Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: Αγορα χωματινης μοτοσυκλετας

Νέο μέλος

Αγορα χωματινης μοτοσυκλετας

Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριος στο forum και χρειαζομαι την γνωμη μερικων εμπειρων χωματινων οδηγων.Ειμαι στα προθυρα αγορας μηχανης εντουρο.Ειμαι ηδη κατοχος ενος kawasaki ninja zx9r και θελω να του παρω και ενα χωματινο αδερφακι!!Εχω κολλησει στην επιλογη μοτοσυκλετας.Και εδω ειναι το μεγαλο ερωτικατικο:KTM EXC450 '08???CRE 450F '08??HUSABERG FE450 '08???Η κατι αλλο που δεν εχω δει-σκεφτει??Θελω κατι συγχρονο και αξιοπιστο.Δεν κοιταω 250 τετραχρονα γιατι βγαζουν πολλα προβληματα.Οσοι φιλοι εχουν 250 αγανακτησαν.Και προτιμω να κουραστω στα χερια με το 450 παρα στην τσεπη με το 250....!!!Και ουτε διχρονο γιατι θελω οπωσδηποτε μιζα!Διαθετω 3000-3500-4000 ευρω το πολυ!Αν μου δινατε μερικες συμβουλες και μερικες πληροφοριες για τα μηχανακια που προανεφερα θα σας ημουν ευγνωμων.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Έχεις ξαναασχοληθεί με το χώμα? Αν όχι όλα θα ζοριστείς με 450.

Θα σου πρότεινα 300 2Τ ή 400 4Τ σε ΚΤΜ.

Νέο μέλος
    Οχι δεν εχω ασχοληθει αλλα το γκαζι πιστευω πως εσυ το ελεγχεις.Αν σου ειναι πολυ απλα το κλεινεις...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από isaakzx9r Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν εχω ασχοληθει αλλα το γκαζι πιστευω πως εσυ το ελεγχεις.Αν σου ειναι πολυ απλα το κλεινεις...
    Κλασσικο ΖΟΓΚ!Αν ειναι πολυ το γκαζι για τις ικανοτητες σου,θα σου κανει μονιμως την ζωη δυσκολη.Ακουσε τον Μιχαλη και ενα 400αρακι θα ειναι μια χαρα πρωτο εντουρακι
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Νέο μέλος
    Ναι δεν αντιλεγω γιατι κατι θα ξερετε εσεις παραπανω αλλα οσα ειδα ειναι αρκετα παλια κ δεν μου γεμιζουν το ματι....για να παρεις κατι πρεπει και να σ αρεσει κιολας,ετσι δεν ειναι;;το να παρεις ενα μηχανακι μονο και μονο για να το παρεις ειναι το μαγαλυτερο λαθος.ακομα κ απο την λαθος επιλογη κυβικων

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    σε τι τεραιν σκεφτεσαι να κινηθεις;
    Ban 'em all

Νέο μέλος
    Θα το εχω καθαρα για χωματινες βολτουλες.ουτε αγωνες ουτε τιποτα extreme

Ναι δεν αντιλεγω γιατι κατι θα ξερετε εσεις παραπανω αλλα οσα ειδα ειναι αρκετα παλια κ δεν μου γεμιζουν το ματι....για να παρεις κατι πρεπει και να σ αρεσει κιολας,ετσι δεν ειναι;;το να παρεις ενα μηχανακι μονο και μονο για να το παρεις ειναι το μαγαλυτερο λαθος.ακομα κ απο την λαθος επιλογη κυβικων
    Άμα κοιτάς την εμφάνιση στα enduro και κρίνεις κυρίως από αυτό, άστο τότε..

