Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: 4 Ερωτήσεις(Ανεμοθώρακας,λάδι,σπρέι,λαμπάκια κοντέρ)

Παλαιό μέλος

Cool 4 Ερωτήσεις(Ανεμοθώρακας,λάδι,σπρέι,λαμπάκια κοντέρ)

Καλησπέρα παιδιά,νέος στο φόρουμ,καλώς σας βρήκα αρχικά.

Κατά δεύτερον έχω κάποιες ερωτησούλες.

1)Έχω ένα cbfάκι 125 εδώ και ένα δίμηνο και έχω τρελό θέμα με τον αέρα.Ρώτησα ένα φιλαράκι που έχει ένα μικρό σκούτερ και ενώ βρισκόμασταν στον ίδιο δρόμο μαζί εγώ έτρωγα σφαλιάρες απ'τον αέρα με 50,εκείνος ήταν κυριλέ ενώ πήγαινε με την ίδια ταχύτητα.Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ή του μοντέλου ή αποκλειστικά δικό μου.Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω έναν ανεμοθώρακα που είδα σε ένα site ο οποίος μου αρέσει 100% οπτικά.Η ερώτηση μου είναι:θα δω διαφορά όσον αφορά αυτές τις σφαλιάρες που τρώω και γενικότερα απέναντι στην συμπεριφορά της μηχανής όταν έχει αέρα ή είναι αποκλειστικά για να μην τρώω αέρα εγώ ως αναβάτης ο ανεμοθώρακας;

2)Είχα διαβάσει ότι πρέπει να αλλάζω λάδια κάθε 2κ χλμ.Πήγα λοιπόν στα 2κ στον μάστορα της γειτονιάς μου(που μου'χει κάνει και κάτι μαζέματα στο μηχανάκι γενικότερα) και μου λέει "όχι ρε δεν χρειάζεται από τώρα,έλα στα 4κ".Συμφωνείτε με αυτό ή είναι σώφρον να τα αλλάζω κάθε 2;

3)Θέλω ένα γρασάκι σπρει για να λιπαίνω την αλυσίδα μετά από κάθε πλύσιμο.Υπάρχει κανα καλό(value for money εννοώ) ή όποιο και να πάρω θα μου κάνει δουλειά;

4)Ο πρώην κάτοχος έχει βάλει στο κοντέρ μοβ(απαλό δεν ενοχλεί,ούτε είναι πολύ καγκουρέ) λαμπάκι και στης νεκράς αντί για πράσινο,μπλέ.Εε εμένα δεν μ'αρέσει αυτό.Αν το ανοίξω πάρω από μέσα τα λαμπάκια και τα πάω σε έναν ηλεκτρολόγο και του πω να μου δώσει τα ίδια άλλο χρώμα δεν θα'χω πρόβλημα έτσι;

Ευχαριστώ πολύ!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    1) προσωπικά για τα χιλιόμετρα που πιάνει το μηχανάκι δε θα έβαζα ανεμοθώρακα

2) Το manul κάθε ποτε λεει να τα αλλάζεις? Αν λεει 4κ ειναι υπερβολή στα μισα να τα αλλάζεις.

3)Καλο spray είναι της bel ray κατεμε

4)Λογικά όχι αφου άλλαξε μονο το λαμπάκι αλλα θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ανοίγεις κοντερ. εκτος αν έχεις πρόσβαση απο κάτω..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    1) προσωπικά για τα χιλιόμετρα που πιάνει το μηχανάκι δε θα έβαζα ανεμοθώρακα

2) Το manul κάθε ποτε λεει να τα αλλάζεις? Αν λεει 4κ ειναι υπερβολή στα μισα να τα αλλάζεις.

3)Καλο spray είναι της bel ray κατεμε

4)Λογικά όχι αφου άλλαξε μονο το λαμπάκι αλλα θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να ανοίγεις κοντερ. εκτος αν έχεις πρόσβαση απο κάτω..
    1)Αν μου λύνει(έστω και λίγο) το πρόβλημα του αέρα χαλάλι τα 70 ευρώ.Θα μου το λύσει;
    2)Δεν το'χω το manual.Όταν είχα πρωτοπάρει την μηχανή το είχα βρει στο internet,αλλά μου'καψε σκληρό το pc και το'χασα και δεν έχω μπορέσει να το ξαναβρω.Αν κάποιος έχει το cbf ας κάνει μια παληκαριά να κοιτάξει και να μου πει.
    3)Σε ευχαριστώ.
    4)Δεν έχω θέμα να ανοίξω το κοντέρ.Σε ευχαριστώ και πάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Καλώς ήρθες και από εμένα

Θα απαντήσω στα 2 πρώτα: Λάβε υπόψη ότι η χρήση ανεμοθώρακα θα επηρεάσει από αρκετά έως σημαντικά την (ήδη χαμηλή) τελική σου ταχύτητα.

