Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Για τσεκαρετε που βαζετε βενζινη...ή πετρελαιο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Για τσεκαρετε που βαζετε βενζινη...ή πετρελαιο...

Πρόστιμα σε συνολικά 233 πρατηριούχους υγρών καυσίμων επέβαλε το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργεια και κλιματικής αλλαγής για νοθεία σε βενζίνη καθώς και σε πετρέλαιο κίνησης ή θέρμανσης.

αρθρο

λιστα πρατηριων που τους επιβληθηκε προστιμο

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Δουλεια δεν εχουν οι κιτρινες φυλλαδες και κοιτανε ν ανεβασουν hits. Η λιστα ειναι παλια με δειγματα απο το 2003 - 2011
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Σε αυτήν την χώρα όλοι είναι κλεφτοκοταδες. Ασχέτως αν την νοθευουν. Πάρτε ένα μπετονι μετρημένο όπως πχ το μπετονακι της still για αλυσοπριονα που παίρνει αυστηρά 5 λίτρα για να γίνεται σωστή μίξη με λάδι και θα εκπλαγείτε! Ούτε ένας δεν κατάφερε να μου το γεμίσει σωστά. Άλλος μου έβαλε 5,60 άλλος 5,90 (!) Και ο ποιο φθηνός μου χώρεσε μέσα 6,1!
    Τότε ήταν που αναφωνησα. ...θαύμα θαύμα! !!
    Δεν ξέρεις από πού να φυλαχθεις. Αει σιχτιρ. Ούτε τα Αλβανικα βενζινάδικα δεν κλέβουν τόσο. ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Δέχονται όμως όλα τα πρατήρια να σου γεμίσουν τέτοια μπετονάκια;
    Όσοι κάνουν π@στι@ στις αντλίες,δε θα ψάχνουν δικαιολογία να το αποφύγουν ξέροντας ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παλιος βενζινας,χρονια συνταξιουχος πλεον,μας ειχε πει οτι λιγο πριν βγει στη συνταξη τον επιασαν για νωθεια ή πειραγμενες ποσοτητες κατι τετοιο , και του επεβλήθει πρόστιμο τότε...κοντα στα 20 εκατ. δραχμες.
    Ε και ?
    ...μας λεει....ήταν απλα ο "φορος"...στα τόσα χρονια παρανομιας...ουτε ψιχουλα σε αυτα που κέρδισε συνολικα.

Μονη λύση εκτος απο το προστιμο ειναι σφραγισμα του πρατηριου και αφαιρεση αδειας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    Δέχονται όμως όλα τα πρατήρια να σου γεμίσουν τέτοια μπετονάκια;
    Όσοι κάνουν π@στι@ στις αντλίες,δε θα ψάχνουν δικαιολογία να το αποφύγουν ξέροντας ότι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους;
    Εδώ στην επαρχία όλοι δέχονται και σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου. Στην αρχή στραβωνα. Μετά κατάλαβα ότι θα πρέπει να μαλώσω με όλους.
    Τελικά βάζω σε αυτόν που με κλέβει λιγότερο. Άστα σου λέω δράμα η κατάσταση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Εδώ στην επαρχία όλοι δέχονται και σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου. Στην αρχή στραβωνα. Μετά κατάλαβα ότι θα πρέπει να μαλώσω με όλους.
    Τελικά βάζω σε αυτόν που με κλέβει λιγότερο. Άστα σου λέω δράμα η κατάσταση.
    Μια από τα ίδια και χειρότερα σε εμάς. Πάει ο πατέρας μου να βάλει πετρέλαιο σε 30lt μπιτόνι. Του βάζει 36!

Έκανε τον κινέζο ο υπάλληλος Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	chinese-food.gif 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	11,7 KB 
ID:	342514

και ποιόν να φωνάξεις να κάνει τι στο χωριό;

Παλαιό μέλος
    την αστυνομία επι τόπου. Είναι αυτοφορο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Το σκέφτηκα, αλλά εκεί είναι όλοι μια παρέα.

