κιόλας)
(Α ξέχασα, κι εγώ με πλήρη εξάρτηση, ως γνήσιος (μη χέσω) δικυκλιστής )
Λοιπόν ....τους χαιρέτισα όλους και δεν ανταπέδωσε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ !
Σε κάποιους μάλιστα διέκρινα και μια απορία του στυλ '' τι έπαθε πάλι αυτός ο παπάρας και μου κάνει νόημα....''
-Δεν μπορεί λέω, μάλλον το πρωτόκολλο της ΕΟΜ επιβάλει και παίξιμο των φώτων. Τίποτα. Κάποιοι έκοβαν λίγο ταχύτητα λες και τους προειδοποίησα για μπλόκο της τροχαίας.
-ΜΑ ναι ρε πως το ξέχασα .... πρέπει και να κουνάω λίγο και το κεφάλι συγκαταβατικά για να γίνω αντιληπτός Αμ δε ! Πλήρες κλάσιμο.
-Σκέφτηκα μετά μήπως είναι η παγκόσμια μέρα που δεν χαιρετάμε Honda. Κοιτάω το ημερολόγιο αλλά ούτε αυτό. Τι στο καλό ?
Κατέληξα λοιπόν μετά από σκέψη.................. ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@@@@!
Δεν ξαναχαιρετάω κανέναν. Χωριατλαμάδες ! Αγροίκοι ! Στοιχειώδης ευγένεια λέγεται να χαιρετάς, ακόμη και αν δεν το σκέφτηκες-έπραξες πρώτος,
όπως όταν μπαίνεις σε έναν χώρο με αγνώστους και λες μια καλημέρα έστω κι αν δεν ξέρεις κανέναν.
Υ.Γ. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι αρκετά μοναχικός τύπος και δεν συνηθίζω να μοιράζομαι τις χαρές και ακόμη περισσότερο τις στεναχώριες μου με τρίτους, αλλά σήμερα πραγματικά απόρησα !