To συνεχιζουμε εδω???![]()
To συνεχιζουμε εδω???![]()
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
και γιατί να το συνεχίσουμε και να μη το αφήσουμε να πάει να αγαπηθεί ;;;
δε κατάλαβα ποτέ πάντως γιατί π.χ. σφάζουμε ένα ποδοσφαιρικό thread στο δευτερόλεπτο, αλλά αφήνουμε αυτά με την πολιτική...
άντε καλημέρες !![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μακρυά το πήγες... το παρόν νήμα (νομίζω) είναι ο,τι είναι και τα άλλα: ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων.
Από εκεί και πέρα, το τι πληροφορείσαι εδώ μέσα, πώς το αξιοποιείς και πώς επηρεάζει την σκέψη σου και τις πράξεις σου.... είναι τεράστια κουβέντα!
Σίγουρα πάντως, το να διαβάζεις και να γράφεις εδώ μέσα, από μόνο του δεν το λες "ενασχόληση με τα κοινά".
Εγώ πάντως το 1ο επεισόδιο του Habemus Papam ομολογώ το χάρηκα. Πολιτισμένη κουβέντα που δεν ξέφυγε πουθενά και μάθαμε και 2-3 καινούρια πράγματα.
Όπως ήδη ειπώθηκε "γίνικε καλή ανταλλαγή απόψεων".
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν το έχω σε τίποτα από Habemus Papam 2 να μετονομαστεί σε Habemus Drachma...
Κι αυτό το παρόν θρεντ παραμένει υπό στενή παρακολούθηση...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
http://www.efsyn.gr/arthro/parathyro...os-kai-sta-atm
Μπα...πολύ μικρός για να σταθεί μπροστά στον Τιτάνα Στρατούλη...πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος γελωτοποιός από καταβολής ανθρωπότητας.
«Αν έχεις πει έγκαιρα ότι δεν θα πληρώσεις δεν είναι πιστωτικό γεγονός»![]()
![]()
Με την ίδια λογική, αν έχεις κόψει επιταγή και δεν έχεις να πληρώσεις...αρκεί ένα τηλεφώνημα στον δικαιούχο και καθάρισες. Tragic απλά.