Φίλε μου απο τα τρία μοτό που ανέφερες εγώ θα έπαιρνα το ΚΤΜ ή το HUSA . Το ΚΤΜ στο μοντέλο που αναφέρεις το έχω οδηγήσει και είναι φανταστική μοτοσυκλέτα. HUSA έχω βολτάρει άλλα μοντέλα όχι όμως 08'. Το γκάζι (κατά την άποψή μου πάντα) μην το σκέφτεσαι. Ίσως σε δυσκολέψει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά και εντούρο χωρίς ιδρώτα δεν γίνεται. Την μίζα στα δίχρονα δεν την χρειάζεσαι. Πάντως το δίχρονο ΚΤΜ 250 είναι καλό σχολείο και οικονομικό στην συντήρηση και στις βλάβες.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    1. Εχεις ευκολη προσβαση σε χώμα ή θα πρέπει να μετακινεισαι αρκετα προς αυτό;
    2. Σε μονοπατια, κλειστες διαδρομες ή χωματοδρομους/αποστασεις/ανοικτα;
    3. Παρεα εχεις και αν ναι εκεινη τι μηχανακια εχουν;
    4. Προσβαση σε μηχανικο εχεις για συντηρηση ή πιανουν τα χερια σου;

Τα χρηματα που σκεφτεσαι να δωσεις αγοράζουν πολλα μηχανακια και αυτο ειναι προβλημα. Πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα στο κεφάλι σου πριν προβεις στην αγορά. Τα παιδια, αυτα που σου λενε ειναι σωστα, ακου τους λιγο. Το καθε μηχανακι εχει ιδιαιτεροτητες, πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, πραγμα που μπορεί να σου κανει ευκολ/ευχαριστη την ζωη εως πολύ δυσκολη και να απογοητευθείς. Συμφωνω οτι πρεπει να γουσταρεις το μηχανακι που περνεις αλλα το χωματινο ειναι περισσοτερο εργαλειο απο αντικειμενο λατρειας και ως γνωστο τα εργαλεια κανουν το μαστορα. Λεπτομερειες οπως υψος σελας, ελατηριο αναρτησης, μιζα, ντεποζιτο κλπ κανουν μεγαλη διαφορα. Ο κανονας ομως ειναι ενας. Δεν χρειαζεσαι γρήγορο μηχανάκι.... δεν ειναι βαλιου φορ μανεϋ δηλαδη αυτη η παραμετρος. Το κανουν το λαθος πολλοι νιουμπηδες, το χω κανει και γω... το τελευταιο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι η ταχυτητα...
    Ban 'em all

Νέο μέλος
    Δεν κρινω μονο απο την εμφανιση αλλα δεν παιζει να παρω σε καμμια περιπτωση κ κατι που δεν μ αρεσει!!Αν εσυ θεωρεις το καλυτερο μηχανακι για το βουνο ενα xr του '90 μονο κ μονο επειδη ειναι καλο για αρχαριο κ αντεχει τοτε οκ το αφηνω οπως ειπες κ συ....

Δεν κρινω μονο απο την εμφανιση αλλα δεν παιζει να παρω σε καμμια περιπτωση κ κατι που δεν μ αρεσει!!Αν εσυ θεωρεις το καλυτερο μηχανακι για το βουνο ενα xr του '90 μονο κ μονο επειδη ειναι καλο για αρχαριο κ αντεχει τοτε οκ το αφηνω οπως ειπες κ συ....

Μήλα με γυρόπιτες..

Διάβασε τι σου γράφουν όλοι & προσπάθησε να μην είσαι προκατειλημμένος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    1. Εχεις ευκολη προσβαση σε χώμα ή θα πρέπει να μετακινεισαι αρκετα προς αυτό;
    2. Σε μονοπατια, κλειστες διαδρομες ή χωματοδρομους/αποστασεις/ανοικτα;
    3. Παρεα εχεις και αν ναι εκεινη τι μηχανακια εχουν;
    4. Προσβαση σε μηχανικο εχεις για συντηρηση ή πιανουν τα χερια σου;

