Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: λαδια στον κυληνδρο....

Μέλος

λαδια στον κυληνδρο....

Καλησπερα παιδια....εχθες αγορασα ενα ttr 600 του 01...ολα καλα μεχρη που ηρθα στη δουλεια...αποσταση 20 χλμ...οταν κατεβηκα ειδα λαδι που ειχε τρεξει απο εκει που καθετε ο κυληνρος στο μοτερ απο την δεξια μερια...οχι κεφαλης...ειχε τρεξει αρκετο...εφτασε μεχρη το κατω μερος του μοτερ αλλα δεν εσταξε..κοιταξα τα παξιμαδια.του κυλινδρου αλλα δεν περναν αλλο σφηξιμο...εσφιξα λιγο τις βιδες του καπακιου που επερναν λιγο...θα το ξαναδω οταν γυρισω σπιτι...υπαρχει καμια περιπτωση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΑΤΖΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pappous26 Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα παιδια....εχθες αγορασα ενα ttr 600 του 01...ολα καλα μεχρη που ηρθα στη δουλεια...αποσταση 20 χλμ...οταν κατεβηκα ειδα λαδι που ειχε τρεξει απο εκει που καθετε ο κυληνρος στο μοτερ απο την δεξια μερια...οχι κεφαλης...ειχε τρεξει αρκετο...εφτασε μεχρη το κατω μερος του μοτερ αλλα δεν εσταξε..κοιταξα τα παξιμαδια.του κυλινδρου αλλα δεν περναν αλλο σφηξιμο...εσφιξα λιγο τις βιδες του καπακιου που επερναν λιγο...θα το ξαναδω οταν γυρισω σπιτι...υπαρχει καμια περιπτωση να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΦΛΑΤΖΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    Kαθαρισε το μοτερ καλα απο λαδια. Βαλ'το μπρος και ψαξε να εντοπισεις ακριβως τη διαρροη. 99% ειναι φλατζα.

Καλοριζικο και καλοταξιδο. Ωραιο μηχανακι και αθανατο.
    MADE IN JAPAN 日本製

κοιτα και τον σωληνα αναθυμιασεων που βγαινει απ τα καρτερ μηπως ειναι τσακισμενος-βουλωμενος

Μέλος
    Το πηρα κ θα το κανω ανακατασκευη...αμοβολη..ηλεκτροστατικη κ τετια...αλλα μετα το σεπτεμβριο...τωρα δεν παιζει μια!!!ποσο θα κοστησει ρε παιδια αν ειναι φλατζα??παιζει να ειναι φλατζα του δεξιου καπακιου?εκει που ειναι το φιλτρο λαδιου?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.Κ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    ποσο θα κοστησει ρε παιδια αν ειναι φλατζα??παιζει να ειναι φλατζα του δεξιου καπακιου?εκει που ειναι το φιλτρο λαδιου?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.Κ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...
    Να στο πω σε δραχμες ή σε ευρω;;;

Καθαρισε το μοτερ και αστο να δουλεψει να δεις. Απο 'δω εμεις πως να ξερουμε;; Αν ειναι η φλατζα του καπακιου την αλλαζεις πολυ ευκολα μονος σου με πολυ μικρο κοστος. Και σε μαστορα να το πας το κοστος παλι μικρο θα ειναι.
    MADE IN JAPAN 日本製

Μέλος
    Παιδια μωλης γυρησα σπιτι...και το συμπερασμα ειναι οτι οσο η μηχανη δουλευει δεν τρεχει λαδι.το κοιτουσα στο δρομο σε ολα τα φαναρια...οταν το εσβησα μεσα σε δευτερολεπτα αρχησε να τρεχει...οποτε μαλλον φλατζα κυλινδρου....:'(

Παλαιό μέλος
    Μάλλον έχεις πολλά λάδια μέσα.

Δες από που τρέχουν (βασικό) και μέτρησέ τα.
    Απίθανο να τρέχουν από φλάντζα, όπως τα γράφεις.

Μέλος
    Σημερα το πηγα στο μηχανικο μου...δεν ετρεξε λαδι καθολου σημερα!παντως το ειδε κ μου ειπε οτι ή ειχε πολυ λαδι ή ειναι η φλατζα του καπακιου...αλλαξα κ λαδια κ ολα κομπλε...ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ...:-)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Θα το κανεις ανακατασκευή, αμμοβολή, ηλεκτροστατική και τέτοια και ο νταλκας σου ειναι πόσο κοστίζει η φλάντζα ..???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    Απο σεπτεμβρη ελπιζω να γινουν ολα αυτα...αν κ σημερα ειδα ενα africa στο μηχανικο μου...μαυρο ματ...μου ειπε οτι του στοιχησε γυρο στα 100-120 ευρω...αμμοβολη κ ηλεκτροστατικη μαζι...(ειμαι στη ροδο)οποτε ψινομαι ακομα περισσοτερο...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Απο σεπτεμβρη ελπιζω να γινουν ολα αυτα...αν κ σημερα ειδα ενα africa στο μηχανικο μου...μαυρο ματ...μου ειπε οτι του στοιχησε γυρο στα 100-120 ευρω...αμμοβολη κ ηλεκτροστατικη μαζι...(ειμαι στη ροδο)οποτε ψινομαι ακομα περισσοτερο...
    Μιλας μόνο για το κοστος αμμοβολής και της ηλεκτροστατικήε βαφής του σκελετού, παλι 120 ειναι λιγα.
    Ομως το κόστος δεν ειναι εκει. Τό κόστος είναι στο λύσιμο, στο μασκάρισμα πριν την αμμοβολή, στο καθαρισμα μετα την ηλεκτροστατική αν δεν εγινε καλό μασκαρισμα κι εχει βαφτεί καποιο σπείρωμα και φυσικά στο δέσιμο.
    Αν κανεις ηλεκτροστατική τον σκελετό θα πρέπει να κανεις και ολα τα περιφερειακά του, βασεις κινητήρα, σταντ, κλπ κλπ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος
    Τεληκα ειναι η φλατζα καπακιου...ειναι δυσκολο ναντην αλλαξω μονος μου?(δεν εχω βαλει ακομα χερι στον κ.ι.τ. και κε τρωει)εχω παρει την φλατζα ιδη..βγαζω τα λαδια κ ξεβιδωνω μανιβελα κ το καπακι?εχει τιποτα που πρεπει να προσεξω?δεν ειμαι κουλος απλα δεν εχω ξανα ασχοληθει με 4stroke!!!

Να το ξαπλώσεις ας πούμε για να μην τρέξουν λάδια, δεν παίζει;

Μέλος
    Οκ...ρε αγορι καλα τα λες αλλα βοηθεια ζητησα οχι ειρωνια...δεν το εχω ξανακανει κ ρωταω...ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...ΑΝ...Κ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΡΩΤΑΩ...(αν το ξαπλωσω δηλ αριστερα δεν θα εχει καθολου λαδι εκει?καλη φαση...δεν το ειχα σκεφτει!!!)θα πρεπει να λυσω κ αποσιμπιεστη?εχει εκει τιποτα περιεργο?

Δεν ειρωνεύομαι, το έχω κάνει σε 4κύλινδρο

Το πως λύνει το δικό σου όμως δεν το ξέρω.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραπάνω λάδια στον κινητήρα
    από lio1991 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2014, 21:18
  2. λαδια στον αγ.στεφανο....
    από nasosR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2010, 09:31
  3. Λάδια...
    από Electra στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 17:07
  4. Λάδια (όχι για τηγάνισμα) στον δρόμο μου....!@#$%^&*()
    από manhunter στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2009, 10:53
  5. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2006, 16:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