Καλημέρα και από εμένα μόλις χθες έκανα την εγγραφή μου στο site σας αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Σε λίγο καιρό θα μπορώ να βγάλω δίπλωμα Α1 και από ότι φαίνεται μπορώ να πάρω ως 125cc και 15hp μηχανή,οι μηχανές που μου αρέσουν αρκετά λόγο εμφάνισης και όχι ταχύτητας είναι supersport, σε αυτά τα κυβικά που είδα κάποιες supersport opos cbr aprilia rs rs4 yamaha uzf ωραίες δεν λέω, απλά σε κάποια σχόλια διάβαζα ότι είναι πολύ μικρές και φτηνές απομιμήσεις τον 1000cc και άλλα τέτοια αρνητικά,δεν είμαι και ψηλός (1,78) αλλά από supersport η πιο μεγάλη μηχανή σε μέγεθος ποια είναι?.Κάποιο άλλο αρνητικό που διάβασα είναι ότι δεν τραβάει και πολύ με 2 άτομα ισχύει αυτό?.Επίσης διάβαζα εδώ στο site χτες από ένα παιδί με supersport 125cc ήθελε λίγη παραπάνω ταχύτητα και του γράψατε κάποιες λεπτομέρειες που δίνουν λίγη ταχύτητα παραπάνω και θα ήθελα να ρωτήσω ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς να πειραχτεί η αξιοπιστία της μηχανής ώστε να μπορεί να πηγαίνει πιο άνετα με 2 άτομα. Αυτές είναι οι ερωτήσεις μου για αρχή![]()