Θα μου πεις είναι υποχρεωμένοι να καταγράψουν το συμβάν ( ; ). Ίσως φέτος πάω προσωπικά επί τούτου..

Παλαιό μέλος
    για το αυτοφορο δεν είμαι σίγουρος. Η αστυνομία που θα έρθει θα σε κατατοπίσει καλύτερα.

ειδοποιεί κατάλληλο κλιμάκιο που κανει τον έλεγχο και εφόσον διαπιστωθεί η παράβαση υπάρχουν σοβαρές κυρώσεις για τον πρατηριούχο.

Sorry φίλε Duke αλλά μ@λακιες φλαμπε. Χεσμενο με έχει ο πρατηριουχος Χεσμενο και ο μπάτσος.
    Μου άρεσε που βάλανε και σύστημα ελέγχου στα βενζινάδικα και το πλήρωσαν και 15 χιλιάρικα!
    Στο 1960 με την γυάλα θα έπρεπε να γυρίσουμε, που πρώτα σου έβαζε το καύσιμο στον ογκομετρητη και μετά στο αδειαζε στο ντεπόζιτο. Απλά πράγματα και σίγουρα.
    Τώρα μας ληστεύουν με στυλ. ...
    Το έχω ψάξει τόσο που δεν βγάζω άκρη. Να αναφέρω εδώ ότι το 2014 καταναλωσα πετρέλαιο - βενζίνη περίπου 12000 ευρώ
    αγρότης βλέπεις. ...

Και να το ξαναπώ. ...ακομα και στην Αλβανία κλέβουν λιγότερο ρε πστ μου!

Παλαιό μέλος
    μια άλλη πιθανή λύση είναι να βάζεις πετρέλαιο σε 20λιτρα κάνιστρα (οτι δηθεν το θες για το τρακτερ) και να το βάζεις μετα μόνος σου με ένα χωνάκι. Πιστευω θα φοβηθούν να σε κλέψουν έτσι κατάμουτρα αν ξερουν οτι βάζουν σε δοχείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ολοι κοιτατε την αμεση κλεψια που ειναι στο "ζυγι"...δλδ την ποσοτητα...
    κανεις ομως δεν λεει ποτε ΤΙ ΣΚΑΤΑ σου βαζουν μεσα...δλδ την ποιοτητα...

εγω προσωπικα προτιμω να με κλεβουν στην ποσοτητα παρα στην ποιοτητα...
    γιατι παιζουμε με χαλασμενες τρομπες βενζινης, αθλια καυση και προβληματα που καταληγουν να πληρωνονται ακριβα στο μοτερ αν και εφοσον γινονται χλμ και το οχημα το εχεις παρει για αξιοπιστο, αθανατο κλπ...

και μετα αφου σου ερχεται η λυπητερη απο τον μαστορα, ψαχνεις να βρεις γιατι...

'νταξει δεν μιλαω για την καραμελα της triumph που ελεγε για νοθευμενο καυσιμο στα tiger που ξεφτιλιζε τα πιστονια στα πρωτα 5-10χιλ χλμ...

αλλα αμα συνεχως του βαζεις νερο με βενζινη και οχι βενζινη με νερο, καποια στιγμη θα παραδωσει πνευμα το μοτερ...

για την λιστα δεν το ξερα οτι ειναι παλια...εψαξα για ημερομηνια αλλα δεν βρηκα...

για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει περιοδική λίστα στην ιστοσελίδα του Υπ.Αν. που αναφέρει όλα τα ευρήματα των ελέγχων.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για 'μας που πινουμε καφε ...
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 13:54
  2. Μερικά πραγματάκια για πούλημα που μου έχουν ξεμείνει...
    από DimST στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 12:35
  3. Για Τσεκαρετε.....
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 18:07
  4. Για εσάς που πρωι- πρωι δουλεύετε!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 15:38
  5. Απαντήσεις: 9