Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: Εξω ζέστη,μέσα τι;Αναζήτηση Κλιματιστικού.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis

Εξω ζέστη,μέσα τι;Αναζήτηση Κλιματιστικού.

Τα φώτα σας παιδιά.Μάλλον θα προβώ σε αγορά aircondition γιατι μάλλον παρακαίει το παλιο που έχω.Τι παίζει με αυτά πλέον;Τα inverter είναι τα οικονομικά σε ενέργεια;Ενα σαλόνι θέλω να ψύχει-θερμαίνει περίπου 25 τμ.Γενικά και ειδικά τι θα πρέπει να κοιτάξω και να ξέρω;
    Φίου φίου φι φι φίου

Banned
    Τα inverter είναι αυτά που δουλεύουν εξίσου σε ζέστη ή κρύο, ακόμα και όταν έχει μείον έξω.
    Μάλλον πρέπει να κοιτάξεις την ενεργειακή του κλάση, και για 25τμ ένα 9αρακι είναι οκ.
    Αν όμως έχεις φάτσα πρόσβαση και σε άλλους χώρους του σπιτιού θα έλεγα κάτι μεγαλύτερο.
    Εγώ στο σαλόνι που βλέπει φάτσα σε διάδρομο παιδικά έχω ένα 24αρι,και στην κρεβατοκάμαρα που δεν βλέπει σε αυτό έχω ένα 9αρι

9000 btu για 25 τμ με την καμία
    surfing the wild side

Φίου φίου φι φι φίου

στο δωμάτιο της μικρής (12 - 15 τετραγωνικά?) έβαλα toyotomi azuru 9αράκι και απλά δεν παίζεται....

το συνιστώ ανεπιφύλακτα
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος
    Φουτζιτσου τζαπαν 12αρι και toyotomi

Banned
    Το μεγάλο toshiba
    Το μικρό Carrefour

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Κοιτα να παρεις κατι επωνυμο και να ζητας να δεις τι ενεργειακης κλασης ειναι.
    Mitsubishi-Fujitsu-Panasonic.
    Οπωσδηποτε 12αρι γιατι ενα εννιαρακι μπορει να "ζοριζεται"να αποδωσει οποτε η οικονομια παει περιπατο.
    Μιλαμε για ακριβα μηχανηματα αλλα στην 2ετια δεν θα τριζουν και δεν θα σπανε τα πλαστικα τους οπως με τα υπολοιπα της αγορας.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αυτά τα 3 που έχω βάλει πιο πάνω πως τα βλέπετε;Ειναι όλα ενεργειακή κλάση Α οπότε καλά είναι εκει πιστευω.;
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παιρνεις ενα inventor και καθαριζεις...
    εχει την μεγαλυτερη εγγυηση απο ολα σε θεμα συμπιεστη (10 χρονια) και το ιδιο και στα ηλεκτρικα/μηχανικα (5 χρονια)...αλλοι δινουν 5 και 2 αντιστοιχα...
    δεν ειναι τυχαια η εταιρεια...ψαξτην στο νετ και δες...ειναι πολλα χρονια στον χωρο φτιαχνοντας επαγγελματικες μοναδες...
    εγω εχω ενα 24αρι και ενα 9αρι της κορυφαιας σειρας passion απο τον Σεπτεμβρη και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

δες εδω ποσο μεγαλο πρεπει να παρεις...

επισης ψαξε να δεις πως πρεπει να δουλευεις να inverter κλιματιστικα γενικα...ενας καλος οδηγος ειναι αυτος...

καλες αγορες...

Μια απορία.αλλο το aircondition και άλλο το inverter?Μπαίνω σε αυτη τη διαδικασία γιατί πρώτη φορά μου ήρθε πολύ η δεη και το μοναδικό πράγμα που ηταν συν ως ρευμα στη καθημερινότητα του σπιτιου ήταν ένα no name a/c το οποίο μου τίναξε τα πρέκια ,άρα απο εκεί έχω τη χασούρα.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Κοιτα να παρεις κατι επωνυμο και να ζητας να δεις τι ενεργειακης κλασης ειναι.
    Mitsubishi-Fujitsu-Panasonic.
    Οπωσδηποτε 12αρι γιατι ενα εννιαρακι μπορει να "ζοριζεται"να αποδωσει οποτε η οικονομια παει περιπατο.
    Μιλαμε για ακριβα μηχανηματα αλλα στην 2ετια δεν θα τριζουν και δεν θα σπανε τα πλαστικα τους οπως με τα υπολοιπα της αγορας.
    και επανέρχομαι το λεπόν....

πολλές φορές η διαφορά στο κόστος ιδίων σε χαρακτηριστικά μηχανημάτων είναι τόσο μεγάλη που πραγματικά απορείς....

επίσης η διάρκεια της εγγύησης είναι ανέκδοτο.... κάποιες από τις εταιρείες που προτείνεις δίνουν 2 χρόνια όταν άλλες δίνουν 10.... και το έχεις πληρώσει και διπλό/τριπλό....

τέλος, ψάξου σε ότι αφορά στο εξής: η χ με την ψ μάρκα είναι τα ίδια πραγματα με άλλο όνομα και διαφορά στην τιμή.... πως είχε γίνει με το στρώμα το 1000 και το καελβέ της καφασάκι? ενα τέτοιο πράγμα.... μου είπαν π.χ. οτι toyotomi και midea είναι το ίδιο πράγμα.... κάποτε ίσχυε για την φουτζίτσου και την τζένεραλ....

γενικά, θέλει λίγο ψάξιμο....

α.... ένα + ή ένα - στην κατανάλωση, μπορεί να είναι και ενα λαμπάκι λεντ παραπάνω.....
    πουτσ@@@@@@@@@

inverter είναι η τεχνολογία κατά την οποία το air condition, άπαξ και πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία ο χώρος, αυτομάτως ρυθμίζει την λειτουργία του έτσι ωστε να περιορίσει την καταναλωση ρεύματος (συντήρηση)....

εσύ θες τέτοιο
    πουτσ@@@@@@@@@

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ιδιοι συμπιεστες αλλα πλαστικα που οταν πεσεις να κοιμηθεις νομιζεις οτι ειναι καποιος στο δωματιο και σπαει καρυδια.
    Ιδια και καλά, και βλεπεις πλακετες και κολλήσεις στα στοιχεια που θελεις να βαλεις τα κλαματα.
    Εχω και "κλωνους" και επωνυμα.Ε! καμμια σχεση......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ας βάλουμε και αυτο το invertor που είπε ο φίλος λίγο πιο πάνω. οπότε έχουμεπλέον 4 για συγκριση.
    http://www.kolomvounis.gr/klimatismo...-inverter.html
    http://www.kolomvounis.gr/klimatismo...-lg-e12el.html
    http://www.kolomvounis.gr/toyotomi-k...n-ktg-12v.html
    http://www.kolomvounis.gr/klimatisti...c-gairz12.html
    Φίου φίου φι φι φίου

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι φοράτε μέσα από το μπουφάν το χειμώνα;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2014, 02:29
  2. Μιζα? Τι γινεται εκει μέσα??