Καλησπέρα παιδιά,νέος στο φόρουμ,καλώς σας βρήκα αρχικά.
Κατά δεύτερον έχω κάποιες ερωτησούλες.
1)Έχω ένα cbfάκι 125 εδώ και ένα δίμηνο και έχω τρελό θέμα με τον αέρα.Ρώτησα ένα φιλαράκι που έχει ένα μικρό σκούτερ και ενώ βρισκόμασταν στον ίδιο δρόμο μαζί εγώ έτρωγα σφαλιάρες απ'τον αέρα με 50,εκείνος ήταν κυριλέ ενώ πήγαινε με την ίδια ταχύτητα.Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι είναι θέμα ή του μοντέλου ή αποκλειστικά δικό μου.Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω έναν ανεμοθώρακα που είδα σε ένα site ο οποίος μου αρέσει 100% οπτικά.Η ερώτηση μου είναι:θα δω διαφορά όσον αφορά αυτές τις σφαλιάρες που τρώω και γενικότερα απέναντι στην συμπεριφορά της μηχανής όταν έχει αέρα ή είναι αποκλειστικά για να μην τρώω αέρα εγώ ως αναβάτης ο ανεμοθώρακας;
2)Είχα διαβάσει ότι πρέπει να αλλάζω λάδια κάθε 2κ χλμ.Πήγα λοιπόν στα 2κ στον μάστορα της γειτονιάς μου(που μου'χει κάνει και κάτι μαζέματα στο μηχανάκι γενικότερα) και μου λέει "όχι ρε δεν χρειάζεται από τώρα,έλα στα 4κ".Συμφωνείτε με αυτό ή είναι σώφρον να τα αλλάζω κάθε 2;
3)Θέλω ένα γρασάκι σπρει για να λιπαίνω την αλυσίδα μετά από κάθε πλύσιμο.Υπάρχει κανα καλό(value for money εννοώ) ή όποιο και να πάρω θα μου κάνει δουλειά;
4)Ο πρώην κάτοχος έχει βάλει στο κοντέρ μοβ(απαλό δεν ενοχλεί,ούτε είναι πολύ καγκουρέ) λαμπάκι και στης νεκράς αντί για πράσινο,μπλέ.Εε εμένα δεν μ'αρέσει αυτό.Αν το ανοίξω πάρω από μέσα τα λαμπάκια και τα πάω σε έναν ηλεκτρολόγο και του πω να μου δώσει τα ίδια άλλο χρώμα δεν θα'χω πρόβλημα έτσι;
Ευχαριστώ πολύ!