Τα λάδια δεν κάνουν ποτέ κακό! Αν μπορείς να τα αλλάζεις κ κάθε 1000km που λέει ο λόγος, να τα αλλάζεις. Στην προκειμένη περίπτωση για αυτά τα κινητηράκια αλλαγή κάθε 2.000km είναι καλά. 4 με τίποτα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Καλώς ήρθες και από εμένα

Θα απαντήσω στα 2 πρώτα: Λάβε υπόψη ότι η χρήση ανεμοθώρακα θα επηρεάσει από αρκετά έως σημαντικά την (ήδη χαμηλή) τελική σου ταχύτητα.

Τα λάδια δεν κάνουν ποτέ κακό! Αν μπορείς να τα αλλάζεις κ κάθε 1000km που λέει ο λόγος, να τα αλλάζεις. Στην προκειμένη περίπτωση για αυτά τα κινητηράκια αλλαγή κάθε 2.000km είναι καλά. 4 με τίποτα.
    Δεν με πειράζει να πέσω λίγο στην τελική.Στο κάτω κάτω μπαινοβγαίνει ο ανεμοθώρακας.Έτσι κι αλλιώς στην κηφισίας πηγαινοέρχομαι δουλειά,δεν χρειάζομαι την τελική.Σφαλιάρες θα τρώω; Αυτό με απασχολεί εμένα.

Φίλε αμα τρως σφαλιάρες στα 100 χιλιόμετρα τι να πω..πάρε και πολιορκητικο κριο στο φανάρι μπροστά
    το manual εδώ

Παλαιό μέλος
    Φίλε αμα τρως σφαλιάρες στα 100 χιλιόμετρα τι να πω..πάρε και πολιορκητικο κριο στο φανάρι μπροστά
    το manual εδώ
    Ρε ποια 100; στα 50 σου λέω...

Ξηγήθηκες με το manual,ευχαριστώ!

Τάκης τρως ξύλο στα 50 χιλιόμετρα? Το μαλί με τι κωδικό της Koleston το βάφεις?

στο φόρουμ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Τάκη νομίζω ότι είσαι υπερβολικός όταν λες ότι τρως σφαλιάρες στα 50χλμ/ωρα απο ένα μοτοσυκλετάκι 125 κυβικά.

άμα δεν βγαίνεις εθνική κάθε λίγο και λιγάκι μια χαρά είναι το μηχανάκι σου έτσι.

άμα επιμένεις κοίτα κ αυτή τη ζελατίνα http://www.car.gr/parts/view/5808463/

Παλαιό μέλος
    Τάκης τρως ξύλο στα 50 χιλιόμετρα? Το μαλί με τι κωδικό της Koleston το βάφεις?

στο φόρουμ
    Αυτό με την βαφή δεν το'πιασα,αλλά το μηχανάκι τρώει φάπες ακόμα και στα 50 ναι.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    Αυτό με την βαφή δεν το'πιασα,αλλά το μηχανάκι τρώει φάπες ακόμα και στα 50 ναι.
    Φαπες αέρα στα 50 χλμ?
    Κοίτα να το συνηθίσεις αν θέλεις να καβαλας μηχανάκι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Φαπες αέρα στα 50 χλμ?
    Κοίτα να το συνηθίσεις αν θέλεις να καβαλας μηχανάκι.
    Δεν με ενοχλεί καθόλου εμένα,αντιθέτως λατρεύω τον αέρα.Μιλάω για την επικινδυνότητα του πράγματος και αν μπορώ να την περιορίσω.Μιλάμε να'μαι στα λιμανάκια και να μην μπορώ να πάω με πάνω από 40-50 απ'τον αέρα.Όχι πως θα πέσω,αλλά νιώθω να με περιορίζει,είναι αστάθμητος παράγοντας,πώς να το κάνουμε; Και ρώτησα απλά για να ξέρω,να μάθω να ζω μ'αυτό ή υπάρχει τρόπος βελτίωσης;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Υπάρχει τρόπος βελτίωσης, αλλά αν νιώθεις ότι κινδυνεύεις πάνω σε 125cc, με 50 χλμ/ώρα, μάλλον δεν είναι για σένα το σπορ. Αυτό προσπαθούν να σου πουν όλοι. Φρόντισε να το συνηθίσεις, αν θες να καβαλάς μοτοσυκλέτες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν αισθανεσαι ανασφαλεια λογω του αερα με τον ανεμοθωρακα θα χειροτερεψει

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Επίσης δεν ρίχνεις και καμιά ματιά στις αναρτήσεις-τροχούς σου; αν έχεις θέματα εκεί μπορεί αυτό να σε επηρεάζει... έχεις δοκιμάσει να καβαλήσεις κάποιο άλλο σε αυτά τα χλμ.; τα 50 είναι ΠΑΡΑ πολύ λίγα για αυτό που μας περιγράφεις...
    Σφαλιάρες όπως τις εννοείς εσύ με τον τρόπο ου γράφεις παίζουν από τα 200 και άνω.... αναλόγως, βεβαίως και το μΕχανάκι. ( Εξαιρούνται τα ΧΤ που τρώνε αγριόφαπες από τα 120 ήδη )
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτησεις ενος νιουμπη
    από GhostDog στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 19:43
  2. Οι ερωτήσεις... και ο Bush (παλιό αλλά καλό)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 13:42
  3. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55
  4. Χαλασμένο κοντέρ
    από sourtaggias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 16:35
  5. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