Τα χρηματα που σκεφτεσαι να δωσεις αγοράζουν πολλα μηχανακια και αυτο ειναι προβλημα. Πρεπει να ξεκαθαρισεις πολλα στο κεφάλι σου πριν προβεις στην αγορά. Τα παιδια, αυτα που σου λενε ειναι σωστα, ακου τους λιγο. Το καθε μηχανακι εχει ιδιαιτεροτητες, πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα, πραγμα που μπορεί να σου κανει ευκολ/ευχαριστη την ζωη εως πολύ δυσκολη και να απογοητευθείς. Συμφωνω οτι πρεπει να γουσταρεις το μηχανακι που περνεις αλλα το χωματινο ειναι περισσοτερο εργαλειο απο αντικειμενο λατρειας και ως γνωστο τα εργαλεια κανουν το μαστορα. Λεπτομερειες οπως υψος σελας, ελατηριο αναρτησης, μιζα, ντεποζιτο κλπ κανουν μεγαλη διαφορα. Ο κανονας ομως ειναι ενας. Δεν χρειαζεσαι γρήγορο μηχανάκι.... δεν ειναι βαλιου φορ μανεϋ δηλαδη αυτη η παραμετρος. Το κανουν το λαθος πολλοι νιουμπηδες, το χω κανει και γω... το τελευταιο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι η ταχυτητα...

Ο Stabaκας έχει δίκιο.

Οι χεράδες με δίχρονο 125 πιάνουν χρόνους που τα 530 δε τους βλέπουν ούτε στον ύπνο τους.

Νέο μέλος
    Φιλε stabak μιας κ ζω σε επαρχιακη πολη(Βεροια)το χωμα απο το σπιτι μου ειναι υποθεση δυο λεπτων.Τωρα τις διαδρομες τις απαρτιζουν απ οσο ξερω σε μια εντουροβολτα στο Βερμιο που πηγαινουν οι καμμια 30ρια ηδη υπαρχοντες εντουραδες εδω στη Βεροια και μονοπατια και φλαταδουρες και χωματοδρομοι.λιγο απ ολα δηλαδη.οπως σου ειπα κ πιο πριν εχει πολλους που ασχολουνται με το αθλημα κ ετσι απο παρεα αλλο τιποτα.και τελος ο κολλητος μου ειναι μηχανικος και και ετσι ειμαι καλυμμενος απο θεμα μηχανικης υποστηριξης

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριος στο forum και χρειαζομαι την γνωμη μερικων εμπειρων χωματινων οδηγων.Ειμαι στα προθυρα αγορας μηχανης εντουρο.Ειμαι ηδη κατοχος ενος kawasaki ninja zx9r και θελω να του παρω και ενα χωματινο αδερφακι!!Εχω κολλησει στην επιλογη μοτοσυκλετας.Και εδω ειναι το μεγαλο ερωτικατικο:KTM EXC450 '08???CRE 450F '08??HUSABERG FE450 '08???Η κατι αλλο που δεν εχω δει-σκεφτει??Θελω κατι συγχρονο και αξιοπιστο.Δεν κοιταω 250 τετραχρονα γιατι βγαζουν πολλα προβληματα.Οσοι φιλοι εχουν 250 αγανακτησαν.Και προτιμω να κουραστω στα χερια με το 450 παρα στην τσεπη με το 250....!!!Και ουτε διχρονο γιατι θελω οπωσδηποτε μιζα!Διαθετω 3000-3500-4000 ευρω το πολυ!Αν μου δινατε μερικες συμβουλες και μερικες πληροφοριες για τα μηχανακια που προανεφερα θα σας ημουν ευγνωμων.....

Και τα τρια μηχανακια που αναφερες ειναι παρα πολυ καλα ( αν και δινω ενα ελαφρο προβαδισμα στο HUSA λογο αντιπροσωπειας και οτι μου αρεσει αρκετα !!!! )

Το μονο που σου μενει ειναι σε ποια αγγελια θα πετυχεις τον ιδανικο συνδυασμο καταστασης -- τιμης !!!

Καλη αγορα...!!!

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας
    από yama6336 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2009, 22:33
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2008, 13:37
  3. Αγορά 1ης Μοτοσυκλετας...
    από spyros_utcb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2006, 10:56
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 21:16
  5. Αγορά πρώτης μοτοσυκλέτας
    από karas78 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 15:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